kanka bu işle uğraşmak tamamen zevktir. bana çok insan değmez yapma falan dedi ama keyif alıyorum herşey yolunda şuanda dediğim gibi ben 18e 18 yapıcam jantları arka jantım 1.85 18 onu söküp sadece çemberi ön janta geçiricem arkaya birazdaha kalın bi çember arıyodum 2.15 18 bölece sadece 1 tane çember ve tel alarak bunu en ucuza halledicem ama 2.15e 18 jant bulmak neredeyse imkansız türkiyede 70 li 80li yıllardan kalan hondanın yamahanın kros motorlarında var onuda bulmak çok zor bide 36 delik olacak neyse ben bunu türkiyede bulamayacağımı düşünüyodum ki yine biraz paraya kıyıp americadan getirtecektim ebayda 2ci el bulmuştum birkaç tane ama son anda asya 200 gynin ön jantını gördüm sanırım onun tellerini ve çemberini tam olarak benim göbeğe uydurabilirim ben bugün yarın burdaki servisine gidicem ama buraya gelmesi baya uzun sürer sen istanbuldasın bu konuda yardımcı olursan çok daha hızlı sonuç alırız. bide as 200 gy topiğindeki arkadaşlardan yardım alırsak süper olur ben oraya yazmıştım 1.85mi 2.15mi diye ama sora baya araştırdım nette yabancı sitelerde 2.15 dio bakalım jantı bulursam eğer lastikler hazır bu işi 1 ayda halledicem gibi bahara sğper motolarla dlaşırız kanka:queen: