SmirnouF 'un İstanbul Çıkartması :)

SmirnouF Bulusmasına Geliyormusunuz ?

• Geliyorum

Oy: 6 22.2%
  • Gelmiyorum

Oy: 21 77.8%

• Kullanılan toplam oy
    27
Heh tequ okuyor simdi topigin icine edecek :p

diyecektim saldırmaya baslamıs bile gec kaldım :mrgreen:

Son düzenleme:
Heh tequ okuyor simdi topigin icine edecek :p

diyecektim saldırmaya baslamıs bile gec kaldım :mrgreen:

insan önceden bir haber verir.Smir gelicek toplanıcaz die.. Bana kafanız bi milyonken msnden yazıyosunuz ayıp..Belki bende atlayıp gelicektim:p

hoşgelmiş sefalar getirmiş çalışıyor olmama sebebiyle aranızda olamadım ama arkadaşlar ist mt olarak SİNAN arkadaşımızı usule uygun agırlamışlardır bundan hiç şüphem yok.
ama tanışamamak üzdü beni dogrusu topiği yeni gördüm kusura bakmayın
sağol abi :) ama perşembeye kadar burdayım :p
Sinan resim varsa ekleyinde millet merakını gidersin... :wiinkk:
sağolsun erhan abi bombaları koymuş :)
85a6857309.jpg
bu resmi çekerken perdeyi açmıştım ışık gelip biraz daha net çıksın diye ama 1. katta olduğumuzu unutmuşum , perdeyi açtığım sırada 2 çocuk geçiyomuş pencerenin yanından , tabii cocukların camdan içeri doğru yusufun kaseye bakışını görmeliydiniz :p baktım ufak veletler benim malzemeye göz koymuşlar , hemen kapadım perdeyi geri :queen::queen:
Anaaa bak bak nasıl uyuyolar:)
Bunlar böylemiydi yahuu:)

o kadarda değil be pis böcük sende:cherry:
temem kız , ne kızıyon hemen :p
aşkolsun yaa.. okadarmı korkuncum...
adımız cadı diye öcü muammelesi yapma lütfen :p
bir defa beynime kazınmış , kime sorarsam cadımı cadı diyo :p , foruma bakıyom kimse sataşamıyo . o yüzden kilitlendim kaldım :p ama daha sonraki buluşmalara katılırsam açılmaya başlarım sanırım (en azından ilk buluşmadan cesaret alarak biraz konuşurum :p)
ilk geldiğinizde gökhan'a sordum arkadaşların nick'leri ne diye , gelen kuyucadısı dedi ve içimden derin bi hasstir çektim:p ,sen düşün işte ne ilk anda ne kadar tırstığımı :queen:
ya bende yeni gördüm valla dün haberim olsaydı giderdim.. neyse kısmet artık bi dahakine :)

abi perşembeye kadar burdayım , görüşcez sanırım :)

Son düzenleme:
bir defa beynime kazınmış , kime sorarsam cadımı cadı diyo :p , foruma bakıyom kimse sataşamıyo . o yüzden kilitlendim kaldım :p ama daha sonraki buluşmalara katılırsam açılmaya başlarım sanırım (en azından ilk buluşmadan cesaret alarak biraz konuşurum :p)
ilk geldiğinizde gökhan'a sordum arkadaşların nick'leri ne diye , gelen kuyucadısı dedi ve içimden derin bi hasstir çektim:p ,sen düşün işte ne ilk anda ne kadar tırstığımı :queen:

kulliyen iftira kim ne cadılığımı görmüş :p alttarafı bikaç kişi kurbaga oldu okadar :queen:
artık tanıdıgına göre zararsız oldugumu biliyosun hırlamayanı ısırmam :wiinkk:

perşembeye kadar buralardayım demişsin. eee hani kahvaltıya geliyodun :pale:

kulliyen iftira kim ne cadılığımı görmüş :p alttarafı bikaç kişi kurbaga oldu okadar :queen:
artık tanıdıgına göre zararsız oldugumu biliyosun hırlamayanı ısırmam :wiinkk:

perşembeye kadar buralardayım demişsin. eee hani kahvaltıya geliyodun :pale:

adamın sakat kolunu bi daha kırıyodun , hemde gözümün önünde :p
galiba kahvaltı yalan olcak :pr:çünkü ancak perşembe vize alabilcem ve kalan 3 gündede full tempo dönüş hazırlıkları ile uğraşcam :silent:

adamın sakat kolunu bi daha kırıyodun , hemde gözümün önünde :p
galiba kahvaltı yalan olcak :pr:çünkü ancak perşembe vize alabilcem ve kalan 3 gündede full tempo dönüş hazırlıkları ile uğraşcam :silent:

yok bee sadece dokundum kıvranmaya başladı :p

kahvaltıya gelememene üzüldüm ama yapıcak bişi yoksada canın sağolsun:rendeer:

bende diorum erhan abi sabah işe gtcek nie uyumadı yaktın abi bizi o ne pozlar ole bdha uykuya tovbe ettiriceksn beni:p

bende diorum erhan abi sabah işe gtcek nie uyumadı yaktın abi bizi o ne pozlar ole bdha uykuya tovbe ettiriceksn beni:p

kardeşşşşş :queen::queen::queen::queen::queen: olum korkulur bu MT milletinden... :bounce::bounce:

Helyum bulmuş bunlar... helyummmm

bu topikte şimdi rant yapar.. hadi kızlar tartışıyor ayağıyla yazalımmm.... sitenin bayan üyeleriii huuu (anlayana :))

Son düzenleme:
kardeşşşşş :queen::queen::queen::queen::queen: olum korkulur bu MT milletinden... :bounce::bounce:

Helyum bulmuş bunlar... helyummmm

bu topikte şimdi rant yapar.. hadi kızlar tartışıyor ayağıyla yazalımmm.... sitenin bayan üyeleriii huuu (anlayana :))

abi korktuma smd smirnoufu yine

anammmmmm iyikise ben kalmamışım valla direkten dönmüşüz :):):):) ama arkadaşları tebrik etmek lazım iyi bir grup çalışması yapmışlar:cherry:

İçirip İçirip Çekmişin fotolarını ERhan Abi NApıosun :D Başka FOto yok mu Bunlar Nağmahrem :p

allahtan olay malinde degildim .. kınıyorum bacomu bu halde çekenleri... onun sabah masumlugunu gören ender kişilerden biri olarak burda tüm herkesle paylaşmak oldumu şimdi ((((((((((((((((:)

GKN

erhan yedim seni, bide sabah sabha uyandırıp alahasmarladık dediler hee:)
envai çeşit yerlerimizi korumamızın tek sebebi erhandır..
onu odaya kitlememize rağmen kilidi kırıp bizi cem yılmaz a tutup uyuttuktan sonra yakşalmaya çalıştığı ortadadır.
bu olaydan tiksinen Y.Ç. odasında derin uykular halindeyken, çelik bekaret kemeri nin saplamaları atan S.E. acıbadem semalarında kaynakçılarla fink atmaktaydı.
Fotoğraf çekimlerini gerekleştiren E.K., S.E. tarafından gece kolasına ilaç atılmak sureti ile bayıltılarak tecavüze uğradığı anı 'Bi uykum geldi 5 te yattım 6 da kalktım' die tabir etsede, aslında kolasına ilaç a gerek olmadığğını ve bu işe gönüllü olduğunu belirterek büyük bir ahlaksızlık örneği gösterdi.
sabah uyandığımız esnada ahlak masası polisleri evi basarak, E.K. ile S.E. yi tutuklayarak ceza evine sevketti..

erhan yedim seni, bide sabah sabha uyandırıp alahasmarladık dediler hee:)
envai çeşit yerlerimizi korumamızın tek sebebi erhandır..
onu odaya kitlememize rağmen kilidi kırıp bizi cem yılmaz a tutup uyuttuktan sonra yakşalmaya çalıştığı ortadadır.
bu olaydan tiksinen Y.Ç. odasında derin uykular halindeyken, çelik bekaret kemeri nin saplamaları atan S.E. acıbadem semalarında kaynakçılarla fink atmaktaydı.
Fotoğraf çekimlerini gerekleştiren E.K., S.E. tarafından gece kolasına ilaç atılmak sureti ile bayıltılarak tecavüze uğradığı anı 'Bi uykum geldi 5 te yattım 6 da kalktım' die tabir etsede, aslında kolasına ilaç a gerek olmadığğını ve bu işe gönüllü olduğunu belirterek büyük bir ahlaksızlık örneği gösterdi.
sabah uyandığımız esnada ahlak masası polisleri evi basarak, E.K. ile S.E. yi tutuklayarak ceza evine sevketti..

su erhan abinin fotoları koysana sende dişe diş:queen::queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar