soguk havada ne kadar götürüyor? bana 1 saat üşütmeyecek birşey lazım.
Aslıdna prosev eldivenimden memnunum ancak biraz bol geliyor parmak kısımları, dokunmatik işlemiyor bir de kısa sürede içi buz gibi oluyor hava 10 dereceden düşük ise.
istanbul'un 5 derece gibi nemli, içine işleyen soğuk havalarında xmax ile 50km ötedeki işyerime 1 saatte giderken kullandığım kışlık eldiven fena değildi. xmax'de bir tek ellerim rüzgar alıyordu, 45 dakikadan sonra parmak uçlarımdaki üşüme rahatsız etmeye başlıyordu ama işyerine varana kadar donumuyordu en azından, ama çok kalın kaba saba rahatsız bir eldivendi, kaza yaptım, rüzüklenipnce sürtünmekten yumruk korumalarında deri kalktı alttan plastik koruma görünür oldu ama korudu. 4riders diye bir markaydı, motomax'dan ucuz diye almıştım. ama o kaba saba hissiyatı yüzünden hiç sevemedim, geçen yaz sonu paraya kıyıp knox marka iyi bir eldiven aldım, 4riders kadar kışlık ve kalın değil ama motoru dğeiştirince yeni motorda rüzgar koruması var böyle de idare ederim diyerek aldım.
Amaç soğuktan korumaksa ve kaza sırasında da az biraz korusun deniyorsa ucuz kışlık eldivenler de iş görüyor ama elleri rüzgardan korumak da şart, gidona takılan rüzgar korumalar da lazım.