slm

bence sen kelimeyi gerektiği yerde kullan cunki ilk mesajda bana kikirik diyeceğin kadar yakon değilsin o mesafesen öyle bir laf attığığn için boyle bi tepki versim etkiye tepki

sende bana bak dev insan nasıl karsılık verdiyseniz oyle karsılık veriyorum etkiye tepki sizin içinizdeki setmiş belli

Son düzenleme:
:salut:tesekkur ederim yine de cok sagolun taman ozur dilerim bir daha guzel ve duzgun cumleler yazarım ama nolur damarıma basmayınnnn

bak ufaklık sen sen ol abilerinin cevaplarına cevapla karşılık verme en nihayet burası saygın kişilerin sitesi siz motorcuları serseri görsenizde belki sen buraya dalga gecerim diye seçtin belkide birisi tavsiye etti sen iyisimi otur dinle bence yoksa sonu yok sen burdaki arkadaşlar kadar hazır cevap olamassın :rendeer: tavsiye :bounce:

kuyucadısı topıgının acılısını bende uygun bulmadım ama azarlamasan nede olsa yenı ve hala banlanmadı dımı en azından gercek karaktermıs yanı sahte karakterlerle uye olup sonrada banlanan ve burda kız pesınde kosturan erkeklerın tacızlerıne uyrayanlardan degıldır sanırım

harbi harbi düzgün cümleler kuruyorsun helal valla sana bak sımdı guzel ve bucur ınsan bak ben ıcımden geldıgı gıbı yazdım ınanıyorum ı butun arkadaslaımda ıcınden geldıgı gıbı yazdı kuyucadısıda dahıl neyse burası8 durust ınsanların yerıdır emın ol benım durust ınsan olduguma ınanmayanlarda olsada neyse hosgeldın bu topıc kıtlenmeden sen en ıyısı yenı bır topıc ac

bak istiyince ne kadar aklı başında ne kadar olgun cümleler yazabiliyosun :cat:
keşke topiğinide böyle açsaydın da hoşbulsaydın dimi güzel kardeşim :bounce:
tekrar hoş geldin :rendeer:

ne azarlaması ne alakası var yaa........
bu yol göstermektir azarlamak değil istersen bikez daha oku?

cok guzel karsılıyormussunuz yeni gelenleri hepinizi tebrik ederim.cocuk dienlere bişi demiorum cunki herkesi kendileri gibi gordukleri bellı on yargı ile yaklasmamanızı tavsiye ederim ıslak sacın bi alakası yok evet ama bu kadar uzatmanızın da hiç gereği yok insanı yazdıgına pişman edebiliyorsunuz gercekten
nerenin ne oldugunu kavrayabiliyorum ayrıca nese yaa o slm ı yazarken de oruclu idim tutmayanlardan da deilim by

biraz değil fazlaca yuklenmıssınız java yı kullanmadım sesine bir sempatım var
hiç kikkirdek kızlardan ya da zamani kızlarından deilim heke sizin kucuk gormenizi gerektirecek birisi hiç değilim eşarbımın üzerine takıyorum o kaskı iehliyetin de zamanını bekliyorum sedece motorlara olan ilgimden dolayı ve hiç motor kullanan insanlar babam hariç tanımadıgım için girdim bu siteye hor gorulmek ya da küçük gorulmek için herkesin kimliği belli diyecek bişi yok

insan her doğum gununde ölume bir adım daha yaklasır bunu solylemek için yazdım ve neyi nasıl yazacağımı biliyorum uçuran birsey de yok beni

densiz diyenın kendi densizliği yenı katılan birisine boyle davranması lutfen duzgun konusun yine de insanca hosgeldin diyenlere tesekkur ederim ama hiççç de hos bulmadım

yaşa baglama gereksizliğinizi anlamadım nasıl bakarsan ole gorursun keçileri falan da kacırmadım

benden de saçmasınız
arkadaşım kabalık yapan arkadaşlarıma verdiğin cevaplar için seni tebrik ederim:cat:.daha ortam kurmadan geyik doğru deyil bence alınmalar olabiliyor şu anki gibi
hiç hos bulmadım
sen hoş bul.olur burada hepimiz arkadaşız:)
hay dilim kopsa idi de demese idim ne kadar büyütüldü yaa oylesine düşündüm bu kadar abartılacagını bilmiyordum

avatarımı sana soracak değilim sen de karısamazsın sonradan koydum
nasıl yapıldıgını bile bilmiodum
degiştirmeyi bilsem o resim orda durmaz
zaten

kocaman bir HOŞGELDİN SEFA GETİRDİN kalıcı ol:rendeer:

tamam. asayiş berkemal. hanım kızımız biraz esprili bi dille yazmış, büyütecek bişey yok. ben o yaşlardayken 3 kelimeden uzun cümleler kuramazdım, halada zorlanıyorum :p hoşgeldin gayserili.

degerli abicim saygın kişiler oldugunuzu bildiğim için ve saygı duydugum için bole benim motorcuları serseri falan gordugum yok ayrıca verdiğiniz ne ise onu alırsınız cidden abi gibi karsılasalardı kardes gibi yanıt verirdim

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
uzatmanın gereği ve anlamı yok arkadaşlar her neyse...hoşgeldin javagirl burada gerçektende seçkin ve saygın insanlar var!! ve artık sende bu insanlardan birisin :cat:....motosiklet.net''te kalıcı olman dileğiyle....

arkadaşlar tüylerim diken diken oldu burdaki mesajları okurken. Neler demişsiniz kıza! biri eşarbın da pek güzelmiş deyip böyle :farao: böyle bi smiley koymuş, diğeri kikirik demiş, biri kafası güzel demiş falan.. Yeni gelen, sizden yaşça küçük birine nasıl bu kadar sataşabilirsiniz? sanal ortamda olmanızın verdiği cesaretle bunu yapıyorsunuz sanırım. Bir motor buluşmasında bu arkadaş yanınıza gelip size bütün samimiyetiyle selam verse, jawa'nın sesinden hoşlandığı için bu nicki seçtiğini söylese ve espriler yapsa onu bu kadar aşağılar mıydınız?
Çok utandım.. Arkadaşa hoş geldin diyorum, tüm site kullanıcılarının bu düzeyde olmadığını, aslında çok misafirperver, anlayışlı, ılımlı üyelerimiz olduğunu hatırlatıyor ve kalıcı olmasını diliyorum.
Şimdiden para biriktirmeye çalış, ehliyeti kaptığın gibi bir motosiklet çek altına =) Kayseri motosiklet buluşmalarına renk katacağına eminim =)

cok tesekkur ederim cok mersi zaten para kazanıyorum kayseri devlet hastanesi ameliyathanesinde anestezi satajerliği yapıorom okulla 2 yıldan da anestezi yeknısyeniyim inşallah bilmeyen varsa anestezi ameliyata girerken bayıltma narkoz verme sonra da ayıltma oluyor

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
:salut:tesekkur ederim yine de cok sagolun taman ozur dilerim bir daha guzel ve duzgun cumleler yazarım ama nolur damarıma basmayınnnn
işte buyazını okuyunca takdir ettim seni şimdi hoşheldin kardeşim aramıza,sakın geldiğine pişman olma güzel dostluklar tartışmayla başlarmış.

ama nedense bi bayan tanışma topic acınca böyle patlama oluyo:):)Bu arada Hoş Geldiniz
senin gözünden kaçmış baylardada oluyor

http://www.motosiklet.net/forum/tanisma/39200-sen-yenisin-galiba-yeniyim-yeni.html

Son düzenleme:
tesekkur ederim evet guzel dostluklar tartısmayla asklar ise nefretle baslarmıs cok dogru allah tan kımseye nefretim yok hepinizi iyi insanlar oldugunuza inanıyorum

bak heleeee kimler burdaymışşşşş.. hoş gelmişsen sefalar getirmişsen... benim motoru tamir ederken de uyutsak nasıl olur... sence :rendeer:

arkadaşlar tüylerim diken diken oldu burdaki mesajları okurken. Neler demişsiniz kıza! biri eşarbın da pek güzelmiş deyip böyle :farao: böyle bi smiley koymuş, diğeri kikirik demiş, biri kafası güzel demiş falan.. Yeni gelen, sizden yaşça küçük birine nasıl bu kadar sataşabilirsiniz? sanal ortamda olmanızın verdiği cesaretle bunu yapıyorsunuz sanırım. Bir motor buluşmasında bu arkadaş yanınıza gelip size bütün samimiyetiyle selam verse, jawa'nın sesinden hoşlandığı için bu nicki seçtiğini söylese ve espriler yapsa onu bu kadar aşağılar mıydınız?
Çok utandım.. Arkadaşa hoş geldin diyorum, tüm site kullanıcılarının bu düzeyde olmadığını, aslında çok misafirperver, anlayışlı, ılımlı üyelerimiz olduğunu hatırlatıyor ve kalıcı olmasını diliyorum.
Şimdiden para biriktirmeye çalış, ehliyeti kaptığın gibi bir motosiklet çek altına =) Kayseri motosiklet buluşmalarına renk katacağına eminim =)

arkadaş eşarp takıyorum demişti.ama avatarındaki fotosu ne hikmetse eşarplı deildi onun için yazdım o yazıyı oq? :bounce:

bak ufaklık sen sen ol abilerinin cevaplarına cevapla karşılık verme en nihayet burası saygın kişilerin sitesi siz motorcuları serseri görsenizde belki sen buraya dalga gecerim diye seçtin belkide birisi tavsiye etti sen iyisimi otur dinle bence yoksa sonu yok sen burdaki arkadaşlar kadar hazır cevap olamassın :rendeer: tavsiye :bounce:

iyi yazmışsın abi diyecek başka bi söz yok bence dikkat etmek lazım mesela şaka bile yapıyorsak dengeli ve belden aşağı olmasın bi kaç konuda buda gözüme çarptı yeri gelmişken söyleme gereği duydum saygılar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar