Sahi ne olmuş Güneye giderken?... Hiç merak eden olmadımı?....:silent:
Bulutsuzluk Özlemi'nin güzel bir parçasıdır. Yazık etmiş parçaya da kendine nick yaparak. :cherry:
Sahi ne olmuş Güneye giderken?... Hiç merak eden olmadımı?....:silent:
şunu bir okuyun lütfen :
+ MOTOSİKLET.NET forumlarının en belirgin özelliği, kullanıcıların mesajlaşmalarında yakalanan belirgin düzeydir. Bu güzel çizgiyi korumak mutlaka kullanıcının görevidir. Bu nedenle, mesajlarınızda küfür ve benzer kaba ifadeler kullanmamanız ve kişileri aşağılayıcı ya da tahrik edici tavırlardan uzak durmanız tavsiye olunur. Küfür içeren, aşırı laubuali, başka bir kullanıcıya saldırı amaçlı yada genel olarak çirkin bulunan mesajlar yöneticiler tarafından silinecektir. Küfürlü yazışan kullanıcı, tarzını değiştirmemekte ısrarlıysa, forum dışıı bırakılacaktır. LÜTFEN Bu Forumun Sükûnet ve Asayişini KORUMAYA ÖZEN GÖSTERİNİZ
şunu bir okuyun lütfen :
+ MOTOSİKLET.NET forumlarının en belirgin özelliği, kullanıcıların mesajlaşmalarında yakalanan belirgin düzeydir. Bu güzel çizgiyi korumak mutlaka kullanıcının görevidir. Bu nedenle, mesajlarınızda küfür ve benzer kaba ifadeler kullanmamanız ve kişileri aşağılayıcı ya da tahrik edici tavırlardan uzak durmanız tavsiye olunur. Küfür içeren, aşırı laubuali, başka bir kullanıcıya saldırı amaçlı yada genel olarak çirkin bulunan mesajlar yöneticiler tarafından silinecektir. Küfürlü yazışan kullanıcı, tarzını değiştirmemekte ısrarlıysa, forum dışıı bırakılacaktır. LÜTFEN Bu Forumun Sükûnet ve Asayişini KORUMAYA ÖZEN GÖSTERİNİZ
birşey sorcam noluyor burda eger oysa bamlayın gittsin degermi samata yapmaya hem ne yaptı bu cocuk merak ettim ama bulamadım bilen bana bir anlatsın ozeldenr:
güneye_giderken;867745' Alıntı:togepi forumda ileri geri konuşmuş, arkadaşlarda banlamış, konu bu
konu bu, sonra birileri gelip berkenin adını vermiş forumda ve küfretmiş birilerine galiba,onlarda suçlayacak adam arıyorlar ki ben bunu berkeye yapanın kim olduğunu da az çok biliyorum.Allaha havale ediyorum onları, .çok iyi senaryo yazıp çok iyi oynuyorlar.
sahin ve aras berkenin kuzenleridir.soyadlarını da ben söyleyim soyadları da cebesoydur, cebesoy soyadını da internetten araştırırsan bulursun.ne iş yaptıklarını nerden gelip nereye gittiklerini,geçmişlerini de araştır bi derim![]()
güneye_giderken' Alıntı:beni banla forumdan, artık birşey yazmıyorum, berke de 13 yaşında bir çocuk ve o kimseye küfretmez küfredemez ve ben onu herzaman korumak zorundayım, berke hakkında kötü şeyler yazmasın kimse.arasa da şahinede bunları yazılanları gösterecem ayrıca, bakalım onlar ne diyecek size, iy akşamlar