slmmm

abiler arkadaşlar ben şimdi bir motor almayı düşünüyorum 1500 ytlm var hangi marka motor önerirsiniz.ve istediğim sağlam motor olması parçası her yerde bulunması ve ucuz olması vergisi sigortası vizesi ucuz olması.internette arştırdım ama baktıklarım şunlar sizler hangisi önerirsiniz honda cbr 125 yamaha ybr 125 skyjet skygo kanuni racer..........yukarda başta yazdıklarım hangisi uygun....cvp yazarsanız sevinirimm

honda cbr 125 yamaha ybr 125 bu tarz motosikletlere yönelmeni tavsiye ederim. bu arada yaş boy kilo durumuna da göre tabi.

1500liraya cbr varsa bitanede bana al kardeşim parayı peşin hemen veririm sana:cat:

o paraya ybr alabilirsin ama oda çok hırpalanmış olabilir bence biraz daha biriktir daha iyi bişey al ne bilem cbf falan:cat:

1500 tl ile cbr yi düşünme bile ama bi 1000 tl daha bulabilirsen temiz bir ybr bulabilirsin

eğer düşünürsen bende as125t scooter war asya motor, parçası bol, bakımlarını yeni yaptırdım, 1100 tl istiyorum izmirden gel istediğin zaman gör, siteye de yeni katıldım, satılmazsa tadını çıkarıcam motorculuğun :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar