sLm riders=)

herkeze selam kolay gelsın motorum yok sımdılık =( cok heveslıyım ve meraklıyım saolun...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ben de dedim bu ecnebi galiba:cherry: Hoşgeldin al bir motor gene gelecek sen:cat:

aile aldırtsa kendı paramla bıle bırıktırıp alırımda yaş 17 fln die ızın vermıolar =S

aile aldırtsa kendı paramla bıle bırıktırıp alırımda yaş 17 fln die ızın vermıolar =S

Aile kolay,diğer sorunlarını bitir ailen de elbet izni çıkaracaktır. Ben 30 undan sonra ikna edebildim ama bizimkiler uzaylıdır bana bakma:bounce:

Sesli harflerle bir sorun mu var, kaç gündür forumda bu tür mesajlar çoğaldı, benim bilgisayarda mı var bir sorun, foruma yazılan türkçe karakterler çıkmıyor nedense :silent:

hosgeldın arkadasım.bıraz kendını kanıtlarsan heralde aılen ızın verıcektır.Şeref

Moderatör
Hoş geldin yaşı 17 fln olan genç arkadaş.. (Fln falan demek oluyor sanırım?)

senin yaşında başladı benim motor tutkum :) inş.istedigin motora kavuşursun

Sesli harflerle bir sorun mu var, kaç gündür forumda bu tür mesajlar çoğaldı, benim bilgisayarda mı var bir sorun, foruma yazılan türkçe karakterler çıkmıyor nedense :silent:

O srn bnm blgsyrmdd vr glb:queen::queen::queen: hsgldn:queen::queen::queen:

Lütfen türkçeyi düzgün kullanalım arkadaşım

Tekrardan hoşgeldin :cat:

aramıza hoşgeldin, illa motosiklet olanlar gelecek diye bir kural yok.
motosikleti olan yerine motosikletleri seveni tercih ederim her zaman :)

Hoşgeldin arkadaşım. Üzerine biraz geliyorlar belkide diyorsun nereye geldim yahu ben? Gelmez olaydım, girmez oalydım, yazmaz olaydım.

Biz arkadaşlığımızın daimi olmasını isteriz. Saygı ve sevgi içerisinde bunu sürdürmek isteriz.
Üzerine geliyorsak senin iyisini yapabileceğine inandığımız için. O yüzden Türkçe karakterler kullanırsan güzel dilimizi yozlaştırmamış olursun.
Birde ninja gibi bir motora hevesliysen, mutlaka honda yamaha bmw gibi yerlerden eğitim al. Korumaların tam olsun..
Zaten zamanı gelince alacaksın, lütfen acele etme arkadaşım.
Seni seviyoruz, hoşgeldin:rendeer:

hoşgelmişsin hacı önce ehliyete başvur sen motor gelir ehliyet bahanesiyle

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar