Forumdan Uzaklaştırıldı
- Konu Yazar
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Slm arkadaslar bugun,satın almak için yamaha RX 115' e baktım ama Şase numarasında son rakamında fark vardı, notere gıttık, ruhsataki işlemlerinizi yapın, yeni ruhsat çıkarın tekrar gelın dediler.
Ruhsatı bastan asağı inceledim; sigorta, vizede numaraları doğru, ama ruhsatın bır yaprağında doğru, diğer yapragında son rakamını yanlıs yazmıslar.
Sizlerden isteğim bunun doğrusunu nerde bulabılırım, aklıma hemen çalıntı olabılecegı geldı, plaka sorgulaması yaptım çalıntı degıldı. hak mahrumıyetı yoktu. motoru almadım
Sizce Ruhsatta, sigortada ve vizede bir Ali Cengiz oyunu olabılırmı _?
3 aydır motosıklet kullanamıyorum, kendımı evde kalmıs kızlar gıbı hıssetmeye basladım, sonum ne olacak bende bılmıyorum. kafayı yemek uzereyım
yardım beklıyorum
Ruhsatı bastan asağı inceledim; sigorta, vizede numaraları doğru, ama ruhsatın bır yaprağında doğru, diğer yapragında son rakamını yanlıs yazmıslar.
Sizlerden isteğim bunun doğrusunu nerde bulabılırım, aklıma hemen çalıntı olabılecegı geldı, plaka sorgulaması yaptım çalıntı degıldı. hak mahrumıyetı yoktu. motoru almadım
Sizce Ruhsatta, sigortada ve vizede bir Ali Cengiz oyunu olabılırmı _?
3 aydır motosıklet kullanamıyorum, kendımı evde kalmıs kızlar gıbı hıssetmeye basladım, sonum ne olacak bende bılmıyorum. kafayı yemek uzereyım
yardım beklıyorum