hadi bakalım kuyudan çıkarın taşı...gerçekten bunu öğrenmek içinmi burdasın...ben feyk üye olduğunu düşünüyorum...şimda cafeden cevaplara bakıp sazanlara bak diye kolanı yudumluyon Allah bilir...:farao:
feyk üye değilsen komplo teorim yanlışsa ; hiçbir aklıbaşında kişi böyle bişeyi sormaz....çünkü senin güc ve yeteneğini kim bilebilir ki...yapabilip yapamamayacağını senden başka kimse bilmez...ha cesarete ihtiyacın varsa gaz almak isiyorsan bayan nikin yeterli...burda yeteri kadar yürü beee helal olsun derler...tecrübeni az kişi sorar...
herkeze merhaba ben yasemin..bir sorum olacak 1.50 boyunda 40 kilo kilo olan bir kız r1 kullanabilir mi?
Kafaya koyduktan sonra herkes her motoru kullanır. Ama kimin ne tip bir motor kullandığı önemli. Pedrosa da 150 cm boyunda ama MotoGP'de yarışıyor. Motosiklet sürmek düz yolda motosikleti stop ettirmeden gitmek değildir. Herhangi bir riskli durumda motora ne kadar hakim olduğunuz önemlidir.
@GKN
Bu motor kullanmaksa evet senin hatun da R1 kullanıyor. İlk denemesinde kask ve eldiven kullanmamış olması da çok güzel. Peki senin hatun otobanda 200-250 km/h süratle giderken tırın teki önüne kırsa kurtarma şansı ne kadardır? Yarış deneyimi olan Hasan arkadaşımız bile bu durumdan kurutlamadı. Sen kaç senedir motor kullanmana rağmen kaç kez kaza yaptın, sence senin hatunun R1 kullanması ne kadar güvenli?
kullanırda 2. vitesten sonra motor yanlız gitmeye başlar![]()
kullanır tabi, teker bile yapar![]()
maşallah ...yengeyide suzukıcı yapıcan belli...ama artcısı olma lütfen...:cherry:
iyide bu yamaha![]()
yok be olm, beni tekerde delen hatun biliyorum, kullanır aslan gibi:wiinkk:
nie arkadaşım, r1 ise r1 :wiinkk:
Yalaaaaan.. Fotodaki sen değil misin?Allaha çok şükür 1,5 senedir motor kullanıyorum ve daha bakkala bile giderken kasksız ve eldivensiz gitmedim.
İlk kullandığı motora herkes eldivensiz kasksız mı biniyor yani? Kaskı da herhalde motorun görüş açısının farklı olmasından takmamışsındır. Gökhan da avatarına kasksız tek teker fotosu koymuş. Daha iyi hakimiyet sağlıyorsa ben de yarışlarda eldiven takmayayım bari. Süpersiniz arkadaşlar, sizi tebrik ediyorum :cat: Burada kendinizi haklı çıkartacak saçma sapan şeyler söyleyip de komik duruma düşmeyin. Hiç kullanmadığım, istediğin motoru getir, eldivenle kullanıp neler yapılabildiğini göstereyim sana.Kaska ve eldivene gelince ilk kez kullanılan ve gazına hakim olmadığım bi motoru eldivenle ne kadar hissedebilinrsin. Bnuda bilinçli yaptım eldivenle gazı kavrayamssam daha korkunç sonuçlar çıkabilirdi dimi ortaya...
. Zten a100 km/h ile gideceksen 180hp olan motorla işin ne?
. 20 senedir motor kullanıyorum, 8 senedir de racing kullanıyorum, neyin ne olduğunu herkesten iyi bilirim, .