Soğuk havada motor sürme

Dün 20 km yol yaptım buz kestim.

ilk hedef yurtdısından saglam bi eldiven ve pantolon almak olacak.
şimdi inanmayacaksın ama ben armode kışlık eldiven aldım sıfır sorun aynı özellikte yabancı meşhur bir markanınki hiç bir işe yaramıyor.
armode bunun üretimini durdurmasa bir tane de yedek alırdım

Ehliyet ilk derste soğuk+yağmur vardı. Ayakta iki adet mevsimlik çorap+normal bot iş gördü, Üstü de lahana gibi olup kurtardık, altta içlik+pantolon yetmedi. Neticede netice ıslak mendil gibi olmuştu. Tabi hız en fazla yirmi😃 Durum bu. Boxer'ın içine havlu mu koysam acaba😜

Yarın öğlen saat 11 buçuk gibi 5-6 motor Çanakkale-Akçay yapmayı planladık. Bakalım 7 derece havada g.tümüz ne kadar donacak. Yol çok uzun değil belki ama hava soğuk olacak gibi duruyor.

Merhaba, yarın işe erken gitmem lazım. Hava durumu sabah -2 derece gösteriyor. Açıkcası ilk defa eksi bir havada motor süreceğim. Lastiklerim ortalama bi lastik dunlop marka ne düşünüyorsunuz mantıksız mı?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

yol mesafesi 6km
Başlıkta cevabı vermişsin işte.. Soğuk havada Motor Sürme ! Sürme kardeşim.

Ben de kış için Vexo Tempest H2o diye bir şey aldım. Üşütmüyor, avuç içi sliderı da gözüme dayanaklı geldi, Bileği komple sarıyor, gidonu sıkarken de hissiyatla ilgili bir sorun yaşamadım. Fİyatı da fena değil, bir incelemeni tavsiye ederim.

https://www.trendyol.com/vexo/tempest-h2o-eldiven-siyah-p-444230521

soguk havada ne kadar götürüyor? bana 1 saat üşütmeyecek birşey lazım.

Aslıdna prosev eldivenimden memnunum ancak biraz bol geliyor parmak kısımları, dokunmatik işlemiyor bir de kısa sürede içi buz gibi oluyor hava 10 dereceden düşük ise.

Aslıdna prosev eldivenimden memnunum ancak biraz bol geliyor parmak kısımları, dokunmatik işlemiyor bir de kısa sürede içi buz gibi oluyor hava 10 dereceden düşük ise.

Bence götürür, en azından benim ellerim üşümüyor

istanbul'un 5 derece gibi nemli, içine işleyen soğuk havalarında xmax ile 50km ötedeki işyerime 1 saatte giderken kullandığım kışlık eldiven fena değildi. xmax'de bir tek ellerim rüzgar alıyordu, 45 dakikadan sonra parmak uçlarımdaki üşüme rahatsız etmeye başlıyordu ama işyerine varana kadar donumuyordu en azından, ama çok kalın kaba saba rahatsız bir eldivendi, kaza yaptım, rüzüklenipnce sürtünmekten yumruk korumalarında deri kalktı alttan plastik koruma görünür oldu ama korudu. 4riders diye bir markaydı, motomax'dan ucuz diye almıştım. ama o kaba saba hissiyatı yüzünden hiç sevemedim, geçen yaz sonu paraya kıyıp knox marka iyi bir eldiven aldım, 4riders kadar kışlık ve kalın değil ama motoru dğeiştirince yeni motorda rüzgar koruması var böyle de idare ederim diyerek aldım.

Amaç soğuktan korumaksa ve kaza sırasında da az biraz korusun deniyorsa ucuz kışlık eldivenler de iş görüyor ama elleri rüzgardan korumak da şart, gidona takılan rüzgar korumalar da lazım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar