İngiliz bayrağı orada tamamen bir konsept amacıyla bulunmakta. Bir ekstra sempati duyma durumu yok ayrıca olsa da zaten kime ne? İsteseydim tamamen motoru britanya bayrağı ile kaplardım neden bu tür anlamsız detaylar sizin gibi üyeleri rahatsız ediyor ki? Nereden ne sonuçlar çıkarıyorsunuz Allah aşkına.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:55 ----------
Eyvallah hocam çok güzel olmuş linkini attığın model çok beğendim fakat bizim böyle bir motora R6 maşası takmak gibi ütopik bir hareket yapmamız abesle iştigal olur. Bizimki minik rötuşlar minik dokunuşlar zaten.
Tavsiyeler için çok teşekkürler. Egzoz'a sarılan şerit halindeki bezlerin ismi amyant bezi. Yanmaz özellikte ve etrafındaki diğer ekipmana ısıyı iletmiyor 14.000 dereceye kadar ısıya dayanıklı fakat solunması inanılmaz derecede tehlikeli solunum yolu ile vücuda girerse Mezotelyoma ve Asbestos hastalıklarına neden oluyor ki ölümcül hastalıklar. Bu uygulamayı egzozlarına yapacak arkadaşları bir daha düşünmeleri konusunda uyarmış olayım.
Ön amortisör körüğü konusunda nokta atışı fikir verebilecek varsa tavsiyelere açığım. Daha az aralıklı bir körük sanki dediğiniz gibi daha iyi durabilir. Denemek lazım.
Motosiklet güzel görünüyor fakat büyük markaların logosunu yapıştırmak bana hep eğreti gelmiştir.
Bunu son dönemde hep Mondial kullanıcılarından gördük.
Sonuç olarak bloğa baktığında nal gibi Mondial yazıyor yani...
Yav bende bu konuyu gordugumde ne guzel yapmıslar dıyodum fakat sımdı orjınalıyle karsılastırdımda bı tek sticker atmışın üstüne konuyu kilitleyin arkadasıda banlayın lutfen kalabalık yapıyor @Levent göreve lütfen
Güleyim mi düşüneyim mi yoksa başka bir tepki mi vereyim çok kararsız kaldım cidden.
Neler yapıldığı orada madde madde yazıyor azını veya çoğunu iddia eden olmadı, öyle olsa bile kime ne, ayrıca kalabalık yapıyor falan hayırdır?
Güleyim mi düşüneyim mi yoksa başka bir tepki mi vereyim çok kararsız kaldım cidden.
Neler yapıldığı orada madde madde yazıyor azını veya çoğunu iddia eden olmadı, öyle olsa bile kime ne, ayrıca kalabalık yapıyor falan hayırdır?