slm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ninjet kardesimiz tebrik ediorum darisi Sonay'ima diorum...bu cesaret ve bilinc her bayana lazim hem 4 teker de hem 2 tekerde:cat:

hadi bakalım kuyudan çıkarın taşı...gerçekten bunu öğrenmek içinmi burdasın...ben feyk üye olduğunu düşünüyorum...şimda cafeden cevaplara bakıp sazanlara bak diye kolanı yudumluyon Allah bilir...:farao:

feyk üye değilsen komplo teorim yanlışsa ; hiçbir aklıbaşında kişi böyle bişeyi sormaz....çünkü senin güc ve yeteneğini kim bilebilir ki...yapabilip yapamamayacağını senden başka kimse bilmez...ha cesarete ihtiyacın varsa gaz almak isiyorsan bayan nikin yeterli...burda yeteri kadar yürü beee helal olsun derler...tecrübeni az kişi sorar...

haklısın kanka ben daha yazıyı ilk gördüğümde fake diye içimden geçirmiştim biri yazsa diye bekledim senden geldi:)acaba r1 nedir biliyomu yasemin hanım :)elemanın biri attı ortaya başlığı millet hemen 3 sayfa yapmış.motorsiklet forumu olduğu aldığımız gazdan belli bak ahanda bende başlığa katkıda bulundum:)

Kafaya koyduktan sonra herkes her motoru kullanır. Ama kimin ne tip bir motor kullandığı önemli. Pedrosa da 150 cm boyunda ama MotoGP'de yarışıyor. Motosiklet sürmek düz yolda motosikleti stop ettirmeden gitmek değildir. Herhangi bir riskli durumda motora ne kadar hakim olduğunuz önemlidir.

@GKN

Bu motor kullanmaksa evet senin hatun da R1 kullanıyor. İlk denemesinde kask ve eldiven kullanmamış olması da çok güzel. Peki senin hatun otobanda 200-250 km/h süratle giderken tırın teki önüne kırsa kurtarma şansı ne kadardır? Yarış deneyimi olan Hasan arkadaşımız bile bu durumdan kurutlamadı. Sen kaç senedir motor kullanmana rağmen kaç kez kaza yaptın, sence senin hatunun R1 kullanması ne kadar güvenli?

katılıyorum :cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:49 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:48 PM ----------

kullanırda 2. vitesten sonra motor yanlız gitmeye başlar :D

koptum :mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yahu kardeşim eti ne kedi ne budu ne..1,50 boyunmda 40 Kg ağırlığında..R 1 in gidonunu bile tutamaz.makinanın üzerinden ayaklar bile yetişmez..Bunlar hikaye..

boy

Arkadaşlar kimse bana burada "ben yarış motorunun tipini seviyorum, hiçbir zaman 200 km/h yapmam" muhabbeti yapmasın.. 20 senedir motor kullanıyorum, 8 senedir de racing kullanıyorum, neyin ne olduğunu herkesten iyi bilirim, o motorun selesine oturduğunda herşey değişiyor. Zaten 100 km/h ile gideceksen 180hp olan motorla işin ne? Biz senelerdir bu motorların tehlikesinden bahsediyorken, birileri ben 250cc kullanıyorum 150 km/h sürati geçmedim deyip de R1 tepelerinde poz vermesin. Evet 125cc vitesli motor kullanan herkes R1 de kullanır ama burada anlatmak istediğim şey bu değil. Bizim insanımızda bu mantık olduğu sürece daha çok kişi hayatını kaybeder. Ben artık deneyimsizliğinden ve kendisine birkaç gömlek büyük motor kullanıp kaza yapan ve hayatını kaybedenlere pek üzülemiyorum. Bugün şu 60 bin üyesi olan sitede kaç kişi eğitim almıştır sizce? Ne ekersen onu biçersin...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Tek bir kelime Kullanamazsın :cat: Oyuncak değil R1 :bounce:

boy

@ninjet
Allaha çok şükür 1,5 senedir motor kullanıyorum ve daha bakkala bile giderken kasksız ve eldivensiz gitmedim.
Yalaaaaan.. Fotodaki sen değil misin?
Kaska ve eldivene gelince ilk kez kullanılan ve gazına hakim olmadığım bi motoru eldivenle ne kadar hissedebilinrsin. Bnuda bilinçli yaptım eldivenle gazı kavrayamssam daha korkunç sonuçlar çıkabilirdi dimi ortaya...
İlk kullandığı motora herkes eldivensiz kasksız mı biniyor yani? Kaskı da herhalde motorun görüş açısının farklı olmasından takmamışsındır. Gökhan da avatarına kasksız tek teker fotosu koymuş. Daha iyi hakimiyet sağlıyorsa ben de yarışlarda eldiven takmayayım bari. Süpersiniz arkadaşlar, sizi tebrik ediyorum :cat: Burada kendinizi haklı çıkartacak saçma sapan şeyler söyleyip de komik duruma düşmeyin. Hiç kullanmadığım, istediğin motoru getir, eldivenle kullanıp neler yapılabildiğini göstereyim sana.

kullanır 5 gün 60 ı gecmez 10 gün 100 15 gün 200 derken gazetelerde görürüz manşetleri :p

Motosikleti
Forza250-cygnusL
.................................

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:18 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:13 PM ----------

. Zten a100 km/h ile gideceksen 180hp olan motorla işin ne?

Çok mantıksız bir düşünce...... :cat::cat::cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:20 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:18 PM ----------

. 20 senedir motor kullanıyorum, 8 senedir de racing kullanıyorum, neyin ne olduğunu herkesten iyi bilirim, .

Bir boy klasiği daha...... :p:p:p:p:p:p:p

Süpersin....:cat::cat::cat:

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar