slm

herkese merhaba
uzun süredir yani 2005 yılından beri siteyi ara ara takip ediyordum .
2006 yılında hyosung gv 250 ile motorsiklete başladım 2008 nisanında satmak zorunda kaldım .
Bir süredir içimde birşey beni kemiriyor,yaşadığımı hissedemiyorum ,nedendir diye araştırıken çalıştığım firmadaki moto kuryenin artçısı olarak yaptığım yolculuklarda nedenini buldum :)

acil para bulup motor almam gerekiyor ,yoksa sonun kötü,kudurmak üzereyimmm :) .. ne derler alışmış kudurmuş...

Aman kendine mukayet ol. Hadi hayırlısı ile inşallah kavuşursun motoruna :)

:p Aramıza Hoş Geldin Aman Fazla Saldırgan Olma Umarım Hemen Alabilirsin Motorunu

Arkadaşım hoşgeldin sitemize motosiklete alıştınmı bir daha onsuz duramazsın. Umarım bir an önce isteğine kavuşursun.:)

herkese merhaba
uzun süredir yani 2005 yılından beri siteyi ara ara takip ediyordum .
2006 yılında hyosung gv 250 ile motorsiklete başladım 2008 nisanında satmak zorunda kaldım .
Bir süredir içimde birşey beni kemiriyor,yaşadığımı hissedemiyorum ,nedendir diye araştırıken çalıştığım firmadaki moto kuryenin artçısı olarak yaptığım yolculuklarda nedenini buldum :)

acil para bulup motor almam gerekiyor ,yoksa sonun kötü,kudurmak üzereyimmm :) .. ne derler alışmış kudurmuş...

tekrar hosgeldin o zaman kardesim, inşallah şifanı ublursun :cherry::cherry: bide kendini tanıtsan güzel olur kanımca

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
umarım kazasız belasız daha da fazla keyif alarak binebileceğiniz bir motosiklet sahibi olursunuz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar