Snowboard cu motor cu var mı :)

Malum kış yaklaştı yılın ilk karı da düştü aramız da var mı snowboard kayak yapan ?

Buda yeni board um

Motosikleti
BWS 100
vardı bi arkadaş.
denizliden. buralarda hatta BLACK_ICE.
hatta konuyu açan o sandım ama değilmiş.

Denizli İl Temsilcisi
Malum kış yaklaştı yılın ilk karı da düştü aramız da var mı snowboard kayak yapan ?

[url]http://e1212.hizliresim.com/14/4/gl0f2.jpg[/url]
[url]http://e1212.hizliresim.com/14/4/gl0cz.jpg[/url]

Buda yeni board um
[url]http://e1212.hizliresim.com/14/4/gl0dv.jpg[/url]

vardı bi arkadaş.
denizliden. buralarda hatta BLACK_ICE.
hatta konuyu açan o sandım ama değilmiş.

sağol ibrahim valla ben açmadım :D ama açan usta sağolsun bende varımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm denizliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Motosikleti
VFR1200X
Bende kış sporlarını destekliyorum. Bizim burada bir yokuş var kar yağdığında poşetle kayıyoruz bende sizden sayılırım :bounce:

ben de varım :) bu yıl bir mucize olup sezonun çok erken açılmış olması için çok dua ettim ama olmadı. haftaya askerde olacağım için anca izinde fln gidebilirim. yada belki başka bir mucize olurda bu hafta açılır sezon :) bir tür virüs gibi. motosiklet gibi bişi. bir kere bulaştın mı uzak duramıyosun.

Denizli İl Temsilcisi
hadi arkadaşlar kimse yokmu burda skiciyiz.biz , kartutkusu.com hadi arkdaşalar hiç kış sporları kayak ile ilgilenen yokmudur

Motosikleti
Bmw R 1300 Gs
ben adanayım gardaşım biz arkadaşlarla hep toprakda board yaparık :)

Vay arkadaş, sen de mi skiciyiz'den geliyosun !! :) (Kayak/snowboard sitesi bu dediğim, ban falan yemiyelimde sonra.. :D )

Bu arada daha önce bahsettiğin o Ilgazdaki dehşet olayının olduğu gün bende oradaydım ama konuşmamıştık hiç, bu sene bi görüşelim birlikte kayalım mutlaka. ;)

Snowboard . Kite Surf & Motor . Yoksa uludağa gezimi düzenliyoruz :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:08 ----------

Oakley bir sitesine girip yeni board gözlüklerine bakmanızı tavsiye ederim , hele bir model varki.
Camında head on display var . Hangi yöne gittiğin , dışarıdaki hava sıcaklığı , iphone Bluetooth bağlantısı sayesinde telefon görüşmesini bile yapabiliyorsun.
Yani James Bond un oyuncağı olabilecek bir gözlük , üstünde iridium cam taktırdınmı . Offff diyorum.

Neden güzel şeyler hep pahalı :)

Denizli İl Temsilcisi
daha bakalım kimler çıkıcak aslında güzel bir organzasyon yapılınabilir 2 ayrı uç spor orta nokta :D mantıklımıdır

o yolda ilerliyoruz bakalim malzemeleri yavastan toparliyoeuz :) Bi de bu snowboard pantolonu kisin motosiklet surerken de cok ise yarar gibi :D boardcular etkinligi olursa pantolonumuzu giyer geliriz :D

motosikletle uludaga cikilir mi ki yav :cyclopsan

Bende kendi halimde kayakçıyım skiyiciz ve kartutkusunu takip ediyorum boarda başlamaya daha cesaret edemedim.Sebebi de yılda 1 veya 2 kere günü birlik gidiyorum o günüde board la cebelleşerek değilde kayarak zevkini çıkarmamdan dolayı.Bi fırsat yakalasam yapmak istiyorum.Selamlar sevgiler.

Denizli İl Temsilcisi
o yolda ilerliyoruz bakalim malzemeleri yavastan toparliyoeuz :) Bi de bu snowboard pantolonu kisin motosiklet surerken de cok ise yarar gibi :D boardcular etkinligi olursa pantolonumuzu giyer geliriz :D

motosikletle uludaga cikilir mi ki yav :cyclopsan

bir ideo bulmuştum 5-6 aktiva arka arkaya uludağa çıkıyorlardı doğru lastik ve ekipmnla çıkılır inşşş. bende motosiklet ceketi ve korumlarını kullanmayı düşünüyorum keza bende ilk başta boardımı aldım geçen ay bağlamalarımı aldım bu hafta içide botlarımı alıcam sonra sezona hazırım
Bende kendi halimde kayakçıyım skiyiciz ve kartutkusunu takip ediyorum boarda başlamaya daha cesaret edemedim.Sebebi de yılda 1 veya 2 kere günü birlik gidiyorum o günüde board la cebelleşerek değilde kayarak zevkini çıkarmamdan dolayı.Bi fırsat yakalasam yapmak istiyorum.Selamlar sevgiler.

bende daha önce hiç kaymadım ama bi heycan bi baktım bot haricinde herşeyi almışım :D bakalım ne kadar kaymaya vakit bulcaz

bende varım.. 3 sezondur günübirlik turlara katılıyorum, az çok öğrendim sayılır.:) bu yıl motoru elden çıkarttım bahanesiyle güzel bi board alma niyetim var tabi ama ondan önce beni kendine aşık edecek yeni bir motor bulmazsam :)

bu sezon istanbul'dan düzenlenecek olan günübirlik kartepe veya uludağ turlarına katılmayı düşünen varsa bu başlık altında organize olup beraber bu keyfi yaşayabiliriz ;)

boarducuyuz reyizz :)
haftaya dağdayım inş bi problem olmazsa
skiciyizdenim aynı zamanda, skiciyiz white partyde olan var mıydı peki ?

Denizli İl Temsilcisi
boarducuyuz reyizz :)
haftaya dağdayım inş bi problem olmazsa
skiciyizdenim aynı zamanda, skiciyiz white partyde olan var mıydı peki ?

valla ben baya gelmeyi planlamıştım da denizliden gelmek baya bi sıkıntılı olcaktı ondan gelemedik ya

Bi ara özendik çıktık uludağa. Aldık poşetleri dizildik 6 arkadaş ard arda. Tabiki bekleyemedik oteller bölgesini. Başladık kaymaya. Ben enson kayacaktımki baktım sona doğru herkez takla atıyor ve düşen kalkmıyor. Tırstım kaymadım. Yürüyerek indim, birde baktımki ne göreyim kar'ın altında kesilmiş fakat 2 karışı kara gizlenmiş çam ağacı... Gerisini siz tahmin edin o manzaradan sonra kar'da kaymaktan vaz geçtim.:queen:

yeni maskem nasıl olmuş :D

Uploaded with ImageShack.us

Canavar hazır yeni sezona :)

Uploaded with ImageShack.us

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:32 ----------

Snowboard . Kite Surf & Motor . Yoksa uludağa gezimi düzenliyoruz :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:08 ----------

Oakley bir sitesine girip yeni board gözlüklerine bakmanızı tavsiye ederim , hele bir model varki.
Camında head on display var . Hangi yöne gittiğin , dışarıdaki hava sıcaklığı , iphone Bluetooth bağlantısı sayesinde telefon görüşmesini bile yapabiliyorsun.
Yani James Bond un oyuncağı olabilecek bir gözlük , üstünde iridium cam taktırdınmı . Offff diyorum.

Neden güzel şeyler hep pahalı :)

Gözlük oakley airwawe :)

gözlük hakkında bilgi almak isteyen olursa

http://www.oakley.com/products/7094...-men-goggles-airwave-_-airwave-snow-_-product

Video SU

https://www.youtube.com/watch?v=jcPHnWelva0

Phoenixs kaski nereden aldin acaba bendede board falan var ama kask ve diger korunmlar eksik onereceginiz int sitelerine bir bakayim

kiyafet satan cok yer var ama dogru duzgun bileklik falan gibi koruma satan bi site bulamadim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar