slm

hos bulduk hemserim slm yazıma cvp yazan kişiler canımı fena halde sıktı yaa

Motosikleti
Forza250-cygnusL
cok guzel karsılıyormussunuz yeni gelenleri hepinizi tebrik ederim.cocuk dienlere bişi demiorum cunki herkesi kendileri gibi gordukleri bellı on yargı ile yaklasmamanızı tavsiye ederim ıslak sacın bi alakası yok evet ama bu kadar uzatmanızın da hiç gereği yok insanı yazdıgına pişman edebiliyorsunuz gercekten
nerenin ne oldugunu kavrayabiliyorum ayrıca nese yaa o slm ı yazarken de oruclu idim tutmayanlardan da deilim by

biraz değil fazlaca yuklenmıssınız java yı kullanmadım sesine bir sempatım var
hiç kikkirdek kızlardan ya da zamani kızlarından deilim heke sizin kucuk gormenizi gerektirecek birisi hiç değilim eşarbımın üzerine takıyorum o kaskı iehliyetin de zamanını bekliyorum sedece motorlara olan ilgimden dolayı ve hiç motor kullanan insanlar babam hariç tanımadıgım için girdim bu siteye hor gorulmek ya da küçük gorulmek için herkesin kimliği belli diyecek bişi yok

insan her doğum gununde ölume bir adım daha yaklasır bunu solylemek için yazdım ve neyi nasıl yazacağımı biliyorum uçuran birsey de yok beni

densiz diyenın kendi densizliği yenı katılan birisine boyle davranması lutfen duzgun konusun yine de insanca hosgeldin diyenlere tesekkur ederim ama hiççç de hos bulmadım

yaşa baglama gereksizliğinizi anlamadım nasıl bakarsan ole gorursun keçileri falan da kacırmadım

benden de saçmasınız

İşte Mt üyelerinin sıkça yaptıkları hataları ufacık bir kardeşimiz ne güzel toparlamış..... Gereken yerlere gereken cevapları vermiş....:cat::cat:

Niye ufak yaştaki üyeleri bu şekilde soğuturuz?... Neden aşağılar davranırız?... Basit basit yapıştırmalar yaparız.... Tanırmıyız bu üyeyi?....:silent:

Bir başlık açmıştım yıllar önce..... İnsan mı motor mu diye......:silent::silent::silent:

Durun linkni de bulayım...... :cat:
http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/20079-once-motormu-yoksa-insan-mi.html

Son düzenleme:
hoşgeldin javagirl başlama selamın süper ama anlayamadığım snin tavsiyenle ilgili. Şu saçı ıslak suyla yıkama meselesi...... Kayseride kuru su icad edildide bizimmi haberimizmi olmadı. Eğer böyle bir icat varsa özellikle motorcular için ideal bir buluş:pr::queen::queen:

Son düzenleme:
canın sıkılıyordu herhalde senın seni burayaseçtilermi yoksa??? yinede hoş geldin

cok guzel karsılıyormussunuz yeni gelenleri hepinizi tebrik ederim.cocuk dienlere bişi demiorum cunki herkesi kendileri gibi gordukleri bellı on yargı ile yaklasmamanızı tavsiye ederim ıslak sacın bi alakası yok evet ama bu kadar uzatmanızın da hiç gereği yok insanı yazdıgına pişman edebiliyorsunuz gercekten
nerenin ne oldugunu kavrayabiliyorum ayrıca nese yaa o slm ı yazarken de oruclu idim tutmayanlardan da deilim by

hiç kikkirdek kızlardan ya da zamani kızlarından deilim heke sizin kucuk gormenizi gerektirecek birisi hiç değilim eşarbımın üzerine takıyorum o kaskı iehliyetin de zamanını bekliyorum sedece motorlara olan ilgimden dolayı ve hiç motor kullanan insanlar babam hariç tanımadıgım için girdim bu siteye hor gorulmek ya da küçük gorulmek için herkesin kimliği belli diyecek bişi yok

insan her doğum gununde ölume bir adım daha yaklasır bunu solylemek için yazdım ve neyi nasıl yazacağımı biliyorum uçuran birsey de yok beni

densiz diyenın kendi densizliği yenı katılan birisine boyle davranması lutfen duzgun konusun yine de insanca hosgeldin diyenlere tesekkur ederim ama hiççç de hos bulmadım

yaşa baglama gereksizliğinizi anlamadım nasıl bakarsan ole gorursun keçileri falan da kacırmadım

benden de saçmasınız
hııı..! eşarbın ne güzelmiş senin öle avatarından blli oluo :bounce::farao:

hay dilim kopsa idi de demese idim ne kadar büyütüldü yaa oylesine düşündüm bu kadar abartılacagını bilmiyordum

avatarımı sana soracak değilim sen de karısamazsın sonradan koydum
nasıl yapıldıgını bile bilmiodum
degiştirmeyi bilsem o resim orda durmaz
zaten

Son düzenleme:

benden de saçmasınız

bak istiyince ne kadar aklı başında ne kadar olgun cümleler yazabiliyosun :cat:
keşke topiğinide böyle açsaydın da hoşbulsaydın dimi güzel kardeşim :bounce:
tekrar hoş geldin :rendeer:

:salut:tesekkur ederim yine de cok sagolun taman ozur dilerim bir daha guzel ve duzgun cumleler yazarım ama nolur damarıma basmayınnnn

kuyucadısı topıgının acılısını bende uygun bulmadım ama azarlamasan nede olsa yenı ve hala banlanmadı dımı en azından gercek karaktermıs yanı sahte karakterlerle uye olup sonrada banlanan ve burda kız pesınde kosturan erkeklerın tacızlerıne uyrayanlardan degıldır sanırım

tesekkur ederim melikgazi kayseriyeterli mi

tamam tekrar diyorum size ayak uydurmaya calısmak için içimden geleni değil duymak istediğinizi yazacam ama hayatta bırakın da insanlar aklından ilk geçenleri soylesin eger oyle olursa o insanlardan zarar gelmez bunu yaşadım
yalan dolandansa mertliği tercih ederim

ama bunu istemeyenler olursa tabi ki sorun cıkmasın die istedikleri gibi dvranırım bu her zaman bole girdiğin ortamda kiler gibi olmalısın onlara uyum saglamalısın bukelamun miisali

yine de tum abi ve ablalarıma tesekkur ederim her insanın içinde yumusak bir insan vardır maharet onu dısarı cıkarmakta

yine de mersi

ya nası soru o yaa sınav falan yok yaa lutfen bu kadar itici olmayın yaa benliğinizi bu kadar belli etmeyin barı her yerde yapmayın iyi okursan anlarsın belki bay anlamayan

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hoşgeldin hemşo :rendeer: kalıcı ve katılımcı olmanız dileğiyle... yanlız birşey söylemeden geçmeyeyim biraz asabii ve sinirli gördüm sizi neden???

harbi harbi düzgün cümleler kuruyorsun helal valla sana bak sımdı guzel ve bucur ınsan bak ben ıcımden geldıgı gıbı yazdım ınanıyorum ı butun arkadaslaımda ıcınden geldıgı gıbı yazdı kuyucadısıda dahıl neyse burası8 durust ınsanların yerıdır emın ol benım durust ınsan olduguma ınanmayanlarda olsada neyse hosgeldın bu topıc kıtlenmeden sen en ıyısı yenı bır topıc ac

Ne alaka yaaa ? Bi mesajla kızın namusuna karar verdiniz ? Kimsiniz siz peygaber mi ?

burada benım kikirdek'ten kastım şirinlik yapmayı seven anlamında :pr:

bir zamanlar HAYAT BİLGİSİ diye bir dizi vardı,
sanırım hatırlarsınız...
oradaki KİKİRİK tiplemesini sevmişimdir,
yani neşeli sevecen sempatik anlamında,

ben kardeşime kuzenlerine aynı tabiri kullanıyorum zaten,

sanırım sen yanlış anladın,
benım kardeşim 17 yaşında ve ne zaman karşılaşsak şımarıklık yapar,
şakalar yapar,

Sanırım sen bazan ön yargılı olmadan bi sor ve öğren kim ne demek istedi diye.
OK

Hoş görün arkadaşlar. Benim motosikletçi arkadaşlarım hoşgörülü ve anlayışlıdır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar