Slm kapadokyalı amat ben

slm arkadaslar bi suredir aranızdayım bı türlü tanişma fırsatı bulamadım ben ahmet namı dıyer motorcu amat nevşehirin ürgüp ilcesınde yasıyorum trakya üni keşan myo okuyorum işde öyle ya motor aşıgı bir ınsanım:mrgreen:[email protected]

aramıza hoş geldin keşan dedinde orda bi sevgilim vardı terketmişti beni :D mazide kaldı hatırlattın iyimi

HOŞBULDUK:mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:52 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:51 PM ----------

geç olsun qüc olmasın derler aramıza hoşqeldin.

DİMİ YA TSK EDERIM HOŞBULDUK:cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:54 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:52 PM ----------

hoşgeldin hemşerim, avanoslu sayılırım bende :)

hoşbulduk hemşerim avanos kapadokyanın en iyi ilçelerinden biridir...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:55 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:54 PM ----------

aramıza hoş geldin keşan dedinde orda bi sevgilim vardı terketmişti beni :D mazide kaldı hatırlattın iyimi

HOŞBULDUK KUSURA BAKMA BUNA NEDEN OLMAK İSTEMEZDİM:pale:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:56 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:55 PM ----------

hoşgelmissin ::tutkuy::

TSK EDERIM HOŞBULDUK:cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:56 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:56 PM ----------

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:57 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:56 PM ----------

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:58 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:57 PM ----------

hos geldın arkadasım

HOŞBULDUK :wiinkk:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:59 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:58 PM ----------

hoşgeldin foruma, iyi eğlenceler :)

tsk ederim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar