son yaptığım hızzzzzzzzzz

Motosikleti
Suzuki GSX-S 1000 F ...S..... CGSUKİ 250 MELEZ KROSS
varsa yarışmak isteyen buyursun....:p
moto gp nin tüm virajlarını iyice ezberlediğim için biraz da araba yarışı oynayım dedim...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
mostwanted değilmi bu :)
seni hertürlü harcarım :)
Nfs shift,shift 2 mostwanted istanbul bitirdim bunları ben...

iyi gecelr herkese ...zabah er kalkıcam....biraz uyuyayımda, rüyamda hangi mötörü görücem kaç basıcam bakalım :)

Motosikleti
düşünsene racerle yapıon bu hızı :D ben düşünemiom :D
racer la bir defa 140 yaptımda....racer la bır daha aynı hızı yapmak nasip olması... amen :queen:
hatta videosu bile var...ama hızın yapıldıgı anda değil.... yapılma aşamasında.... :p

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:39 ----------

mostwanted değilmi bu :)
seni hertürlü harcarım :)
Nfs shift,shift 2 mostwanted istanbul bitirdim bunları ben...
evet most wanted....yavaşşş harca abi... :p
nfs serilerinde en çok sevdiğim most wanted... bütün serilerini de oynadım cogunuda ilk bölümde silip attım....:farao:

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:42 ----------

Test Drive Mv Agusta F4 ile 360km yapmıştım. :p

Hey gidi günler. :p

onu da bitirdim...:bounce:
nfs oynadıkdan sonra test drive oynamak çok berbat geldi...
ee alıştık tabi nfs de geri tuşuna basınca hemen geri vitese takmaya...:queen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:45 ----------

iyi gecelr herkese ...zabah er kalkıcam....biraz uyuyayımda, rüyamda hangi mötörü görücem kaç basıcam bakalım :)
dur abi daha call of duty 6 var....:queen::queen:

internet üzerinden oynama şansı var sanırım...bi araştırayım bakalım....:)

herif burda bayagı bir şeyler anlatmış...

http://www.hardwaremania.com/forum/...nline-nfs-most-wanted-oynamak-icin-53419.html

biz zamanında nfs 2 oynuyorduk sonrada oyunu bıraktık onun üstüne kaç tane oyun çıkyı hey yavrum hey :9 nfs 2 internet üzerinden oynanabiliyor bu yenileri bilmem :) (nfs 2 de nissan skylın la en son dyno ayarı full modifiye(şifresiz) 398 gördüm.

racer la bir defa 140 yaptımda....racer la bır daha aynı hızı yapmak nasip olması... amen :queen:
hatta videosu bile var...ama hızın yapıldıgı anda değil.... yapılma aşamasında.... :p

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:39 ----------

evet most wanted....yavaşşş harca abi... :p
nfs serilerinde en çok sevdiğim most wanted... bütün serilerini de oynadım cogunuda ilk bölümde silip attım....:farao:

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:42 ----------

onu da bitirdim...:bounce:
nfs oynadıkdan sonra test drive oynamak çok berbat geldi...
ee alıştık tabi nfs de geri tuşuna basınca hemen geri vitese takmaya...:queen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:45 ----------

dur abi daha call of duty 6 var....:queen::queen:

Modern warfare serisi,black opps,medal of honor tüm serilerini bitirdim,Heleki crysis serisi ve Timeshift oyunları en sevdiklerimdir....Birde online oynadığım silkroad vardı oda tam manyaklık türünden :)

Kendimi çok ezilmiş hissettim şuan. En son oynadığım Need For Speed oyunu Porsche Unleashed. :sunny:

En son bitirdiğim Dark Sieders ise fena bişeydi şiddetle tavsiye ederim...

Pes 2009-2010-2011-2012 de ise profeşinil düzeyde rakipsizim :)

Motosikleti
biz zamanında nfs 2 oynuyorduk sonrada oyunu bıraktık onun üstüne kaç tane oyun çıkyı hey yavrum hey :9 nfs 2 internet üzerinden oynanabiliyor bu yenileri bilmem :) (nfs 2 de nissan skylın la en son dyno ayarı full modifiye(şifresiz) 398 gördüm.
ben de çok oynadım nfs 2 yi...eski bilgisayarımda...internet cafede de arkadaslarla kit yapardık...yenilene kitlerdik.... ben zaten oynadıgım hiç bir oyunda şifre kullanmam....oyunun hiç bir anlamı kalmıyorki... ben de hyundai coupe kullanırdım...4 çeker...skyline 5 çeker... :queen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:04 ----------

Hamachi denilen program var.Çok basittir.Bu arada daha araba redline'a girmemiş.Gider o daha. :)

dun o programı indirip biraz göz attım... gece uyku agır bastırınca yarım kaldı, şimdi yeni kalktım :p

ben düzgün kullanıcı oldugum için aracımı redlıne a girdirmem :queen::queen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:06 ----------

Modern warfare serisi,black opps,medal of honor tüm serilerini bitirdim,Heleki crysis serisi ve Timeshift oyunları en sevdiklerimdir....Birde online oynadığım silkroad vardı oda tam manyaklık türünden :)

yazdıgın oyunların hepsini + bi de far cry1 i oynadım (2 berabat)...hatta 4-5 defa da bitirmişimdir... call of duty 3 hariç (pc ye cıkmadı) tüm serilerini oynadım...şuanda da modern warfare 3 iniyor....:)

ben de çok oynadım nfs 2 yi...eski bilgisayarımda...internet cafede de arkadaslarla kit yapardık...yenilene kitlerdik.... ben zaten oynadıgım hiç bir oyunda şifre kullanmam....oyunun hiç bir anlamı kalmıyorki... ben de hyundai coupe kullanırdım...4 çeker...skyline 5 çeker... :queen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:04 ----------

dun o programı indirip biraz göz attım... gece uyku agır bastırınca yarım kaldı, şimdi yeni kalktım :p

ben düzgün kullanıcı oldugum için aracımı redlıne a girdirmem :queen::queen:
İnternet cafede en çok oynadığımız oyun,takımlar halinde canter strikes ve half life idi...Hey gidi günler hey yenilen takım lahmacun ısmarlardı :)

Motosikleti
Kendimi çok ezilmiş hissettim şuan. En son oynadığım Need For Speed oyunu Porsche Unleashed. :sunny:

şef o nasıl bir oyun.... :queen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:22 ----------

İnternet cafede en çok oynadığımız oyun,takımlar halinde canter strikes ve half life idi...Hey gidi günler hey yenilen takım lahmacun ısmarlardı :)
biz de çok oynadık counter strike... eski iş yerimde her hafta cuma günü iş çıkışı 12 kişi oynardık....

şef o nasıl bir oyun.... :queen:

1950'den 2000'e kadar üretilmiş Porsche ile oynuyoruz. :p

Kesin dalga geçersiniz şimdi ama oynadığım en güzel araba yarışı oyunuydu. :queen:

Şu grafiklere bakın hele. :cherry:

Swift denilen insanoğlunu geçmek için ne mücadeleler verirdim yahu! :jocolor:

Motosikleti
ben de çok oynadım bu oyunu....ozaman evde pc im yoktu... cafede oynardım...
yön tusuna bastıgında 1-2sn gecikmeli dönerdi...:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar