slm millet yeni keşfettim burayı

bu makina da benim :D:D
resim1194az9.jpg

sarı montluda benim
resim1197as2.jpg

resim1183us2.jpg

resim1190uo8.jpg

Son düzenleme:
hoşgeldin sarı montlu ve sarı motorlu :)

motora epey masraf yapmışsın galiba?

aramıza hoşgeldin:rendeer:
motorunun aynısının honda sı vardı bende çok önceden.honda hero 100
bendeki kırmızıydı ama.hep o modeli gördüğümde eski motorumla yaptığım km ler aklıma gelir.:)

yok öyle fazla bi masraf yapmadım 300 350 civarında gitti ama gerçekten değdi..

matopride kardeş hero 100 değil cg 125 in aynısı hero yüz o kadar süratli bi moto değil ama 91 90 model bi honda cg 125 geçse elimize sürat onla yapılır yanlış anlama beni motorumun özellikleri

200 cc
mutsubishi l300 subabları
ön dişli 17 arka 29
sürati fiat puntoyla 195 olarak tespit ettik fotolarda o deneme sürüşünden kalma gerçekten makina harika tek problem gaziantep polis teşkilatı...USLU MOTOR GAZİANTEP

aramıza hoşgeldin

biraz kendinden bahsetseydin keşke sadece resimlerle olmamış

bide o sarı motorlamı gördün 195 i yoksa ben mi yanlışanladım

GAZİANTEP- ADANA otoyolunda gördük o sürati attığımı düşünüyorsunuz biliyorum ama inanıp inanmamak sizlere kalmış bu ürün için 2 iki kişi tam 1,5 ay uğraştık 10 denemeden sonra yakaladık 195 km-h pek yakında bi ürün daha çıkartıyoruz GAZİANTEP YOLLARINA oda çok daha farklı bi çalışma olacak.
kendimden bahsedeyim
gaziantepliyim ve bu yolların USLU çocuğuyum
SAYGILAR

sample_touch sanırım jantlar kirlenmesin diye uzun zamandır zinciri yağlamıyorsun,
bir zaman sonra sorun çıkarır:cat:

ORJİNAL muhafazaları sevmiyorum isteğime uygun bulamadığım için muhafaza kullanmadım o yüzden kısıtlu dönemlerde yağlama yapıyorum ve ön dişlide gress yağı kullanıyorum..

güzel motor ama ön süspansiyonla arka motor-lastik arası demirleri farklı bir renge boyayabilirsin:cat:

hoşgeldin demek için resimlerin inmesini bekledim.Hoşgeldin aramıza

şimdi onun üzerinde çalışıyoruz bu pembe ve koyu larcivert deneyecegiz sedef boya kullanacağız inş oda güzel bi çalışma olcak saolun arkadaşlar yorumlarınız için.

200 cc
mutsubishi l300 subabları
ön dişli 17 arka 29
sürati fiat puntoyla 195 olarak tespit ettik fotolarda o deneme sürüşünden kalma gerçekten makina harika tek problem gaziantep polis teşkilatı...USLU MOTOR GAZİANTEP

GAZİANTEP- ADANA otoyolunda gördük o sürati attığımı düşünüyorsunuz biliyorum ama inanıp inanmamak sizlere kalmış bu ürün için 2 iki kişi tam 1,5 ay uğraştık 10 denemeden sonra yakaladık 195 km-h pek yakında bi ürün daha çıkartıyoruz GAZİANTEP YOLLARINA oda çok daha farklı bi çalışma olacak.
kendimden bahsedeyim
gaziantepliyim ve bu yolların USLU çocuğuyum
SAYGILAR
USLU Motor' a yazın gelmiştim yanlış hatırlamıyosam Köylü Garajı tarafında İtfaiye yakınlarında olacak galiba...Yanlışım varsa düzeltin..

.
Denemede kullandığınız araçta modifiyeli galiba..
Çünki max 200Km/hz göstergesi var..Normal bir şartda o araç ibresi tavan yapmaması gerek..Yanlışım varsa düzeltin...

.
4136758_611642_03e4779.jpg

.

İki aracın yanyana gittiği anı düşünemiyorum..Yazık..
Haberlerde ''Gaziantep-Adana otobanındaki yarış '' diye izlediklerimiz yoksa sizmisiniz..

Dipnot: Sitemizde her meslek grubundan üyelerimizin olduğu bilinmeli..
Yeni üyesin..Biliyorum...
Bilmeyebilirsin..Ama bu seni haklı çıkarmamalı polisleri problem olarak görmemelisin..Yanlışım varsa DÜZELTMEYİN...

................... ............. /' /)
................./´ /)........./¯ //
..............,/¯// ......... /...//
............./...//. ......./¯ //
.........../´¯/'´ ¯/´¯ /.../ /
........./'.../... ./... /.../ //
........('(...´(... ....... ,../'. .')
.........\.......... ..... ..\/..../
..........''...\.... ..... . _.•´
............\....... ..... ..(
..............\..... ..... ...\

Bu gün yepyeni bir dünyanın kapılarını araladın yolcu,
burası motorcunun huzura erdiği yerdir, burası motorcuyu her yönden anlayan kendisi gibi insanları cevresinde her an görebileceği yerdir, burası rüyaların gercek oldugu, sınırların kalktığı yerdir, burası aklının bir köşesinde hep olan ama bir türlü adını koyamadıgın yer, evet..
07npphighwaycopyhm8.jpg

EK: Motosiklet tasarımıyla bana MZ'leri hatırlattı, bilmiyorum neden.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Güzel boyamışsın..Yakışmış....Ama 195 yaptığına inanmamı bekleme.... Hele ki resimler bunlarsa.....:p

hoş geldin kardeşim doğru yerdesin fakat resim boyutlarını birazdaha ufaltsan 19 inç ekran var sığmadı

Dipnot: Sitemizde her meslek grubundan üyelerimizin olduğu bilinmeli..
Yeni üyesin..Biliyorum...
Bilmeyebilirsin..Ama bu seni haklı çıkarmamalı polisleri problem olarak görmemelisin..Yanlışım varsa DÜZELTMEYİN...

:queen:yanlışım varsa düzeltmeyin lafına nasıl güldüm bilemezsin abi:p
bu konuda çok haklısın:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar