- Konu Yazar
Bilindigi üzere güneş bircok nesnenin boyasıın solmasına neden oluyo benım asagıdakı resmi olan motorumunda koltuk kısmındaki kırmızıda soldu ve cok kotu pembe bir renk aldı.. ne yapsam diye düşünürken sprey boya vb. seylerin deriyi catlattıgını oğrendim ve deri boyası almayı daha mantıklı buldum ve denedim gerçekten de işe yaradı...
Koltuk pembeyken çekilen resim
Ve artık Baslayalım boyama işlemine
Kullandıgım boya 3ytl civarı
Onceden boyamıstım fazla cros yapmaktan cıkan koltugun eski kısımları
Boyayı iyice calkalayıp açıyoruz... Koltuga yedirerek sürüyoruz.. 4-5 kat uygulamak gerekiyor yoksa eski renk kapanmıyor... Her sürdügümüzde 15-20 dk boyanın kurumasını ve derinin içine iyice işlemesini bekliyoruz...
işlem bitiyor ve boyanın kurumasını bekliyoruz... Ne kadar uzun süre kalırsa kurumak için o kadar daha uzun omurlu olacagını düşünüyorum...
Teşekkürler arkadaşlar..
Harun Bulut
Koltuk pembeyken çekilen resim
Ve artık Baslayalım boyama işlemine
Kullandıgım boya 3ytl civarı
Onceden boyamıstım fazla cros yapmaktan cıkan koltugun eski kısımları
Boyayı iyice calkalayıp açıyoruz... Koltuga yedirerek sürüyoruz.. 4-5 kat uygulamak gerekiyor yoksa eski renk kapanmıyor... Her sürdügümüzde 15-20 dk boyanın kurumasını ve derinin içine iyice işlemesini bekliyoruz...
işlem bitiyor ve boyanın kurumasını bekliyoruz... Ne kadar uzun süre kalırsa kurumak için o kadar daha uzun omurlu olacagını düşünüyorum...
Teşekkürler arkadaşlar..
Harun Bulut