Snowboard pantolonu

Kışın bunu kullanan var mı?Soğuktan iyi korur diye düşünüyorum ama asıl merak ettiğim yağmurda işlevi.Decathlon'dan almayı planlıyorum.

Sizde link görünmüyor ama bende 3 yıl önce decathlondan kayak pantolonu aldım. Ne yağmur ne soğuk geçiriyor.

Kışın bunu kullanan var mı?Soğuktan iyi korur diye düşünüyorum ama asıl merak ettiğim yağmurda işlevi.Decathlon'dan almayı planlıyorum.

arkadaşım aldı rüzgarı güzel kesiyormuş sıcak tuttuğunu belirtti kısaca işe yarıyor.öyle marka falanda almadı sıradan bir şeydi amaç rüzgardan yağmurdan korunmaksa kesinlikle iş yapıyor rüzgar için sürdüğün hız motora bağlı biraz.pulsarda iş yaptı

bu 3000mm lik bir pantolon. su geçirmezlik oranı en düşük kayak pantolonu diyebiliriz.

evet normal kullanımda sıcak tutar. bir iki damla suyu tutar. ama biraz yağarsa yağmur tutmaz. kumaşı çok kaşın değil, özellikşe egzoza dikkat et. deydiği anda yapışır.

kullanacağın şehre ve amace göre değişmekle birlikte. genel olarak iş görür.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Kayak pantolonu rüzgarın,soğuğun ve yağmurun etkisini keser ama ısınmamış ve ömrünü doldurmakta olan bir lastik kullandığınızı düşünelim; soğuk hava ve yağmur bildiğiniz üzere biz motosiklet sürücüleri için kaza riskini daha da arttıran etkenlerdir. Şayet öyle bir durumda kaza yaparsanız kayak pantolonu hem alacağınız darbe yönünden hem de asfaltta sürüklenmeden kaynaklı yaralanmalardan sizi korumayacaktır.

Kayak pantolonu rüzgarın,soğuğun ve yağmurun etkisini keser ama ısınmamış ve ömrünü doldurmakta olan bir lastik kullandığınızı düşünelim; soğuk hava ve yağmur bildiğiniz üzere biz motosiklet sürücüleri için kaza riskini daha da arttıran etkenlerdir. Şayet öyle bir durumda kaza yaparsanız kayak pantolonu hem alacağınız darbe yönünden hem de asfaltta sürüklenmeden kaynaklı yaralanmalardan sizi korumayacaktır.

Zaten koruma amaçlı giymeyeceğim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:34 ----------

bu 3000mm lik bir pantolon. su geçirmezlik oranı en düşük kayak pantolonu diyebiliriz.

evet normal kullanımda sıcak tutar. bir iki damla suyu tutar. ama biraz yağarsa yağmur tutmaz. kumaşı çok kaşın değil, özellikşe egzoza dikkat et. deydiği anda yapışır.

kullanacağın şehre ve amace göre değişmekle birlikte. genel olarak iş görür.

Hocam şehir içi 10-20 kilometrelik yolum var.İşe git gel sabahları iş görsün yeter.Onun dışında yağmurluk var zaten.Olmadı kat kat giyiniriz.

Zaten koruma amaçlı giymeyeceğim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:34 ----------

Hocam şehir içi 10-20 kilometrelik yolum var.İşe git gel sabahları iş görsün yeter.Onun dışında yağmurluk var zaten.Olmadı kat kat giyiniriz.
Eger dizlik de kullaniyorsan bence 0 dereceli havalarda bile soguktan korur.

Yagmurlu karli havada giyeceksen yagmurlukla giymeni tavsiye ederim.

Ama o sogukta yagista ayakkabi daha onemli bence, bot ve montu halettigini dusunuyorum.

Valla benimde kilodan sebeb üstüme olmuyor eski kisliklar motor için bakıyorum kaç gündür internette bende bı bakım decatlona bizzat gidip giyim üstüme oturani Alaçam bende 25km yol yapıyorum ise git gel

Ben kullanıyorum , sıcacık tutuyor. Düşersek hiç bir işe yaramaz o ayrı. Çok yağmurlu havalarda zaten çıkmadığım için o konuda yorum yapamıyorum.

yaklaşık 3 senedir var bende bu pantül,
Alıken motosiklet pantolonu üstüne giyeceğinizi düşünerek alın sadece bu pantolonu giyip motorun üstüne çıkmak büyük cesaret,
Ama motosiklet pantolonu üstünde gram üşütme yapmadı bana.

Arkadaşlar sadece soğuktan koruma amaçlı alacağım zaten.Naylondan bişeyin korumasını beklemiyorum.

Yıllardır kullanırım ancak korumalı motosiklet pantolonunun üzerine giyerim.. Hem korumayı sağlamış hem de çıkar öbürünü giy vs uğraşmamış oluyorum.
Yağmurdan yağmurluk gibi korumaz ancak kısa mesafe gideceksen idare edecektir.
Pantolon üzerine giyeceğini düşünerek büyük almanı öneririm.

2016 yılının, aralık ayında bu ürünün eski modelini satın almıştım.
Rüzgardan ve yağmurdan korumuştu, bende o amaçla almıştım zaten yani işlevini fazlasıyla yerine getirdi.
Hala duruyor fakat artık bedeni küçük geldiği için kullanmıyorum.

2013 yılından beri kullanıyorum. kumaş su geçirmiyor ama yağmur yağdığında ağ kısmındaki dikişlerden su alıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar