Soba borusundan egsoz olurmu ? :))

Çok iyi olmuş.araba egzostundan sonra yeni bir bakış açısı getirmiş :p

normal egzoz görevi görüyomu acaba:silent: yoksa görüntümü sadece

insan emeğine begensekte begenmesekte saygılı olalım lütfen cok ıyı yakar cok ıyı gurultu yapar kırmızı serıtlere gelınce kardes zevk senın kafana gore takıl takma sen ben bıle neler dusunuyorum bazı durumlar ızın vermıyor ıste ben senı anlıyorum

soba borusundan egsoz olurmu demıssın ahanda cewap:
bizim türklerin yapamayacagı bişey yoq. ferrariye tüp takarsa motsiklete soba borusu takması normal

bence iyi yapmis. naapsin adam yoklukta?? sizin cicili bicili motorlariniza imrenmis imrenmis durmus demek ki..
guzel insanmis.. bastirmamis duygularini. bi cogumuzdan efendiymis demek ki, utanmamis soba borusu takmis!!!!!!!!!!!

ben sahsen bu insani tanimak isterdim. bunlari yapisini anlatmasini dinlemek isterdim.. eminim sicakkanli bi insan...

pehhh...

egzost yeni bir çağatlıyor arkadaşlar 2008 in en gözde egzostlarından birisi soba borusu :queen: sesi ise tambir baş ağrısı

Soba borusu geçen kaza yaptı. Kaza haberleri tabiki kötü ama bunu dinlerken gözlerimden yaş geldi.Anlatan kendiside gülüyordu durumlarına, her ne kadar oturamasada.Neyseki çok önemli birşey yok.
:)

Soba borusuna geçmiş olsun, arkadaşa bir şey olmamasıda ayrıca sevindirici çünkü ben arabamla giderken yanımdan geçti baya bir rossi gördüm onu O an.

Bu motorun vidyosunuda bekliyoruz :D
Bide amörtsörleri çıkar yere sıfır olsun :D
Bantlarda yakıo :D :D
Ne denilebilinir ki

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar