Sokak Röportajları - 17 Mayis 2013

videonun yanli hazirlanmis oldugu aslinda belli. buna ragmen bilmeyen insanlarin sayisi beni korkuttu. bu insanlar yarin oy kullanacak.
aslinda soylemeye calistigim sey bu adamlar akpye chpye oy verecek degil.
soylemek istedigim bu insanlar oy kullanacak ve olup bitenlerden haberleri yok.

Güleriz ağlanacak halimize.. En son abla söylemiş zaten? Yassağlar kalktı mı? Yok kalmadı.. Ben geç kaldım zaten!!! :) Ocakta yemeğini unutmuş.. Bu ne abi ne hale getirildik biz yahu?

sorvayvırda kim elendi diye sorun. derbi ne oldu sorun. volkan sabriye ne dedi diye sorun. bize böle şeyler sorun arakadaş.

Bir ülkede tribünlerden gelen sesler, savaşlarda ölen mazlumların sesini bastırıyorsa........

sonunu siz tamamlayın..!

Motosikleti
Su Motoru
videonun yanli hazirlanmis oldugu aslinda belli. buna ragmen bilmeyen insanlarin sayisi beni korkuttu. bu insanlar yarin oy kullanacak.
aslinda soylemeye calistigim sey bu adamlar akpye chpye oy verecek degil.
soylemek istedigim bu insanlar oy kullanacak ve olup bitenlerden haberleri yok.

Evet bize Akp' ye oy verecek adamlar lazım. Olup bitenden haberdar olanlar zaten Akp' ye oy verir haklısın. Belliki siz olup bitenlerden haberdarsınız ki bu yönde düşünüyorsunuz. Doğru söze ne denir? Memleketin başında Akp olaydı böyle mi olurdu ...

yayın yasağı işe yaramış gibi gözüküyor,ee sonuçta adam iyi başbakanlık yapıyor http://www.youtube.com/watch?v=kqVfhn4icZU

Bu ne böyle yavv :sunny:
Ağız birliği yapılsa ancak bu kadar muazzam olur..
Yataktaki karıyı götürseler gece, haberin olmayacak...
Anlaşıldı, sizin babanız bu topraklarda değilmiş.. Vur kaç yapan birine denk gelmişiniz..
Bu tiplerin babasını bi öpecen, bi daha bu şekil bi hata yapmayacak..

Hazırlıkta okuyoruz.. İngilizin teki geldi.. Öğrencilerden birinin mektup arkadaşı.. Gençten oğlan.. Hoş-beş nabıyon ne ediyon, İngiliz, SÜMELE ye gidicem deyince Hoca sordu, ulan hiç birimiz bilmiyoruz nerde olduğunu.. Tabi o zaman trabzonluların bile çoğu bilmiyor. Şov amaçlı-bop amaçlı ayinler başlamamış.. Papaz vurmaca yok daha meydanda..

TRT de demir atlar diye belgeselde 3 motorlu arkadaş tenha da geziyorlar.. Ulan 2 programda bir yabancıyla karşılaşıyorlar.. Sözümona turist ama bütün höyükleri tepeleri tek tek biliyor adamlar, tapu kadastro sanki, şaşılası yani..

Öğretilmiş cehalet, en kötüsüdür merak da etmezler..
Bir cemaatin bedava(!) dağıtılan gazetesi 10 yıldır suriye sınırındaki mayınların temizlenmesi için propaganda yapıyor.. Çocuklar sakat kalıyormuş(!).. Ulan bu memleketin çocuklarını düşünseniz şehit haberlerini 19. sayfaya tepmezsiniz. Sonra yahudilere verelim 90 sene organik tarım yapsınlar, paranın dini imanı mı olurmuş diyorlar.. Bi de bunu diyeni gazze fatihi diye de kakalamaya uğraşıyorlar!

Şimdi bu vatandaş savaşın farkında değil ama internette ciğer yeme- vb işkence videoları uçuşuyor.. Yarın da boğazını niye kesmeye çalışıyorlar bilemeyecek korkarım..

Böyle duyarsız vatandaş ve gençliğin olduğunuda gördükya ne deyim bilmiyorum.Bu tür gençler Atatürk'ün Gençliğe hitabesini kazara okuyupta üstüne alınmasın.Mazallah bu kafayla bir mevkiye gelmesinler

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
itibar edilmemiş soruya
ölenler kendi öz kardeşleri olsaydı bu kadar sakin olabilirler miydi?

cevap vereyim, olamazlardı!
tıpkı hatayda yakınları ölen mazlumlar gibi davranırlardı
çünkü GERÇEĞİN KENDİSİYLE karşılaşmış olurlardı

onlara, ölenlerin kardeşleri olduğunu hatırlatmalıyız
orada öldürülenlerin, filistinde, ırakta, afganistanda veya dünyanın başka yerinde zulüm gören ve ödürülenlerin -hangi milliyete hangi dine mensup olursa olsun- kardeşlerimiz olduğunuz hatırlatmalıyız
hatılatmalıyız ki bu kandan beslenen, dünyanın kalanını hiç bir şey yokmuşçasına uyutan iğrenç düzene karşı gelecek güce ulaşabilelim

İzlerken utandım...:farao:
Bu kadar duyarsız olunmaz...
Düşünüyorumda kapının önündeki çimenler bile daha yararlı,kimse kusura bakmasın...:pr:

fotosentez yapıyorlar, diğer canlıların yaşaması için oksijen üretiyorlar ve kendi besinlerini kendileri üretip tüm canlıların yaşamlarını sürdürmesini sağlıyorlar. kusura bakılacak birşey yok:)

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:48 ----------

Yapmayin Allah'inizi severseniz.
Videonun gayet basit bir amaci var.
Bu memlekette dünyadan habersiz insanlar var diyorlar ve ifsa ediyorlar.
Reyhanli'da ne oldugunu Türkiye'nin büyük çogunlugu biliyor.
Ama bu videodakiler de memlekette yasiyor.
Adam sana Reyhanli da ne oldugunu bileni niye göstersin ki?

Belki Reyhanli'daki patlamada ölenlerin içerisinde de bunlardan vardi.
Belki orada da röportaj yapmislardi ve ölenlerden biri suriye sinirinda ne oldu sorusuna,
"kaçakçilar mi yakalandi?"
cevabini vermisti.
Belki onun da sinirdaki patklamadan haberi yoktu.
Bir kaç hafta sonra kendisinin de patlayacagindan haberi olmadigi gibi.
Belki yarin sira bizde.....
Diyecegim o ki,
buraya yazarken ayni zamanda son sözlerinizi yazar gibi yazin.
Yazin çünkü ülkemiz güvenlik zaafiyeti içerisinde.
Yarin bir yerde patlamayacaginizin garantisi yok.
Sizi seviyorum......:bestmt:

geçen viaporta gittim, önünde polis araçları. acaba bomba ihbarımı var diye şüphelendim.
artık biryerden polis sürüsü geçtiği zaman "la yoksa biryerde patlamamı oldu" diye tereddüt ediyorum. bu hale geldik kendi memleketimizde.

Motosikleti
mete akıncıdan iki önemli bilgi-yorum geldi

1 HAFTA SÜREYLE SINIRDA YAŞAYANLAR,BİRKAÇ KM GERİYE ÇEKİLSİNLER.... TARİHİ RAKKA-HALEP YÜRÜYÜŞÜ BAŞLIYOR SURİYE ORDUSUNUN..... KAÇMAYA ÇALIŞAN BELKİ BİNLERCE AL KAİDE MİLİTANI VE SİLAHLI GRUPLAR TÜRKİYE SINIRINA DOĞRU KAÇMAYA BAŞLAYACAKLAR.... HERŞEY OLABİLİR.... BU 1 HAFTA,TARİHİ BİR HAFTA...

QUSAYR'DE İSRAİL'E AİT DİNLEME-JAMMER-MOBIL OPERATIF ARAÇ ELE GEÇİRİLDİ;İÇİ DIŞI İSRAİL ASKERİ YAZILI,RESMİ ARAÇ HEM DE......1948'DE İSRAİL KURULDUĞUNDAN BERİ İLK KEZ İŞ ÜSTÜNDE YAKALANDI İSRAİL.... RAKKA'DA İSE ŞİDDETLİ ÇARPIŞMALAR SÜRERKEN,ŞEHRİ KUZEYDEN TERKETMEYE ÇALIŞAN ALQAIDE,HALKI KENDİSİYLE GELMEYE ZORLUYOR,GELMEYENLERİ ŞEHRİN KUZEYİNDE İNFAZ EDİYOR,SURİYE ORDUSU İSE RAKKA'NIN GÜNEYİNDEN MERKEZİNE ÇARPIŞARAK İLERLİYOR...

Söyleyecek söz bulamıyorum.. Allah'ım sen vatanımızı milletimizi, dünya üzerindeki bütün masumları, mazlumları koru.. kötülere fırsat verme..

yani özetle bu ülkede kimse kimsenin umurunda değil. sen ölsen diğerleri hiçbir şey olmamış gibi hayatına devam edecek. vatanımıza, milletimize, devletimize hayırlı olsun.

İnsanlar bazılarının iktidar hırsından ölüyor sakat kalıyor bunun adı takdiri-ilahi oluyor, komik sadece başka bişey diyemiyorum.

Sosyal medya sosyal medya deyip

duruyorlar ya; birilerimizin/bizim

bu gençlere sosyal medyanın

cicişlerden!! - panpişlerden!! ibaret olmadığını

yüzüne vurması lazım..

Bir kez daha selam olsun bizi "Müminler ancak kardeştir" ilkesinden

koparıp, "kişisel gelişelim" cilere..

aha yine dine bağladı biri. yahu insanın kıymetli olduğu coğrafyalara bak bakalım hangisi müslüman? konu oraya gitmeden ben cevabımı vereyim doğru islam diye bir şey yok, o sizin ütopyanız. yaşanılan gerçekler var.

insanın insana değer vermesi için "inanması" ya da bir dine mensup olması gerekmiyor. ha sen ol başım üstüne.

ayrıca bireyselcilik o anladığınız şey değil.

Motosikleti
kavganın (sadece) petrol olduğunu sananların mantığı elbette yeryüzünde adaletin teminini(ve bu uğurda kavga etmeyi) isteyen dinin yaklaşımını anlayamayacaktır
aynı materyal bakışın ürünü oldukları gerçeğini göremezler, görmek istemezler daha doğrusu
sorsan: trilyon dolarlık serveti olanların hala neden kan dökülmesi için çabaladığını "para hırsı" olarak açıklar
sitendapçı olun la siz, beki para kazanır da kurtarırsınız cıbırlıktan, taptığınız o şeytanın sistemine daha adapte olursunuz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar