Soğuk havanın bug ını buldum, artık ölümsüzüm

Selam,
Malum havalar soğudu. Ancak motosiklete binme dürtümü yenemedim. 2 hafta önce hava sıcaklığı 5-6 derece iken 150 km yol yapmıştım. 2 kat içlik üstüne en kalın giysimi giyip onunda üstüne motosiklet montu giymeme rağmen motordan indiğimde yarım saat titremekten konuşamamıştım.
Dün hava sıcaklığı 2 derece civarıydı sanırım. 70-80 km/saat hızla 110 km yol yaptım. Bu sefer üstümde öncekilere ilaveten aşağıda linkini ve resmini verdiğim yağmurluğu giydim. İnanın yolda kaskın içinde kahkahalar atarak sürdüm:) . Bunca arkadaş windstopper giyin diye boşuna bağırmıyormuş demekki. Motordan indiğimde sıcacıktım.
Bu şekilde giyinerek kutuplara bile gidebilirim :queen:
Giydiğim yağmurluk:
http://www.motomaxonlineshop.com/difi-terra-east-ust-yagmurluk-pmu686
difi-terra-east-rain-ax-ceket.jpg

Ben bu yağmurluğu geçen yıl indirimde iken 140 TL ye almıştım. Çok memnunum. Kesinlikle tavsiye ederim.
Ancak illa ki bunu alın demiyorum. Söylemek istediğim bu havalarda kesinlikle yağmurluk giyin.
Tekeriniz düz bassın.

Montta pantolon'da sıkıntı yok ama eller, ayaklar ve boğaz çok üşüyor. Eldiven takmama rağmen 20 dakika sürüşün ardından acımaya başlıyo eller.

Montta pantolon'da sıkıntı yok ama eller, ayaklar ve boğaz çok üşüyor. Eldiven takmama rağmen 20 dakika sürüşün ardından acımaya başlıyo eller.

Eller için elcik örtüsü ve kışlık kalın eldiven kullanıyorum.
(Resim temsilidir)
946_buyuk.jpg

Ayaklar için motosiklet botunun içine iki kat çorap giydim.
Boğaz kısmında da termal balaklava kullandım.

Arkadaşın da dediği gibi eller çok sıkıntı. Yarım saatte ebu leheb'in elleri gibi kurudu benimkiler.

Moderatör
Hangi eldiveni kullanırsanız kullanın, eldivenden önce ameliyat eldiveni denilen latex eldivenlerden giyin.
Ya da elcik ısıtma edinin, en kesin çözüm.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

boynun için polarlı baff al bu işini görür

Revit in eldivenlerini kullanıyorum, sıcaktan elim terleyip üşümeye başlıyor yoğun trafikte kalırsanız. Tek sıkıntı bu, acayip sıcak tutuyor ama membran yüzünden giymesi zor. 200 tl civarı piyasası var, galiba tavsiye edebilirim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar