Kışın bunu kullanan var mı?Soğuktan iyi korur diye düşünüyorum ama asıl merak ettiğim yağmurda işlevi.Decathlon'dan almayı planlıyorum.
Kayak pantolonu rüzgarın,soğuğun ve yağmurun etkisini keser ama ısınmamış ve ömrünü doldurmakta olan bir lastik kullandığınızı düşünelim; soğuk hava ve yağmur bildiğiniz üzere biz motosiklet sürücüleri için kaza riskini daha da arttıran etkenlerdir. Şayet öyle bir durumda kaza yaparsanız kayak pantolonu hem alacağınız darbe yönünden hem de asfaltta sürüklenmeden kaynaklı yaralanmalardan sizi korumayacaktır.
bu 3000mm lik bir pantolon. su geçirmezlik oranı en düşük kayak pantolonu diyebiliriz.
evet normal kullanımda sıcak tutar. bir iki damla suyu tutar. ama biraz yağarsa yağmur tutmaz. kumaşı çok kaşın değil, özellikşe egzoza dikkat et. deydiği anda yapışır.
kullanacağın şehre ve amace göre değişmekle birlikte. genel olarak iş görür.
Eger dizlik de kullaniyorsan bence 0 dereceli havalarda bile soguktan korur.Zaten koruma amaçlı giymeyeceğim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:34 ----------
Hocam şehir içi 10-20 kilometrelik yolum var.İşe git gel sabahları iş görsün yeter.Onun dışında yağmurluk var zaten.Olmadı kat kat giyiniriz.