slm

merhaba arkadaşlar ben sürmeli bu siteye arkadaşlarımın tavsiyeleri üzere üye oldum yüksek devirli motorları çok seviyorum en çok ta hayabusa 1300 cc leri ama bulunduğum yer konyanın bi ilçesi ereğli yüz ölçüümü küçük o yüzden sizlerden yardım istiyorum hayabusa hakkında biraz bilgi trafikte kullanabilirmiyim tehlikeleri neler gaza gelen bi insanda değilim:cherry: arkadaşlar eleştirileriniiz bekliyorum SAYGILAR...

Hoşgeldin Sürmeli,hayabusa normal bildiğin bir motor,herkez alıp kullanabilir özzellikle başlangıç için ideal.Tabi senin deneyiminde vardır muhakkak,rahatlıkla kullanabilirsin..:p

Hoşgeldin Sürmeli,hayabusa normal bildiğin bir motor,herkez alıp kullanabilir özzellikle başlangıç için ideal.Tabi senin deneyiminde vardır muhakkak,rahatlıkla kullanabilirsin..:p

:queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:

Arkadaşım tecrüben var mı motosikletle?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hoşgeldiniz,trafikte rölanti devrinde gider ama gaza basarsanız uçar.:)

senin ehliyet filanda yoktur şimdi boşveeerr motosikleti ehliyetmi kullanıyor kii
Başlangıç maçlangıç gevur işi ne o öyle sabah akşam motormu değiştircez
kask mı bu sıcakta naapcan
bu arada trafikte en iyi arkadaş taksi-dolmuş dur
::hosgeldi::shake2::::koop::

kullanmayı bilsen bile altında o motor varken gaza gelmem diyorsun ? enteresan valla :):)

hayabusa oy oy oy Zeki Müren'in bir şarkısı vardı çok severdim hayla çok severim... ''rüyalarda buluşuruz '' şimdilik öyle gibi.şehir içinde rolantide geziceksin demek oluyor.yoksa bir gaz verirsen İstanbul'da bulursun kendini.hayabusa sürmek uçak sürmek gibi bir durum.

arkadaşım hayabusa normal bi motor olmadığı görünüşünden belli başlangıç için demeyelimde hız ve ölüm için ideal bi motor deneyim 1000 kullandım uzun yolumda oldu gösteriş için motorun üstüne binip tablo gibi duranlardan değilim zevk için biniyorum

Teknik veriler Suzuki GSX 1300 R Hayabusa

Motor: Su soğutmalı dört silindirli dört zamanlı motoru, üstten çift, zincir tahrikli milli, silindir, yakıt enjeksiyonlu motor yönetim başına dört supap, ikincil hava sistemi, altı-ileri şanzıman, O-ring zincir ile düzensiz katalizör.
Çap x Strok 81 x 63 mm
Deplasman 1299 cm3
Gücü
9800/min de 129 kW (175 hp)
Maksimum tork
7000 de 138 Nm dev / dak

Şasi: Alüminyum köprü çerçeve, ters çatal, ayarlanabilir ön yük, tren ve kolu sistemi, ayarlanabilir ön yük, tren ve rebound damping, çift ön disk fren ile alüminyum, merkezi yaylı bağlantı yapılmış rebound damping, çift salıncak kolu, Ø 320 mm, arka disk fren, Ø 240 mm, lastikler 17 ön, 190/50 ZR 17 Arka 120/70 ZR.

Boyutlar ve ağırlık: Dingil mesafesi
1485 mm, 65,8 derecelik direksiyon kafa açısı, tekeri 97 mm tekerlek hareket mesafesi ön / arka 120 /
140 mm, koltuk yükseklik x 820 mm, tam bir tank * 251 kg, 179 kg yük *, tank kapasitesi 22 litre ağırlığı.
Ölçümler
(MOTORSİKLET 8 / 1999)

Performans
² Maksimum 300 km / h hız
Hızlanma
0-100 km / h 2,7 sn
Geçit
60-140 km / s 7.6 sn

Tüketim
6.2 l/100 km (karayolu) Normal

Arkadasim Nasil günlük kullanabilecegim bir motor mu...?:rendeer:

HOŞBULDUK büütn evreklarım var merak etme kardeşim AMA BURDA TRAFİKLERLE SIKINTI YAŞIYORUZ rahat bırakmıyolar motorsiklet sürücülerini 2 3 dengesiz yüzünden bizde yanıyoruz arada saygılar dolmuş dedin de bende dolmuşçuyum

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:44 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:42 ----------

:queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:

Arkadaşım tecrüben var mı motosikletle?

arkadaşım 1000 cc kullanıyorum

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:47 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:44 ----------

Hoşgeldiniz,trafikte rölanti devrinde gider ama gaza basarsanız uçar.:)

hoşbulduk hocam zaten biizm burda öyle uzun soluklu bi yol yok şehir içinde hayabusayı daha oturaklı ağır bi motor olarak görüyorum ki öyle hayallerimin motoru diyebilirim saygılar...

hoşgeldiniz :rendeer:

zaten litrelik kullanıyormuşsunuz. hayabusa kesmez, şöyle 2500cc filan almak lazım gelir bu aşamada.

Teknik veriler Suzuki GSX 1300 R Hayabusa

Motor: Su soğutmalı dört silindirli dört zamanlı motoru, üstten çift, zincir tahrikli milli, silindir, yakıt enjeksiyonlu motor yönetim başına dört supap, ikincil hava sistemi, altı-ileri şanzıman, O-ring zincir ile düzensiz katalizör.
Çap x Strok 81 x 63 mm
Deplasman 1299 cm3
Gücü
9800/min de 129 kW (175 hp)
Maksimum tork
7000 de 138 Nm dev / dak

Şasi: Alüminyum köprü çerçeve, ters çatal, ayarlanabilir ön yük, tren ve kolu sistemi, ayarlanabilir ön yük, tren ve rebound damping, çift ön disk fren ile alüminyum, merkezi yaylı bağlantı yapılmış rebound damping, çift salıncak kolu, Ø 320 mm, arka disk fren, Ø 240 mm, lastikler 17 ön, 190/50 ZR 17 Arka 120/70 ZR.

Boyutlar ve ağırlık: Dingil mesafesi
1485 mm, 65,8 derecelik direksiyon kafa açısı, tekeri 97 mm tekerlek hareket mesafesi ön / arka 120 /
140 mm, koltuk yükseklik x 820 mm, tam bir tank * 251 kg, 179 kg yük *, tank kapasitesi 22 litre ağırlığı.
Ölçümler
(MOTORSİKLET 8 / 1999)

Performans
² Maksimum 300 km / h hız
Hızlanma
0-100 km / h 2,7 sn
Geçit
60-140 km / s 7.6 sn

Tüketim
6.2 l/100 km (karayolu) Normal

Arkadasim Nasil günlük kullanabilecegim bir motor mu...?:rendeer:

evet hocam kesinlikle:cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:56 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:52 ----------

yok kalsın 1300 cc yeter bana drag yarışlarına katılmıcam ben almayım saol:cherry:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:20 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı Dün 23:56 ----------

hız ve ölmek için ideal evet doğru söylüyosun deneyimliiym merak etme hocam...

Alıp binip karar vereceksin sonuç senden çıkar sadece sana ..! Arkadaş teknik verilerini yazmış sen de zaten 1000 cc kullanıyormuşsun kulu makasından ankaraya doğru gazlayabilirsin...!

evet barok haklısın ben kullanıcam ama bilgi edinmekte yarar var uzun yolum var ereğli konya yolu çok güzel oldu orda basabiliirm konya ankarada olabilir mersinde olabilir ama şehir içinde hararet yaparsa motor devrini almadan ozaman işler hiç iyi gitmeyebilir saygılar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar