Sofuoğlu'na nazar değdi..

Bende haberlerde duydum.Çok üzüldüm :pale: inş kısa süre içinde iyileşir.:rendeer:

Allah acil sifa versin.

Kucuk bisey olmasi yinede sevindirici sonucta Turkiye burasi motocross pistinde buzdagina bile carpabilir?!

fft1mm831949.jpg

Sofuoğlu’ndan üzücü haber
Haber için tıklayın...

Kendisine acil şifalar diliyorum.

Allah anasına baabsına bagışlasın :rendeer:

Gercekten üzücü bir durum. Acil sifalar ve basarılar dilerim... Desteklerimizi eksik etmeyeli.

ALLAH tan Acil şifalar dilerim .Tez zamanda sağlığına kavuşur inşallah.:rendeer:

Cok uzuldum duydugumda TV den, insallah en kisa surede iyilesirin Kenan.

Geçmiş olsun Şampiyon. En kısa zamanda iyileşirsin umarım :rendeer:

Super Moderator
Hele bir de daha önce açılmış konu derken, hangisinin daha erken tarihli olduğuna bakmamak garip:p

Konular birleştirildi, o kadar dert olmuş...:)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Hele bir de daha önce açılmış konu derken, hangisinin daha erken tarihli olduğuna bakmamak garip:p

Konular birleştirildi, o kadar dert olmuş...:)

Yok lem... Siteyi takip etme sıklığımdan neden ve nasıl görmemişim acebaaa?... :wiinkk::wiinkk::wiinkk::wiinkk:

Torosso açtı da nasıl atlamışız.... Hem de aynı saatlerde?... Bi ali cengiz yoktur demi... :bounce::wiinkk::wiinkk:

Yok lem... Siteyi takip etme sıklığımdan neden ve nasıl görmemişim acebaaa?... :wiinkk::wiinkk::wiinkk::wiinkk:

Torosso açtı da nasıl atlamışız.... Hem de aynı saatlerde?... Bi ali cengiz yoktur demi... :bounce::wiinkk::wiinkk:

benide gaza getirdin, şikayet butonuna bastım muhterem. pişmanım :salut:

sofuoğlu'na geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.

Super Moderator
İlk konu haberlere açılmış, onay beklemiş biraz; başka bir bit yeniği yok.

Saatte...vs oynama yok en azından, ona dikkat etmemiş olmak için mazeret değil yani:p

Bu arada, mesajı vereceğim diye iki satır karalayıp çıkmışım, asıl konuyu unutmuşum.

Kısa zamanda daha sağlıklı, daha dinç nice yollar, nice birincilikler, şampiyonluklar dilerim...:cat:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
İlk konu haberlere açılmış, onay beklemiş biraz; başka bir bit yeniği yok.

Saatte...vs oynama yok en azından, ona dikkat etmemiş olmak için mazeret değil yani:p

Bu arada, mesajı vereceğim diye iki satır karalayıp çıkmışım, asıl konuyu unutmuşum.

Kısa zamanda daha sağlıklı, daha dinç nice yollar, nice birincilikler, şampiyonluklar dilerim...:cat:

Bak viravira kardeş.... Sana demiştim... :cat::cat::cat: Olcan dürüst tür..Severim... Yalanı dolanı yoktur davit gibi... :cat::cat::cat:

Tekrar geçmiş olsun kenan a diyim çikayım bende konudan... :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar