slm izmirin kuryecileri hadi muhabbete

mrb izmirin kuryecileri ben de yeni bi kuryeci olarak hadi anlatın dertlerinizi.ve nelere dikket edelim...bu arada sıhhat eczada kuryelik yapıorum.hadi toplanalım:)

Son düzenleme:
site içinde tanıdığım 2 kurye var...

1.alp_tunay...Ankara...

2.rene...Denizli...

birde road of masters vardı...oda çok sert yazdığı için bazı konuları şutlandı...

kuryecilere çağrı yaptığın için muhabbete katılamıyorum...saygılar...:)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
site içinde tanıdığım 2 kurye var...

1.alp_tunay...Ankara...

2.rene...Denizli...

birde road of masters vardı...oda çok sert yazdığı için bazı konuları şutlandı...

kuryecilere çağrı yaptığın için muhabbete katılamıyorum...saygılar...:)

Olm adam izmirli kuryeciler diyor....Daha göçmedik burdayız....:wiinkk:

Genelde 3 yol konak alsancak yeşilyurt'ta gaziemir arası mekik dokudugumdan aynı kuryeleri görüyorum yani geçerkende slm çakmadan geçmiyorum.:) Yollarda aynı arkdaşları gördügümden sima olarak tanıyorum birkaçını:mrgreen:

işten güçten internete girmek için zaman kalmıyor sanırım arkadaşlara..genel çağrı yap sen olmadı izmirli deme türkiyedeki kuryeciler de :cherry: ayrıca dikkatli ol ...

işten güçten internete girmek için zaman kalmıyor sanırım arkadaşlara..genel çağrı yap sen olmadı izmirli deme türkiyedeki kuryeciler de :cherry: ayrıca dikkatli ol ...

neye dikkatli olayım tam olarak o kelimeyi anlamadım.anlatırsan sevinirim...
ayrıca ben izmirde kuryelik yaptıgım için izmirdeki kuryecilerin motosiklet netle ilgisi varmı die bu baslıgı actım...ben ankara yada istanbuldan bahsetmedim..yanlışım vara düzeltin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar