Heh tequ okuyor simdi topigin icine edecek
diyecektim saldırmaya baslamıs bile gec kaldım :mrgreen:
insan önceden bir haber verir.Smir gelicek toplanıcaz die.. Bana kafanız bi milyonken msnden yazıyosunuz ayıp..Belki bende atlayıp gelicektim![]()
insan önceden bir haber verir.Smir gelicek toplanıcaz die.. Bana kafanız bi milyonken msnden yazıyosunuz ayıp..Belki bende atlayıp gelicektim![]()
hikayesiniz olum![]()
sağol abihoşgelmiş sefalar getirmiş çalışıyor olmama sebebiyle aranızda olamadım ama arkadaşlar ist mt olarak SİNAN arkadaşımızı usule uygun agırlamışlardır bundan hiç şüphem yok.
ama tanışamamak üzdü beni dogrusu topiği yeni gördüm kusura bakmayın
sağolsun erhan abi bombaları koymuşSinan resim varsa ekleyinde millet merakını gidersin... :wiinkk:
bu resmi çekerken perdeyi açmıştım ışık gelip biraz daha net çıksın diye ama 1. katta olduğumuzu unutmuşum , perdeyi açtığım sırada 2 çocuk geçiyomuş pencerenin yanından , tabii cocukların camdan içeri doğru yusufun kaseye bakışını görmeliydiniz
temem kız , ne kızıyon hemenAnaaa bak bak nasıl uyuyolar
Bunlar böylemiydi yahuu
o kadarda değil be pis böcük sende:cherry:
bir defa beynime kazınmış , kime sorarsam cadımı cadı diyoaşkolsun yaa.. okadarmı korkuncum...
adımız cadı diye öcü muammelesi yapma lütfen![]()
ya bende yeni gördüm valla dün haberim olsaydı giderdim.. neyse kısmet artık bi dahakine![]()
bir defa beynime kazınmış , kime sorarsam cadımı cadı diyo, foruma bakıyom kimse sataşamıyo . o yüzden kilitlendim kaldım
ama daha sonraki buluşmalara katılırsam açılmaya başlarım sanırım (en azından ilk buluşmadan cesaret alarak biraz konuşurum
)
ilk geldiğinizde gökhan'a sordum arkadaşların nick'leri ne diye , gelen kuyucadısı dedi ve içimden derin bi hasstir çektim,sen düşün işte ne ilk anda ne kadar tırstığımı :queen:
kulliyen iftira kim ne cadılığımı görmüşalttarafı bikaç kişi kurbaga oldu okadar :queen:
artık tanıdıgına göre zararsız oldugumu biliyosun hırlamayanı ısırmam :wiinkk:
perşembeye kadar buralardayım demişsin. eee hani kahvaltıya geliyodunale:
adamın sakat kolunu bi daha kırıyodun , hemde gözümün önünde
galiba kahvaltı yalan olcakr:çünkü ancak perşembe vize alabilcem ve kalan 3 gündede full tempo dönüş hazırlıkları ile uğraşcam :silent:
sadece kıvrandımı , adamın gözlerinden yaş geldi beeyok bee sadece dokundum kıvranmaya başladı
sadece kıvrandımı , adamın gözlerinden yaş geldi bee![]()
![]()
bende diorum erhan abi sabah işe gtcek nie uyumadı yaktın abi bizi o ne pozlar ole bdha uykuya tovbe ettiriceksn beni![]()
kardeşşşşş :queen::queen::queen::queen::queen: olum korkulur bu MT milletinden... :bounce::bounce:
Helyum bulmuş bunlar... helyummmm
bu topikte şimdi rant yapar.. hadi kızlar tartışıyor ayağıyla yazalımmm.... sitenin bayan üyeleriii huuu (anlayana)
erhan yedim seni, bide sabah sabha uyandırıp alahasmarladık dediler hee
envai çeşit yerlerimizi korumamızın tek sebebi erhandır..
onu odaya kitlememize rağmen kilidi kırıp bizi cem yılmaz a tutup uyuttuktan sonra yakşalmaya çalıştığı ortadadır.
bu olaydan tiksinen Y.Ç. odasında derin uykular halindeyken, çelik bekaret kemeri nin saplamaları atan S.E. acıbadem semalarında kaynakçılarla fink atmaktaydı.
Fotoğraf çekimlerini gerekleştiren E.K., S.E. tarafından gece kolasına ilaç atılmak sureti ile bayıltılarak tecavüze uğradığı anı 'Bi uykum geldi 5 te yattım 6 da kalktım' die tabir etsede, aslında kolasına ilaç a gerek olmadığğını ve bu işe gönüllü olduğunu belirterek büyük bir ahlaksızlık örneği gösterdi.
sabah uyandığımız esnada ahlak masası polisleri evi basarak, E.K. ile S.E. yi tutuklayarak ceza evine sevketti..