Bajaj anti-virali

Ahlak konusuna gelince toplum acaip iki yüzlü , ne olursa olsun örtü altında kalsın , bir vakfın kontrolünde ki yurtta çocuklara tecavüz edilir , ilgisi yok denilir , adamın resimleri çıkar , milli eğitim müdürünün resimleri çıkar adamla , o yetmez başka ilde lojmanın bu adama tahsis edildiği çıkar ne oldu örtbas edildi.Yangından mal kaçırır gibi adama ceza verildi peki herhangi bir önlem alındı mı hayır.AHLAKSIZLIK BUDUR ARKADAŞLAR.
Bir bakan Saat alanda , Saat aldığımı söyleyende ahlaksızdır şerefsizdir , namussuzdur dedi , sonra bahse konu saat tarafımdan parası verilerek aldırıldı dedi.Sessiz kaldık mı kaldık , örtbas edildi mi evet , Ahlak sadece bacak arasında değildir yine AHLAKSIZLIK BUDUR ARKADAŞLAR.
Bunlar sadece iki basit örnek , iki erişkin insan diğer insanları rahatsız etmediği sürece ne isterlerse yapsınlar bizene , şahsen bazen motorumu parkettiğim yerde öpüşen gençler oluyor genelde farı bile açmadan geri çekip , yoluma gidiyorum.Bana ne ilerde içlerinde ukte kalan bastırılmış insanlar olacaklarına istediklerini yapsınlar , gerisi kendi bilecekleri iş.
Çok ahlaklı ülkemize gelince hali ortada.(En çokta bu namus bekçilerinden korkmak gerekiyor malesef).