@alp_tunay
Abi bu motorların üstüne bile oturmadan böyle yorum yapma bence. Söylediğim şey doğrudur. Sadece söylediğim şeyin o kısmını almışsın ama önemli kısmı şurasıydı : "o motorun selesine oturduğunda herşey değişiyor" Ayrıca bu motorları benden daha iyi bilen varsa söyle, 2 gündür 60 bin üyeli sitede piste gidecek 5 kişi bulamadık, çıka çıka 3 kişi çıktı, 1 kişi de sonradan geldi. Herkes yarış motoru kullanıyor ama sadece hava atmak için, ne teknik biliyorlar ne motora hakimler, kelle koltukta gidiyorlar...
Motora binipte altındakinin herşeyini Teknik ve kullanım olarak herşeyini bilen kim var ki?.... Sen bile motorunun özelliklerini bilmiyorsundur eminim....
Kaç kere anahtarı alıp motor aksamından bir yeri söküp taktın?... Veya hangi arızasına müdahale edip sorunu çözdün?....
Bu işler öyle motora atlayıp piste çıkmakla 15-20 kere yarışmakla olacak şeyler değil..... Nice arkadaşlar var burda piste çıkmayıpta race kullanan..... Ve gerçekten de hakkını veren....
Siteye gelince..Sen de bilirsinki burada race kullanan pek yok..Sadece istanbul tayfasında var 3-5 tane kullanan.... Site olarak biraz fakiriz ne yapalım....

ayrıca her motorcu race kullanmak zorunda değil.......:cherry:
Örnek olarak beni verelim... Er5 e çok yüklenmem.... Hep bana da söylediler artık hızlanırsın.... Alakası yok... Bir kere 200 km çıktım onun haricinde ortalama hızım 110-120.... Yani Mz e göre düştü bile.... Ama altımdaki gücü bilmek güven veriyor o ayrı bir konu..... Altımda race de olsa değişeceğimi sanmam.... Bir gün bindim değişmeidm.

Yetenek dediğin şey insanın içinde olur... Kimi çok çabuk kapar kimi istesede kapamaz.... Sen de kapmışsın bişeyler..Görmek nasip olmadı ... İzmirde yarışmıyorsun ki gelelim yarışlarına....:wiinkk::wiinkk::bounce: Ama hep burda duyuyorum şu yarışa gidim şu yarışa girdim... Hiçde kürsüde göremedik seni....:wiinkk::wiinkk:
Aslında tam aradığın bir adam var ama burda değil..Ankara da kaldı...

Burdakiler de tırt....

Ayrıca kimse yok deyip gene iddialarına devam etmişsin.... Yaw herkes yarışa girmiyor ki... Ne yapalım... Adam yarışmayı sevmiyor....Hiç de yarışmadı.... Hatta bana birkeresinde şöyle dedi.... Ne öyle deli danalar gibi aynı pistte 20 turdan fazla dönmek..... Çıkalım şööle 100-150 km mesafelik bir yola kim daha önce varacak......
Dur bir de senden bahsadeyim ben ona.......

Ayrıca burda yarışmaya davet etmek yasak... Seni kınayabilirler....
Konu aslında ablamızın kullanıp kullanamayacağı idi..... Kullanmaya kullanır da dur kalklarda ne yapar onu bilemem.... Benim bile ayağım zor değiyor yere ki o da 1 tanesi....

Ucundan...

Şimdi ablamız nasıl tutar motoru bilmem...

Ayrıca tabiiki püf noktaları da var...Zamanla kapılır....Ama bu zaman zarfı içinde başına ne gelir orası kendisiyle alakalı.....:cat::cat::cat: Benim eşim de A2 aldı ve motoru da var... Ama gel gelelim hala binemiyor...Daha doğrusu bindirmiyorum.... Neden çünkü daha eğitimi bitmedi... :cat::cat: Bayan olduğu için biraz daha pişmesi gerek...:cat::cat: Bazı püf noktalarını öğrenmek zamanla oluyor.... :cat::cat::cat:
Sonuç olarak ablamız hiç kalkışmasın derim...... Ki sanırım fake üye bu arkadaş.... Tavsiyelere de gerek yok aslında... Biz yazdıklarımızla kaldık....