Sokakta bulduğum yaralı yavru kedi...

Wiskası bulsak kendimiz yeriz..
Kediye mi vericez... :queen:

Whiskas nedense iyiymiş gibi yansıtılmayı başarmış çok kalitesiz bir mama.
İçinde de kedinin sadece whiskas yemesini sağlamak üzere kullanılan bir çok kimyasal "alışkanlık yapıcı" var. Bir çok kişiden duyarsınız "benim kedi whiskas'tan başka bişey yemiyor" diye, yemez tabi, bağımlısı zira.
İyi mama olsa, bağımlılığa bir yere kadar ok diyebilir insan, ama üstüne bir de kötü mama.

Evdeki eşşek herife Hill's alıyorum ben sürekli. Orjen'e girecektim bi ara, o kadar da pahalı olmasın dedim. Sonra böbreğinde problem çıktı, sürekli özel bir mama kullanıyor.
Bu gibi mamalar birinci sınıf mamalar, hatta Royal Canin falan yurtdışında ikinci sınıf olarak bile kabul edilir.

Whiskas falan ise.. Aman diyim. Migros'tan dostluk maması alın, başka goody falan markalar alın, vet'e gidin Micha alın. Whiskas almayın.

Arkadaş anladığım kadarı ile whiskasın içeriğini kastetmedi:) demek istediğini anladım.
Şu konuda hak veriyorum ülkemizde değil veteriner,petshop kendisi için hastane,bakkala gidemeyen insanlar var.Anlattıklarınız biraz imkanlar dahilinde.
Tabikide gönül bu denli ince düşünmeyi diler ama,evde olanlarla da kedi ve köpekler için yiyecek yapılabilir.
Türkiyede hayvan nüfusuna bakarsak whiskas tüketmiş,tüketmemiş o kadar önemli değil,açlıktan ölen binlerce hayvan var.

Konuyu açan amcaya ulaştım, artık benden geçti torun ilgileniyor dedi, şaka şaka.
Hortlatmayin mazileri, kedide ölmüştür zaten.

Arkadaş anladığım kadarı ile whiskasın içeriğini kastetmedi:) demek istediğini anladım.
Şu konuda hak veriyorum ülkemizde değil veteriner,petshop kendisi için hastane,bakkala gidemeyen insanlar var.Anlattıklarınız biraz imkanlar dahilinde.
Tabikide gönül bu denli ince düşünmeyi diler ama,evde olanlarla da kedi ve köpekler için yiyecek yapılabilir.
Türkiyede hayvan nüfusuna bakarsak whiskas tüketmiş,tüketmemiş o kadar önemli değil,açlıktan ölen binlerce hayvan var.

Valla keyfine içki sigara alabilen biriyse bana bu konuda tatava yapmasın. :) Burda da büyük çoğunluğu motosiklet hobisine gelir ayırabilen insanlar var. :)

Haftada bir gidip bir Micho alsa 5TL midir nedir, ya da Migros'tan dostluk maması alsa iki dökse sokağın uygun köşelerine, bir çok hayvana faydası olur.
Ha evde yapılan yemek de olur elbette ama bunun için de kedilerin sindrim sistemine uygun şeyler olması lazım, o daha çok dikkat gerektiriyor, sokaktaki kedi açlıktan daha az seçici olacaktır muhtemelen.
Ya bakkaldan salam alıp vermeyi bıraksınlar ona bile razıyım. Benim kediyi ilk eve aldığımda 3 gün sıvı salam dışkıladı resmen hayvan, bildiğin pembeydi. :(

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar