Sola yatırdım!

Bence bu durumdayken sorun yaşamazsın. İstanbulda bozuk yok çok. Biraz önce E5 de arkadan çekici dayandı. Ön taraftan acemi bir şoför sıkıştırdı, acil fren yaptık ama lastikler tırt :( Böyle durumlar oluyor ama işe gidp gelirken şehir içinde bende sıkıntı yaşamıyorum.

Lastikleri değişmende fayda var. Can bu 3ün 5 in hesabı olmaz. 3 ayda kullanıcaksanız 3 yılda kullanacaksanız değişin gitsin.
sizi büyük beladan kurtarır. Sadece 3-5 mt ile verdiğiniz paranın milyon katı fayda görürsünüz. Hatta grip takınca motordan birdaha hoşlanmaya başlarsınız.

Son gelişme şu arkadaşlar. İlk fırsatta kuba superlight 150 alıyorum.

hasan abi o yolda muhtemelen tranvay demirine falan denk gelmişsindir, ben michelin activ pilot lastikleri var ıslakta iyi fena değil ama mucize bekleme beklentini karşılayamaya bilir bence hiç lastikle oynama senin vitesli bir motor alman lazım madem iş*-ev yapacaksın zaten enduro yaşında gelmiş, çapır tarzı motorlarla şehir içinde dolaşmak işkencedir manevrası yoktur bi gün benim xt yi test ettirim sana yüksekte olmak ne kadar güven verici anlarsın çünkü scooter gibi küçük lastikli dik direksiyonlu motorlar her an yere yapışmaya müsait tir.

Geçenlerde serviste genç bir çocuk baktı bana. "Abi sende chopper cı tipi var" dedi... Sonra benim motoru gösterdim. Gerisini anlatmayayım :) Ben o motoru test ederim ama artık ondan hayır bekleme sen :D

Öncelikle geçmiş olsun , sanırım burda motor ve lastik ikilisinden önce biraz sürücü kaynaklı bir sıkıntı olmuş, tranvay yolundaki raylardan kaynaklı bir kayma olmuş gibi duruyor ray üstünden geçerken gaz açtın veya fren yaptın bundan dolayı kontrolü kaybettin diye düşünüyorum, bende moda tarafındaki raylarda önceki motorumla aynı sıkıntıyı yaşadım düşmedim ama toparlayana kadar baya maymun olmuştum :)) üstelik motorun üstünde michelin lastik vardı, gerçi şimdi kullandığım michelin pilot road 3 alırken raylarda ve mazgallarda kaymadığını söylediler ama genede bu gibi zeminlerde dikkat etmek lazım özellikle ıslakken.

Pekbipicadam zemin ve sürücü sorunu var ama motor ve lastik olayı pekiştirdi.

Pekbipicadam zemin ve sürücü sorunu var ama motor ve lastik olayı pekiştirdi.

:queen: bu olaylar sayesinde sürücünün sorunları zamanla kayboluyor motorla lastikte zamanla güzelleşecektir o zaman tam oluyor işte : )) geçmiş olsun tekrar ve her düşüşün sonunda hep burada paylaşacak kadar iyi olman dileğiyle.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar