E ENJOY Katılım 1 Nis 2006 Mesajlar 1 1 Nis 2006 Konu Yazar #1 selam arkadaslar henuz bır motorum yok ama sıtede uyelıgım var sımdılık bununla ıdare etmeye alıscam aılemı kandırdıgım ılk fırsatta aranıza katılmak ıstıyorum yarın fuarda gorusmek uzere bye:king: :king:
selam arkadaslar henuz bır motorum yok ama sıtede uyelıgım var sımdılık bununla ıdare etmeye alıscam aılemı kandırdıgım ılk fırsatta aranıza katılmak ıstıyorum yarın fuarda gorusmek uzere bye:king: :king:
maviş Katılım 20 Mar 2006 Mesajlar 129 1 Nis 2006 #4 aramıza hoşgeldinn..allah gönlüne göre bi motor nasip eder inşallah
Tuncer Sezen Moderatör (forrap) Katılım 5 May 2005 Mesajlar 5,132 1 Nis 2006 #5 Aramıza hoşgeldin...:cat: Dilediğin gibi bi motosiklete bir an önce kavuşursun inşallah.
ylmzzz Katılım 30 Ara 2005 Mesajlar 4,358 1 Nis 2006 #7 hoşgeldin arkadaşım. umarım en kısa zamanda istediğin motora kavuşursun
LİNUX52 Katılım 6 Ara 2005 Mesajlar 60 1 Nis 2006 #10 arkadaşım hoşgeldin:rendeer: :rendeer: :rendeer:
dostdark Katılım 23 Ocak 2006 Mesajlar 2,761 3 Nis 2006 #11 :rendeer: Hoşgeldin dustum ben Soner haydi aramıza tekrar hoşgeldin gerçi üyeliği beraber açmış olsakta ilk defa görüyormuş gibi yapıyım bari
:rendeer: Hoşgeldin dustum ben Soner haydi aramıza tekrar hoşgeldin gerçi üyeliği beraber açmış olsakta ilk defa görüyormuş gibi yapıyım bari
Barış Şuşut Süper Moderatör (BBRR) Katılım 12 Haz 2005 Mesajlar 8,442 6 Nis 2006 #12 Arkadaşım aramıza hoşgeldin :rendeer: Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin. :bounce: Kan grubu listesine yazılmak için :bounce: Bulunduğunuz ilde / ilçede ki motorcularla bağlantı kurmak için :bounce: uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle :rendeer: :bestmt: TUTKU YARATIR.................................................................
Arkadaşım aramıza hoşgeldin :rendeer: Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin. :bounce: Kan grubu listesine yazılmak için :bounce: Bulunduğunuz ilde / ilçede ki motorcularla bağlantı kurmak için :bounce: uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle :rendeer: :bestmt: TUTKU YARATIR.................................................................
Gelişim Sürücü Kursu Katılım 10 May 2005 Mesajlar 1,353 6 Nis 2006 #14 Merhaba ; Aramıza hoşgeldiniz...:rendeer: