Motoruna ingilizler gibi aşağılık bir milletin bayrağını yapıştıracak adam milliyetçilik dersi verecek son kişidir. Sen onu kendi fikrince konsept olsun diye koymuş olabilirsin ama bu fikir sadece seni bağlar, onu görenlerin ne düşüneceğine sen karar vermiyorsun. Bunu ben böyle düşünmüşsem benim gibi düşünecek pek çok insan da olacaktır.
Allah aşkına ingiliz bayrağı ile konseptin ne gibi bir bağlantısı var. Bu tamamen celladına aşık olmaktır. Hiç bir ingilizin, bir italyanın, bir fransızın aracına türk bayrağı yapıştırdığını gördün mü? Adamlar okul öncesi dönemden itibaren Türk ve Müslüman düşmanlığı ile yoğuruluyor. Avurstralyadaki cami katliamı sonrası pek çok avrupa ülkesinden ve özellikle de ingiltereden yapılan yorumları görmezden gelmeyin.
Beğendim dostum, harika olmuş yazsaydım ağzını gere gere teşekkür cümleleri kurardın yukarıdakilere yaptığın gibi.
BEĞENMEDİM! Üzerinde ingiliz bayrağı olan hiçbir şeyi de beğenmiyorum, beğenmeyeceğim, çocuklarımı da bu şekilde yetiştireceğim. Benim değerlerim bunu gerektiriyor, sizin değerleriniz farklı ise de bu sizi bağlar. Kimsenin benim ne düşüdüğümü yargılamaya yorumlamaya hakkı yok.