slm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
.................................

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:18 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:13 PM ----------

Çok mantıksız bir düşünce...... :cat::cat::cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:20 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:18 PM ----------

Bir boy klasiği daha...... :p:p:p:p:p:p:p

Süpersin....:cat::cat::cat:

:queen::queen::queen::queen::queen:

abi sen daha süpersin :cherry::cherry::cherry:

Afferin kıs yasemin forum'a yazı getirdin. :mrgreen:
Fakesin makesin ama sevdim seni :p

Ninjet bacum, tebrikler valla kendini biliyor olman motosiklet kullanmada çok öenmli. He ama R1'in olursa yanımızdan bir gün fiuuuvv diye geçip "deldim deldim nanik nanik" yaparsan çok içerlerim çok gücenirim küserim bak. :pp

Son düzenleme:
gerekli eğitimi aldıktan sonra f16 bile kullanırsın ama boy ve kilo yüzünden zorlanırsın biraz

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Benim bmw F800GS kullanan 150cm'lik kankam bile var, BOY'la alakası yok:p

Bence kullanırsın, çokta güzel patlarsın, senden apaçi bile olur ama asıl soru şu Yasemin;

Hem motorcu hem kadın olabilir misin?:silent:

R1 sürersinde günlük bulaşık yıkayıp güzelde yemek pişirebiliyo musun?, kocan ayaam off oooff omzum dediğinde masaj yapabilio musun?

Yoksa bizim hatunda 1000RR kullanıo, lastik bilem yakıo ama erkekten bi farkı yok, motordan inince yemekleri ben pişiriyorum... dikişleri ben dikiyorum... offf üleen offff...

(len kuzu bişiy yazma baak atarımm kendimiii:pr: burama geldii bıktııımmm bıktımmmmm :pPP)

aYe, Sana mor çatı yolunun bu kadar erken görüneceğini tahmin etmiyordum.
Ne güzel gül gibi geçiniyorduk yahu:p

boy

@alp_tunay
Bir boy klasiği daha......
Süpersin....
Abi bu motorların üstüne bile oturmadan böyle yorum yapma bence. Söylediğim şey doğrudur. Sadece söylediğim şeyin o kısmını almışsın ama önemli kısmı şurasıydı : "o motorun selesine oturduğunda herşey değişiyor" Ayrıca bu motorları benden daha iyi bilen varsa söyle, 2 gündür 60 bin üyeli sitede piste gidecek 5 kişi bulamadık, çıka çıka 3 kişi çıktı, 1 kişi de sonradan geldi. Herkes yarış motoru kullanıyor ama sadece hava atmak için, ne teknik biliyorlar ne motora hakimler, kelle koltukta gidiyorlar...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
tek mesaj dört sayfa cevap,konuyu açan hanımefendi firarda :)
bu konuya sosyolojik bir tahlil gerekir,,,

kullanırda hareketin ivme kazandığı noktada r1 birazda ben kullanıyım diyebilir

Yaseminimim tanışmak istersen PM at bana bilgilendireyim seni her konuda.

aya

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bu yasemin bence de fake gibi görünüyor ama yine de bu dört sayfa üzerine sormak istediğim sorular var. hani yasemin fake olsa da, fake olmayan yaseminler de çıkar bu topici okur, fikir edinir babından.

şimdi sadece 2 soru soracağım ve kullanır diyen arkadaşlardan bunun cevabını bekliyorum. mantıklı bir cevabı varsa ben de öğrenmiş olmak istiyorum çünkü :

1) 1.50 boy diyoruz. ben bile 1.65 civarı boyla motorun üzerinde dik durunca yere parmak uçlarımla basıyorum. şimdi bu arkadaş race bir motora bindiğinde (R1 ya da ne olursa önemli değil), yere her iki ayağının ucuyla basamayacak, bir tarafa kendini devirip o tarafın ayağıyla yere basacak, diğer ayak havada kalacak demektir. tamam bunda sorun yok. zaten kırmızı ışıkta durduğumuzdaki bekleme pozisyonumuzda böyle sonuçta. iyi de hafif eğimli bir yerde motor bir tarafa yatıp da o tarafa iyice ağırlık basmaya başlayınca ve bi de 40 kiloluk ağırlıktaki bu arkadaşımız üzerine doğru yatmaya kalkan bu 170-180 kiloluk aleti nasıl havada tutacak. eğer ciddi bir vücut sporuyla uğraşmıyorsa hangi kas gücüyle motoru havada ve dengede tutacak?

2) "eğitim alırsa bal gibi kullanır" diyen arkadaşlar da, fizik kurallarına ters gelen ve öyle kas gücünün yetersiz kaldığı böyle durumlarda nasıl bir eğitimle, teknikle bu işi başaracak? bunu sağlayacak teknik nedir? anlatın, biz de bilelim. bir gün bizim de altımızda motor bir tarafa doğru yatmaya kalkarsa kullanırız onu. haaa, aman "motorun yattığı tarafın tersine gidonu kırın düzelir" demeyin. bu her zaman yemez...

Motosikleti
Forza250-cygnusL
@alp_tunay

Abi bu motorların üstüne bile oturmadan böyle yorum yapma bence. Söylediğim şey doğrudur. Sadece söylediğim şeyin o kısmını almışsın ama önemli kısmı şurasıydı : "o motorun selesine oturduğunda herşey değişiyor" Ayrıca bu motorları benden daha iyi bilen varsa söyle, 2 gündür 60 bin üyeli sitede piste gidecek 5 kişi bulamadık, çıka çıka 3 kişi çıktı, 1 kişi de sonradan geldi. Herkes yarış motoru kullanıyor ama sadece hava atmak için, ne teknik biliyorlar ne motora hakimler, kelle koltukta gidiyorlar...

Motora binipte altındakinin herşeyini Teknik ve kullanım olarak herşeyini bilen kim var ki?.... Sen bile motorunun özelliklerini bilmiyorsundur eminim....

Kaç kere anahtarı alıp motor aksamından bir yeri söküp taktın?... Veya hangi arızasına müdahale edip sorunu çözdün?....

Bu işler öyle motora atlayıp piste çıkmakla 15-20 kere yarışmakla olacak şeyler değil..... Nice arkadaşlar var burda piste çıkmayıpta race kullanan..... Ve gerçekten de hakkını veren....

Siteye gelince..Sen de bilirsinki burada race kullanan pek yok..Sadece istanbul tayfasında var 3-5 tane kullanan.... Site olarak biraz fakiriz ne yapalım....:p
ayrıca her motorcu race kullanmak zorunda değil.......:cherry:

Örnek olarak beni verelim... Er5 e çok yüklenmem.... Hep bana da söylediler artık hızlanırsın.... Alakası yok... Bir kere 200 km çıktım onun haricinde ortalama hızım 110-120.... Yani Mz e göre düştü bile.... Ama altımdaki gücü bilmek güven veriyor o ayrı bir konu..... Altımda race de olsa değişeceğimi sanmam.... Bir gün bindim değişmeidm. :):)

Yetenek dediğin şey insanın içinde olur... Kimi çok çabuk kapar kimi istesede kapamaz.... Sen de kapmışsın bişeyler..Görmek nasip olmadı ... İzmirde yarışmıyorsun ki gelelim yarışlarına....:wiinkk::wiinkk::bounce: Ama hep burda duyuyorum şu yarışa gidim şu yarışa girdim... Hiçde kürsüde göremedik seni....:wiinkk::wiinkk:

Aslında tam aradığın bir adam var ama burda değil..Ankara da kaldı...:p:p Burdakiler de tırt....:p:pAyrıca kimse yok deyip gene iddialarına devam etmişsin.... Yaw herkes yarışa girmiyor ki... Ne yapalım... Adam yarışmayı sevmiyor....Hiç de yarışmadı.... Hatta bana birkeresinde şöyle dedi.... Ne öyle deli danalar gibi aynı pistte 20 turdan fazla dönmek..... Çıkalım şööle 100-150 km mesafelik bir yola kim daha önce varacak......
Dur bir de senden bahsadeyim ben ona....... :p:p

Ayrıca burda yarışmaya davet etmek yasak... Seni kınayabilirler.... :p

Konu aslında ablamızın kullanıp kullanamayacağı idi..... Kullanmaya kullanır da dur kalklarda ne yapar onu bilemem.... Benim bile ayağım zor değiyor yere ki o da 1 tanesi.... :p:p Ucundan... :p:p Şimdi ablamız nasıl tutar motoru bilmem... :p:p:p

Ayrıca tabiiki püf noktaları da var...Zamanla kapılır....Ama bu zaman zarfı içinde başına ne gelir orası kendisiyle alakalı.....:cat::cat::cat: Benim eşim de A2 aldı ve motoru da var... Ama gel gelelim hala binemiyor...Daha doğrusu bindirmiyorum.... Neden çünkü daha eğitimi bitmedi... :cat::cat: Bayan olduğu için biraz daha pişmesi gerek...:cat::cat: Bazı püf noktalarını öğrenmek zamanla oluyor.... :cat::cat::cat:

Sonuç olarak ablamız hiç kalkışmasın derim...... Ki sanırım fake üye bu arkadaş.... Tavsiyelere de gerek yok aslında... Biz yazdıklarımızla kaldık.... :p:p:p:p

Son düzenleme:

boy

@alp_tunay
Motora binipte altındakinin herşeyini Teknik ve kullanım olarak herşeyini bilen kim var ki?.... Sen bile motorunun özelliklerini bilmiyorsundur eminim....

Kaç kere anahtarı alıp motor aksamından bir yeri söküp taktın?... Veya hangi arızasına müdahale edip sorunu çözdün?....
Abicim hala beni hiç tanımazken hakkımda bir sürü yorumda bulunuyorsun. Motorun her özelliğini fazlasıyla biliyorum. Motor kapağını söktürüp port polish olayını ben yaptırdım. Motosikletimi kendim hazırladım yarışa, her türlü modifikasyonu da ben kendim taktım. Modifikasyonlardan sonra motoru dinamometreye çıkartıp ayarları da beraber yaptık Murat ile. Sen hayatında dyno gördün mü? Öyle ER-5 kullanıp bu yorumları yapmak kolay. Uzaktan davulun sesi hoş geliyor, atıp tutuyorsun. Sen ne kadar yarışla ilgilisin ki beni kürsüde görmedin? Gelip izlesen görürdün. Bu işleri çok kolay sanıyorsun ama yanılıyorsun? Sen hiç yarış motoru lastiğini kendi başına söküp değiştirip taktın mı? Daha yakın zamanda YBR 125 kullanmıyor muydun? Ne çabuk usta kesildin başımıza?
Adam yarışmayı sevmiyor....Hiç de yarışmadı.... Hatta bana birkeresinde şöyle dedi.... Ne öyle deli danalar gibi aynı pistte 20 turdan fazla dönmek..... Çıkalım şööle 100-150 km mesafelik bir yola kim daha önce varacak......
Dur bir de senden bahsadeyim ben ona.......
Biz bu tip adamlara "apaçi" diyoruz! Bu tip adamlar eğitime, öğrenmeye, tekniğe karşı olan adamlardır. Hepsi de günün birinde otobanda bir yerlere patlayıp geberirler. Deli dana gibi pistte dönmek kolayına geliyorsa gelsin görelim, viraja kaçla giriyor.. Rossi bugüne kadar hiç düşünmemiş herhalde ben senelerdir neden deli dana gibi pistte dönüyorum diye ha? Komiksiniz yaa.. Pist dışında da senin arkadaşı öyle bir delerim ki deli dana gibi piste girmek ister motor sürmeyi öğrenmek için. Önce motor kullanmayı öğrenin, ondan sonra böyle yorumlar yapın. Benim yarışmam konusunda birçok yorum yaptın peki sen ne yaptın bugüne kadar?

Bu yaseminim de anlaşılan fake , genelde bunu motosikletten hoşlanmayan kendini bilmezler yapıyor.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
@alp_tunay

Abicim hala beni hiç tanımazken hakkımda bir sürü yorumda bulunuyorsun. Motorun her özelliğini fazlasıyla biliyorum. Motor kapağını söktürüp port polish olayını ben yaptırdım. Motosikletimi kendim hazırladım yarışa, her türlü modifikasyonu da ben kendim taktım. Modifikasyonlardan sonra motoru dinamometreye çıkartıp ayarları da beraber yaptık Murat ile. Sen hayatında dyno gördün mü? Öyle ER-5 kullanıp bu yorumları yapmak kolay. Uzaktan davulun sesi hoş geliyor, atıp tutuyorsun. Sen ne kadar yarışla ilgilisin ki beni kürsüde görmedin? Gelip izlesen görürdün. Bu işleri çok kolay sanıyorsun ama yanılıyorsun? Sen hiç yarış motoru lastiğini kendi başına söküp değiştirip taktın mı? Daha yakın zamanda YBR 125 kullanmıyor muydun? Ne çabuk usta kesildin başımıza?

Biz bu tip adamlara "apaçi" diyoruz! Bu tip adamlar eğitime, öğrenmeye, tekniğe karşı olan adamlardır. Hepsi de günün birinde otobanda bir yerlere patlayıp geberirler. Deli dana gibi pistte dönmek kolayına geliyorsa gelsin görelim, viraja kaçla giriyor.. Rossi bugüne kadar hiç düşünmemiş herhalde ben senelerdir neden deli dana gibi pistte dönüyorum diye ha? Komiksiniz yaa.. Pist dışında da senin arkadaşı öyle bir delerim ki deli dana gibi piste girmek ister motor sürmeyi öğrenmek için. Önce motor kullanmayı öğrenin, ondan sonra böyle yorumlar yapın. Benim yarışmam konusunda birçok yorum yaptın peki sen ne yaptın bugüne kadar?

Yaw ben sana yarışmak kolay dedim mi?....:):)
Olcan ın dediği gibi sidik te yarıştıramıyoruz ki sıcaktan buharlaşıyor.... :p:p:p

Düne kadar değil hala da ybr m var..Titan ım var... An125 im var... Er-5 im var.... Nooolmuş?....:bounce::bounce::bounce:

Ben motoru gezmek binmek için kullanırım...Sen yarışmak için kullanıyorsun birtek anlaşılan....:farao::farao: Yanlış..Arada gez.... Gurup sürüşleri falan yap..Sakinleşirsin kafan dağılır biraz.... Dinlenirsin...:cat::cat::cat:

Motor kullanma konusuna hiç deyinmeyeceğim.... Çünkü biliyorum ki hayatın boyunca yaptığın km benimkinin ancak 4 te biridir....:cat::cat::cat: Gerçi Km yapmak senin için kriter değildir..Piste çıkmaktır bütün herşey....Hız yapmaktır... En kısa sürede gitmektir gibi birşey çıkıyor....

Ha unutmadan söyleyim bütün motorlarımın bakımlarını kendim yaparım.... İstersen ER-5 e yaptığım bakımın linkini atayım sana okursun... Bakışın değişir bana karşı..... :wiinkk::wiinkk:

Ayrıca o APAÇİ dediğin kişi İstanbulda bile tanınan biri.Hatta sitede de baya tanınır.... Onun için biraz dikkat konuşmalara...... :cat::cat::cat:

Biraz kendini beğenir tarzın belkide beni tetikleyen...Ben bilirim ben en iyisiyim... Ama burasının hacmi belli...sen sığmassın abicim....Fazla gelirsin bizim gibi küçük motorculara....:cat::cat::cat::cat:

Son olarak tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum.... :rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:

Bugünde bize ayrılan sürenin sonuna doğru gelirken .. :p

Arkadaşlar kimse bana burada "ben yarış motorunun tipini seviyorum, hiçbir zaman 200 km/h yapmam" muhabbeti yapmasın.. 20 senedir motor kullanıyorum, 8 senedir de racing kullanıyorum, neyin ne olduğunu herkesten iyi bilirim, o motorun selesine oturduğunda herşey değişiyor. Zaten 100 km/h ile gideceksen 180hp olan motorla işin ne? Biz senelerdir bu motorların tehlikesinden bahsediyorken, birileri ben 250cc kullanıyorum 150 km/h sürati geçmedim deyip de R1 tepelerinde poz vermesin. Evet 125cc vitesli motor kullanan herkes R1 de kullanır ama burada anlatmak istediğim şey bu değil. Bizim insanımızda bu mantık olduğu sürece daha çok kişi hayatını kaybeder. Ben artık deneyimsizliğinden ve kendisine birkaç gömlek büyük motor kullanıp kaza yapan ve hayatını kaybedenlere pek üzülemiyorum. Bugün şu 60 bin üyesi olan sitede kaç kişi eğitim almıştır sizce? Ne ekersen onu biçersin...

Seni ilgilendirmez arkadaşım kimin ne sevdiği.. EVET BEN YARIŞ MOTORUNUN TİPİNİ SEVİYORM TASARIMI GÜZEL GÖRSELLİK ANLAYIŞIM BÖYLE OLDUMU :)) Ayrıca yarış motoruna bindiğimde 250 yapmayacağım konusunda idiaa bulunmaım. Elbette bene hakkını veririm bi gün motorun. Ama bilinçli olarak. Anlatabilimmi anlayabiliyomusun dediklerimi :) Sen annenin karnınamı edindin bu tecrübeyi. Bak kendi azınla söylüyosun 8 senedir kullanıyorum diye. Ben 250 cc motor kullanıyorum başlangıç motorumdu ve bunuda kullanmak için 8 ayımı kurslarda deliler gibi çalışarak özel dersler alarak geçirdim. Millet gibi altıma 600 cc motor çekip çıkmadım trafiklere ama daha 1 sehedir kullanıyorum. Tabiki R1 in üzerine oturucam kullanıcamda pozda vericem. Ondan öncede 600 f de poz verim senin deyiminle kendini yeterli buluğunda kendini geliştirmeye yönelmek ve öğrenmek poz vermekse bende poz veriyorum motor üzerine :) Bakalım yavaş yavaş bu işler kim bilebilir 8 sene sonra bakalım neler olcak :) Senin sözlerin yazıkların hava atmak için altına 5 beden büyük motoru alıp yollarda terör estirenlere ise lafım yok aynı şeyi düşünüyorum. AMAAAAAAA TANIMADIĞIN BİLMEDİĞİN KİŞİLERE YAKIŞTIRMALARDA BULUNURKEN Bİ DÜŞÜN EMİİİİ poz vermiycekmişim vayy bee... Bi düşün bakalım bana atıp tutmadan önce bu kişi acaba ne kadar çalışmış ne kadar zamanın harcamış, herkes yapamassın derken ne kadar çalışmış başarabilmek için. KAÇ KİŞi EĞİTİMİNİ ALMIŞ demişsinya, bak bilip bilmeden yerdiğin kişi olan ben eğitimin aldım bu işin ve hala daha eğitimini almayı sürdürüyorum. Sen 8 seneni vermişsin bu iş için helal olsun derim ben buna. Bir daha biri hakkında yorum yaparken önce sor soruştur öğren sonra yorumla. :wiinkk:

Ayrıca konuyu saptırmanıda ayrıca kınıyorum. Gerçekliği bile olmayan hatun kılığına girmiş bi fake bi üye sadece ben R1 kullanabilirmiyim die sormuş. Pistlerde yarışabilirmiyim diye değil. GKN a isteyince kullanılır die bi foto koymuş. Bu kaar sosyal mesajı başka birinin üzerinden verseydin keşke. En azından apaçi dedğin kişiler üzerinden. Bu sitede beni bilen bilir tanıyan tanır. Benden önce GKN ı tanırlar. Anlamışssındır ne demek istediğimi sanıyorum. Daha fazlada üzerimden yorum yapmanı istemiyorum. Umarım anlayışla karşılarsın. :wiinkk:

Sosyal mesaj veriyorum; eğitim şart her zaman söyledim. Bakınız geçmiş topicler :p

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar