Sonbaharda terletmeyen ve üşütmeyen doğru mont seçimini nasıl yapıyorsunuz ?

Valla herkese teşekkür ederim iyi kötü bir kaç çözüm fikrim oluştu yorumlarınız sayenizde. Ben ilave olarak şunu da düşündüm şu askerdeyken giydiğimiz fanila denen tişörtlerden aslında içe giysek gene oda terlemeye engel olur mu diye aklıma geldi. Çünkü askerde gerçekten terletmeyen bir iç ürün olarak defalarca kullandık.

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
Sele altı bagaj ya da top case varsa içine yazlık montu atacaksın.
Sabah kışlıkla öğlen yazlıkla takılacaksın.
Hatta yan çantalar varsa onlara da içlik, polar hırka cart curt ne varsa at bulunsun :D
Benim hanimin arabasina benzemis bu. Hatun kisi gardrobunun yarisini bagajinda tasiyor. 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣

Motosikleti
Ns200 15"
İşin çözümü basit :) atlet>sweatshirt>fileli motosiklet ceketi>yağmurluk ben böyle giyiniyorum işe çıkarken sıcakladığımda önümü az biraz açıyorum o kadar.

Motosikleti
Kymco Skytown 125, Multistrada V2S
İşin çözümü basit :) atlet>sweatshirt>fileli motosiklet ceketi>yağmurluk ben böyle giyiniyorum işe çıkarken sıcakladığımda önümü az biraz açıyorum o kadar.
Eskiden ben de öyle yapıyordum ama kat kat giy çıkar çok zahmetli geldiği için yıllar içinde farklı farklı ekipmanlar topladım.
Yazlık ve kışlık ceket dışında bir de iç astarsız ama rüzgar geçirmeyen mevsimlik bir ceket aldım Biker Jeans'ten hayat kurtarıyor.

Motosikleti
Ns200 15"
Eskiden ben de öyle yapıyordum ama kat kat giy çıkar çok zahmetli geldiği için yıllar içinde farklı farklı ekipmanlar topladım.
Yazlık ve kışlık ceket dışında bir de iç astarsız ama rüzgar geçirmeyen mevsimlik bir ceket aldım Biker Jeans'ten hayat kurtarıyor.
Ben kurye olduğumdan ötürü böyle bir şey yaptım, özellikle yağışlı günlerde birden yağan yağmurda iyi oluyor. Aslında bir zahmeti yok sadece bir yağmurluk ekstra o kadar.

Motosikleti
Bajaj Pulsar N250
Revit Control H2O içi astarlı montum var.
Yazın iç astarını çıkartıp kullandım hiç terletmedi.

2 haftadır da malum Ankara havaları hafiften döt kesmeye başladı, iç astarıyla beraber kullanıyorum yağmurda da sürsem gece 1-2 de de sürsem rüzgarı güzel kesiyor hiç aman aman üşüdüğüm olmadı.

Tabii kışı geçirtmez ama bahar havalarında ve yaz için gayet yeterli olduğunu düşünüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar