Son dönemlerde dinlediğiniz en güzel şarkılar

Kaç senedir canlı müzik yapılan mekanlarda istekte bulunduğum enn sevdiğimmm enn enn en sevdiğim şu şarkıyı , biri bile söyleyemedi. Bilmiyormuş arkadaş !! :p

Rahmetli Cem Karaca diyor ki,rüzgarda aksi körsem,senden gayrisına yoksam ! bozuksam ! can benim, düş benim, siz hayırdır..
hey gidi hey..

ama en güzelini de, Özdemir Asaf demiş, ben çiçeklileri,renklileri, delileri severim,bir de deliliklerii..

Son düzenleme:

:flower:

bir Inna sever olarak :queen::flower::flower:::pulp::::pulp::::biggrinn::haapppy:::fool::::xblink::::saskin::::141::::143::::142::

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:37 ----------

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:24 ----------

biraz da brutal

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:43 ----------

dışarıdan rock, blues, metalciyiz amma içeriden biz de efkarlıyız...

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:45 ----------

Bu burada dursun belki bi dinleyen olur neşesi yerine gelir falan diye.

Son düzenleme:
Çocukken yaylada evimizin balkonunda akşam yemeği sonrası yıldızlara bakarken babamla beraber hep hayal kurardık. Ve sadece Kral FM çeken radyomuzda Gezegen Mehmet hep bu parçayı çalardı...
Şu an o kurduğum hayallerden çok daha iyi bir hayatım olmasına rağmen bana hiçbişey o günlerin tadını vermedi...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar