- Motosikleti
- Suzuki GSX-S 1000 F ...S..... CGSUKİ 250 MELEZ KROSS
- Konu Yazar
racer la bir defa 140 yaptımda....racer la bır daha aynı hızı yapmak nasip olması... amen :queen:düşünsene racerle yapıon bu hızıben düşünemiom
![]()
evet most wanted....yavaşşş harca abi...mostwanted değilmi bu
seni hertürlü harcarım
Nfs shift,shift 2 mostwanted istanbul bitirdim bunları ben...
Test Drive Mv Agusta F4 ile 360km yapmıştım.
Hey gidi günler.![]()
dur abi daha call of duty 6 var....:queen::queen:iyi gecelr herkese ...zabah er kalkıcam....biraz uyuyayımda, rüyamda hangi mötörü görücem kaç basıcam bakalım![]()
12- 13 kere oyun bitirdim yarışabiliriz
internet üzerinden oynama şansı var sanırım...bi araştırayım bakalım....
herif burda bayagı bir şeyler anlatmış...
http://www.hardwaremania.com/forum/...nline-nfs-most-wanted-oynamak-icin-53419.html
Hamachi denilen program var.Çok basittir.Bu arada daha araba redline'a girmemiş.Gider o daha.internet üzerinden oynama şansı var sanırım...bi araştırayım bakalım....
herif burda bayagı bir şeyler anlatmış...
http://www.hardwaremania.com/forum/...nline-nfs-most-wanted-oynamak-icin-53419.html
racer la bir defa 140 yaptımda....racer la bır daha aynı hızı yapmak nasip olması... amen :queen:
hatta videosu bile var...ama hızın yapıldıgı anda değil.... yapılma aşamasında....
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:39 ----------
evet most wanted....yavaşşş harca abi...
nfs serilerinde en çok sevdiğim most wanted... bütün serilerini de oynadım cogunuda ilk bölümde silip attım....:farao:
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:42 ----------
onu da bitirdim...:bounce:
nfs oynadıkdan sonra test drive oynamak çok berbat geldi...
ee alıştık tabi nfs de geri tuşuna basınca hemen geri vitese takmaya...:queen:
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:45 ----------
dur abi daha call of duty 6 var....:queen::queen:
ben de çok oynadım nfs 2 yi...eski bilgisayarımda...internet cafede de arkadaslarla kit yapardık...yenilene kitlerdik.... ben zaten oynadıgım hiç bir oyunda şifre kullanmam....oyunun hiç bir anlamı kalmıyorki... ben de hyundai coupe kullanırdım...4 çeker...skyline 5 çeker... :queen:biz zamanında nfs 2 oynuyorduk sonrada oyunu bıraktık onun üstüne kaç tane oyun çıkyı hey yavrum hey :9 nfs 2 internet üzerinden oynanabiliyor bu yenileri bilmem(nfs 2 de nissan skylın la en son dyno ayarı full modifiye(şifresiz) 398 gördüm.
Hamachi denilen program var.Çok basittir.Bu arada daha araba redline'a girmemiş.Gider o daha.![]()
Modern warfare serisi,black opps,medal of honor tüm serilerini bitirdim,Heleki crysis serisi ve Timeshift oyunları en sevdiklerimdir....Birde online oynadığım silkroad vardı oda tam manyaklık türünden![]()
İnternet cafede en çok oynadığımız oyun,takımlar halinde canter strikes ve half life idi...Hey gidi günler hey yenilen takım lahmacun ısmarlardıben de çok oynadım nfs 2 yi...eski bilgisayarımda...internet cafede de arkadaslarla kit yapardık...yenilene kitlerdik.... ben zaten oynadıgım hiç bir oyunda şifre kullanmam....oyunun hiç bir anlamı kalmıyorki... ben de hyundai coupe kullanırdım...4 çeker...skyline 5 çeker... :queen:
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:04 ----------
dun o programı indirip biraz göz attım... gece uyku agır bastırınca yarım kaldı, şimdi yeni kalktım
ben düzgün kullanıcı oldugum için aracımı redlıne a girdirmem :queen::queen:
Kendimi çok ezilmiş hissettim şuan. En son oynadığım Need For Speed oyunu Porsche Unleashed. :sunny:
biz de çok oynadık counter strike... eski iş yerimde her hafta cuma günü iş çıkışı 12 kişi oynardık....İnternet cafede en çok oynadığımız oyun,takımlar halinde canter strikes ve half life idi...Hey gidi günler hey yenilen takım lahmacun ısmarlardı![]()
Kendimi çok ezilmiş hissettim şuan. En son oynadığım Need For Speed oyunu Porsche Unleashed. :sunny: