Soba borusundan egsoz olurmu ? :))

türk milletinin yaratıcılıgı ve alternatif buluslarına hayranım onemlı olan düşündügünü uygulayabilmek arkadasa helal olsun icatlarının devamını görmek bahtiyar eder beni birde sesini merak ediyorum

Bu ucu büyük egzozların içine Patates , Soğan vb. bilimum sebze meyve
sokasım geliyor. Herhalde ya motor patlar yada sebzeleri atar bi tarafa

Soba borusundan eksoz yapan tez vakitte de sobadan motor yapar ahada buraya yazıyom:silent:

ORGİNAL olmuş dogrusu.. :queen: yarın birgün bu arkadaş ŞAHİN S farı da takar motora. :D :D :D :queen:

bu ne be kardeşim ya adamlar araba eksozu takıyo bunuda mı gorcektık soba borusu ya yakında soba da kurar bu arkadaş motora soguklarda ısına ısına gezer artık

ses nasil cıkıyor çok merak ettim ortalığı yıkıyodur ondan çıkan ses :)

memleketimin yurdumun insanı beeh.. yaptığın iş bir şeye benzemiyor ama düşünce orcinal...:queen:

her ne kadar otomobilde olsalar
işte bunlar da benden
iyi seyirler...........

Hayal gücü sınır tanımaz arkadaşlar.Hayal edemediğimiz için üretemiyor,üretilenlere de hayretler içinde bakıyoruz.

Türkün Dünyası

TÜRKÜN DÜNYASI YAZ 3343'e gönder hehhhh... nebu yaff motor diye bunumu alıyosunuz bu siteye bunu alla allaaa hahhhh:p:farao:​

Valla helal olsun. su borusundan da yapsan olurdu. Sonuçta egsoz. Bulamayınca elindeki imkanlarla bir şey yapması çok normal. Herkesin cebinde para bulunmuyor malesef. Ülkemizin durumu ise ortada ama alışmışız üretmeyip, üstüne üstlük birde çılgın gibi tüketmeye !!! Ne malum piyasadaki markalı egsozların geçmişinde soba borusu olmadığı veya düz bir borudan ibaret ele alınarak geliştirilmediği... Söylenecek çok şey var. Yeri burası değil. Arkadaşa geçmiş olsun ve kimseyi takmasın nası hoşuna gidiyorsa öyle yapsın. Uğraşması yeter bee.....

ddh

motora ve arabaya yakışsa bir şey demeyeceğim orjinalliğini bozuyor motora baktığında her yerini süslemeye çalışmış madem egzost o kadar önemli onlara para vereceğine git egzostu yaptır derim bennn

Daha bakalım nelerle karşılaşacağız.:silent:
Enteresan!!!:mrgreen::cherry:

2 ay evel kızdan ayrılmıştım çok temiz kalpliydi ama ben bostancıda büyümüştüm o ise baya yukarlarda..Neyse tabiki anlaşamadık vs.Sonra teyzemle konuştuk o aynı gün aman cahil kızla birlikte olma demişti.O geldi aklıma.Bu arkadaşın gördüğü alabildiği şey bu scooter napsın işte süsler yapmaya çalışır.

elinden gelen budur belkide imkanlar bunu yaratıyor demekki.ama herkesi konusturacak kadar yaratıcılık olmus

en son care bende benim motora bu tarz bişi düşünüyorum :) ama ben hem siyah hemde kırmızı elektrik bandıyla düşünüyorum :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar