Son dönemlerde dinlediğiniz en güzel şarkılar

Çelikten kılıçlı şimşek gibi,
Zırh delen okları yıldırım gibi,
Kuzeyin efendisi Tong Yabgu gibi,
Yıkılmaz tuğları dağlar gibi.

şu tiplere bi bak, babannen bunları dinlerken görse yüzüne tükürür.
özüne dön yigidim.

https://www.youtube.com/watch?v=PgZL74AhFzY

senin babaannen anlaşılan sana insanlara nasıl hitap edeceğin konusunda pek öğüt vermemiş anlaşılan :) tiplerinde ne var arkadaşların sen onlardan çok mu tiplisin :mrgreen: insanları dış görünüşlerine göre yargılıyorsan zaten oldukça yanlış bir yoldasın.

senin babaannen anlaşılan sana insanlara nasıl hitap edeceğin konusunda pek öğüt vermemiş anlaşılan :) tiplerinde ne var arkadaşların sen onlardan çok mu tiplisin :mrgreen: insanları dış görünüşlerine göre yargılıyorsan zaten oldukça yanlış bir yoldasın.

profil fotografını yeni gördüm.
affet beni.

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
forumda zumer paylaştıydı ben bir daha atayım, çok hoşuma gidiyor bu şarkı;

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:30 ----------

profil fotografını yeni gördüm.
affet beni.

bu şarkı benden fatihe gelsin :)

Laura Pergolizzi

Lost on you yada Other people.

Bağımlılık yapıyorlar.

Not:Laura pergolizzinin yani kliplerdeki o kıvırcık,cool,delikanlının önceden dişi olduğunu ve kliplerdeki kızında şuan gerçek hayatta sevgilisi olduğunu şimdiden söyliyim de benim gibi ışık tutulmuş tavşana dönmeyin..

Laura Pergolizzi

Lost on you yada Other people.

Bağımlılık yapıyorlar.

Not:Laura pergolizzinin yani kliplerdeki o kıvırcık,cool,delikanlının önceden dişi olduğunu ve kliplerdeki kızında şuan gerçek hayatta sevgilisi olduğunu şimdiden söyliyim de benim gibi ışık tutulmuş tavşana dönmeyin..

laura ablamız/abimiz iyidir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar