son dönemlerde ruh halime uygun olduğu içi çoğunlukla
bu şarkıyı dinliyorum. ses sistemi de var bir başka oluyor tesisat ile.
şimdi yer değişti, thurisaz - endless bıktırdı, past perfect iyi geliyor. özellikle 1:16 da başlayan müzik ve 1:22 de giriş yapan bateri ve devamı harika ve 2:12 de giriş yapan diğer enstrüman harika ve 2:29 a kadar devam ediyor.
şarkının genel olarak müziğine hayranım ve şarkıcının ses tonu ve sözleri de müziğe iyi uyuyor.
years of silence biraz daha uzun şarkı ve uzun olmasına rağmen sıkmak bir yana iyi ki uzun şarkı diyorum. replay yapmak sıkıcı olurdu ve bunun yerine şarkıyı uzun tutmuşlar
1:03 ile 1:05 arası çalan bateri tonuna ne deniyor? şarkılarda bu tonu kullanıyorlar ve her şarkıya yakışıyor. 1:05 adam şarkıya giriş yapıyor ve ses tonu on numara müziğe göre ve 1:10 ne diyor "for blayv" mı

tam oradaki tonu kulağıma güzel geliyor ekstradan. 1:27 ye kadar iyi devam ediyor ve sonrasında giriş yapan müzik yine bir başka güzel.
dinlediğim bir başka müzik daha var ama çok kısa, ne zaman dinlesem forumdaki rahmetli osmanico aklıma geliyor.
birde bethoven var çok güzel, onuda bu müziklerin ardından dinliyorum, özellikle 0:33 saniyede keman girişi güzeldir, 0:53 de değişiyor ve 0:59 da iyice bağlıyor müzik. 0:42 de başlıyan ve 0:47 de iyice belirginleşen ses "minecraft" oyunundaki bir müziği hatırlattı bana. sesi nasıl tarif edeyim? bu ipten çıkan ses, gitar yada keman ile yapılmış olabilir.
kullandığım bass bundan
kullandığım amfi
kullandığım jbl hoparlör bundan fakat tiz ile ayar kutusunun tipi farklı bende
güç kaynağı olarak 350 watt bir tane işimi görüyor
edit: bir şey fark ettim, years of silence 1:05 te arka planda başlayan tizz sesi çıkaran çalgı aynı şekilde bruce lee "game of death" filminin müziğinde de kullanılıyor.
game of deat theme
yok yaa baktım; benziyor fakat biraz daha hızlı ve ufacık bir fark varmış. 17. saniyede başlıyor benzer tını.