slm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Motosikleti
Forza250-cygnusL
şunu bir okuyun lütfen :

+ MOTOSİKLET.NET forumlarının en belirgin özelliği, kullanıcıların mesajlaşmalarında yakalanan belirgin düzeydir. Bu güzel çizgiyi korumak mutlaka kullanıcının görevidir. Bu nedenle, mesajlarınızda küfür ve benzer kaba ifadeler kullanmamanız ve kişileri aşağılayıcı ya da tahrik edici tavırlardan uzak durmanız tavsiye olunur. Küfür içeren, aşırı laubuali, başka bir kullanıcıya saldırı amaçlı yada genel olarak çirkin bulunan mesajlar yöneticiler tarafından silinecektir. Küfürlü yazışan kullanıcı, tarzını değiştirmemekte ısrarlıysa, forum dışıı bırakılacaktır. LÜTFEN Bu Forumun Sükûnet ve Asayişini KORUMAYA ÖZEN GÖSTERİNİZ

Baştan bunu sağlasaydın ya.... Adamakıllı güzel yazılar yazarak?...

Yaşının adamı ol büyüklere saygı küçüklere sevgi göster...Ama sevgi gösterme boşver çünkü en küçük sensin.......:cat:

şunu bir okuyun lütfen :

+ MOTOSİKLET.NET forumlarının en belirgin özelliği, kullanıcıların mesajlaşmalarında yakalanan belirgin düzeydir. Bu güzel çizgiyi korumak mutlaka kullanıcının görevidir. Bu nedenle, mesajlarınızda küfür ve benzer kaba ifadeler kullanmamanız ve kişileri aşağılayıcı ya da tahrik edici tavırlardan uzak durmanız tavsiye olunur. Küfür içeren, aşırı laubuali, başka bir kullanıcıya saldırı amaçlı yada genel olarak çirkin bulunan mesajlar yöneticiler tarafından silinecektir. Küfürlü yazışan kullanıcı, tarzını değiştirmemekte ısrarlıysa, forum dışıı bırakılacaktır. LÜTFEN Bu Forumun Sükûnet ve Asayişini KORUMAYA ÖZEN GÖSTERİNİZ

O alıntı yaptığının tamamını okusaydın zaten tekrar foruma üye olmazdın :cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben kim olduğumu herkese ispatlarım,böyle bir zorunluluğum yok ama eğer isterseniz ben msnde cam açarım karşılık herkesle görüşürüm.ama karşılığında tek birşey istiyorum, benden özür dileyeceksiniz.bu kadar atıp tuttunuz biraz yüreğim var diyen benimle yüzyüze görüşür msnde.bu konuyla ilgili tek kelime daha yazmıyorum ve kilitlenmesini istiyorum.forum yöneticisi dahi diğer üyeleri kışkırtacak şekilde yazıyorsa diyecek hiçbirşey yok.diğer yönetici arkadaşlar bu konuyu görmüyor mu da kilitlemiyor o da ilginç

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
birşey sorcam noluyor burda eger oysa bamlayın gittsin degermi samata yapmaya hem ne yaptı bu cocuk merak ettim ama bulamadım bilen bana bir anlatsın ozelden :pr:

Forumdan Uzaklaştırıldı
birşey sorcam noluyor burda eger oysa bamlayın gittsin degermi samata yapmaya hem ne yaptı bu cocuk merak ettim ama bulamadım bilen bana bir anlatsın ozelden :pr:

togepi forumda ileri geri konuşmuş, arkadaşlarda banlamış, konu bu, sonra birileri gelip berkenin adını vermiş forumda ve küfretmiş birilerine galiba,onlarda suçlayacak adam arıyorlar ki ben bunu berkeye yapanın kim olduğunu da az çok biliyorum.Allaha havale ediyorum onları, .çok iyi senaryo yazıp çok iyi oynuyorlar.

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
güneye_giderken;867745' Alıntı:
togepi forumda ileri geri konuşmuş, arkadaşlarda banlamış, konu bu

Buraya kadar doğru devamında ise togepi kullandığı aynı pc den başka bir üyelik alarak site yönetimine ve site üyelerine ağıza alınmayacak küfürler etmiştir.

konu bu, sonra birileri gelip berkenin adını vermiş forumda ve küfretmiş birilerine galiba,onlarda suçlayacak adam arıyorlar ki ben bunu berkeye yapanın kim olduğunu da az çok biliyorum.Allaha havale ediyorum onları, .çok iyi senaryo yazıp çok iyi oynuyorlar.

Eğer gerçekten Berkenin kız arkadaşıysan o sana iyi senaryo yazmış :)
Ayrıca Berke diye birisi belkide yoktur. Öyle değil mi SAHIN ANIL. :bounce:

[yt]2qEsC0g9_yU[/yt]

Son düzenleme:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Admin değil Sherlock Holmes maşallah, rabbim klavyene zeval vermesin.:cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
sahin ve aras berkenin kuzenleridir.soyadlarını da ben söyleyim soyadları da cebesoydur, cebesoy soyadını da internetten araştırırsan bulursun.ne iş yaptıklarını nerden gelip nereye gittiklerini,geçmişlerini de araştır bi derim :)

Son düzenleme:
Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
anasayfada skull un tanışma topiğine mesaj yazdığını görünce merak ettim ben de daldım konuya :p

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
sahin ve aras berkenin kuzenleridir.soyadlarını da ben söyleyim soyadları da cebesoydur, cebesoy soyadını da internetten araştırırsan bulursun.ne iş yaptıklarını nerden gelip nereye gittiklerini,geçmişlerini de araştır bi derim :)

Bizene gelmişinden, geçmişinden, nereye gittiklerinden.:silent:

Motorla giderseniz iki üç resim çekinde gezi başlığında konu açarsınız.:queen:

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
güneye_giderken' Alıntı:
beni banla forumdan, artık birşey yazmıyorum, berke de 13 yaşında bir çocuk ve o kimseye küfretmez küfredemez ve ben onu herzaman korumak zorundayım, berke hakkında kötü şeyler yazmasın kimse.arasa da şahinede bunları yazılanları gösterecem ayrıca, bakalım onlar ne diyecek size, iy akşamlar

güneye_giderken kullanısının bana ilettiği özel mesaj yukarıdadır. Kendisinin isteğini kıramayağım. Kendi isteği üzerine üyeliği iptal edilmiştir.
Saygılar

Ayrıca dikkatimi çeken birşey daha oldu. Mesaj konu başlığı;
Başlık: sdassadasdas
togepi üyesinin daha önce gönderdiği birkaç mesaj konu başlığı;
Başlık: adafgsdfsd
Başlık: dsdasdasd
Başlık: sfdfsdfdfg
Başlık: fdsfsdfsd
Başlık: dafasfsd

Üyelik iptal ediliğinine göre konuyu kapatıyorum.
Bir sonraki üyeliğinde görüşmek üzere :wiinkk:

hadi geçmiş olsun :cherry:

video süper skull, bilmem kaçıncı yıl kutlamalarından Bulutsuzluk'un. O sıra askerdeydim ben hey gidi :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar