Soğukta Ellerinizin Parmak Uçlarımı Donuyor??

Motosikleti
Forza250-cygnusL
uzun süre o cerrah eldivenlerini giyersen eğer elinde terleme yapar ve içerde bir ıslaklık oluşturur. buna da dikkat etmek gerekiyor. tecribeyle sabittir:mrgreen:

Biraz daha uzun kalırsa babannelerimizin eli gibi oluyor..İnanmayan karşılaştırsın....:cat::queen:

Bayanların kullandığı kilotlu çoraplar bu konuda devrim niteliğinde bir buluş. Eldivenin altından giyin rahatınıza bakın. Ayak üşümesi içinde iyi bir çözümdür.

pcm_ge-gcfre_black.jpg

Son düzenleme:
pişik olur elleriniz:)

yok zaten tek kullanımlık ya bikere biniyosun sonra indiğinde çıkartıyosun:mrgreen:

ayakları üşeyenler varsa galoşu botun içine giyebilirler mesela:)

hahaha benden gormussundur ben 2 yıl once bunu denedim meslek veternerlık olunca bazen usanıyorum çıkarmaya ama elde fazla kalınca terleme yapıyo pişik oluyo ona da çare buldum uzun yola giderken once elime biraz pudra suruyorum sora takıyorum hem eldıven de kolayca giriyo ele sora diger eldivenı takıyorum iyi oluyo tavsiye ederim yani..

hahaha benden gormussundur ben 2 yıl once bunu denedim meslek veternerlık olunca bazen usanıyorum çıkarmaya ama elde fazla kalınca terleme yapıyo pişik oluyo ona da çare buldum uzun yola giderken once elime biraz pudra suruyorum sora takıyorum hem eldıven de kolayca giriyo ele sora diger eldivenı takıyorum iyi oluyo tavsiye ederim yani..
zaten o eldıvenler pudralı deılmı :silent:

birde karizmayı düşünmeyip normal eldivenin üzerine bilekten biraz daha uzun kestiğin sunitohumlama eldivenini dene
hem parmak hassasiyeti azalmıyor. hemde elastik olmadığı için parmakları sıkmıyor ve kandolaşımını engellemediği için........
öle işte ben de biçok yöntem denedim en iyisi buydu:p

Nedir biz bu motorcuların çektikleri yaw,şu eziyetlerimiz:silent:

İçimizdeki bu motor tutkusu,adrenalin bağımlılığı,macera ruhu olmasa bunların hiç birine katlanılmazdı herhalde..
Saygılar.

kışın araba yazın motor bence tüm sorunlara cevap bu:)ohh. . .araba gibisi varmı ya kışın sıcacık 2 odun atıcaksın sobaya birde açıcaksn müziğide:mrgreen::mrgreen:
eldiven.jpg

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ve tanrı ınsanı yarattı :mrgreen:

Bayanların kullandığı kilotlu çoraplar bu konuda devrim niteliğinde bir buluş. Eldivenin altından giyin rahatınıza bakın. Ayak üşümesi içinde iyi bir çözümdür.

pcm_ge-gcfre_black.jpg

zaten insanın içini ısıtıyor çorap giyilmeye gerenk varmı:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::p:p:p:p

pcm_ge-gcfre_black.jpg

Ben çorap giydiğimde ayaklarım yinede üşüyo..
Sadece üşürken tüylerimin diken diken olması kamufle oluyo bununla:queen::queen::queen:

GKN

pcm_ge-gcfre_black.jpg

sen parizyendemi çalışıyosun:p
bide bunu eldivenin altına nasıl giyicez onu annamadım:silent:

Ben bir kaç kez denemiştim, çok fazla terletiyor çok sağlıksız, tavsiye etmem. parmaksız eldiven kullanıyordum normalde ama, iyice üşümeye başlayınca Asker pazarından, şu kullandığımız normal pamuklu eldivenlerin çift katlıları var (yani iki eldiven üst üste dikilmiş gibi düşünün) onlardan almıştım. Hem motorcu eldiveni gibi potluk yapıp dokunma hissini öldürmüyor, hemde kesinlikle içerisine soğuk almıyor, ayrıca hava aldığı için çok uzun saatler kullanmazsanız terleme yapmıyor kolay kolay. Tavsiye ederim. Fiyatları da çok makul. Tabi şehir içi kullanım için.

Şehirlerarasın da illaki güzel bir motosiklet eldiveni lazım.

Bu arada bayan gayet hoşmuş. Kemik yapısı olarak yani ::shifty2:.

Forumdan Uzaklaştırıldı

pcm_ge-gcfre_black.jpg

bunu kullanana kadar al bi paket okey :cherry: her zaman lazım olur

kullanım izlenimleri:

1.kesinlikle hemen terliyor
2.eldiveni giymek zorlaşıyor
3.soğuktan koruduğuna emin değilim
4.tek faydası eldiven elinizden kaymıyor ve zor çıkıyor

bence eziyeti faydasından çok tak çıkar birde masraf:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
kullanım izlenimleri:

1.kesinlikle hemen terliyor
2.eldiveni giymek zorlaşıyor
3.soğuktan koruduğuna emin değilim
4.tek faydası eldiven elinizden kaymıyor ve zor çıkıyor

bence eziyeti faydasından çok tak çıkar birde masraf:)

paşam pudrala azcık ellerini bu sorunların hepsi çözülür :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar