slm ben deldim

milllet ben deldim artçı alperin arkadaşıyım site ii felan dedi ee bende bi girip bakayım dedim inşallah pişman olmayız dimi:silent:

hoşgeldin. :cat:

bu arada artçı alperin kankası, artçı olur gibi bir şüphe var içimde ama neyse :)

şükür :mrgreen:

:rendeer: Hoşgeldin Esin
:pr: Alperin arkadaşı olduğuna ben inandım ve şahitlikte ederim
:pr: Alper 2 neolacak

bilmem?:silent: arkadasına niye sormadın onu?:cyclopsan
önceden alper'e sorsaydın pişman olacagın bu hamleyi boylece yamamış olurdun!!!:p

hoşgeldin!:rendeer: -umarım forumda aradığını bulur pişman olmazsın!!!:wiinkk: -

hoşgeldin...başlıkta "geldim" deseydin dikkatimi çekmezdi valla...ama DELDİ yazınca komik olmuş yav...:p

hoşbulduk vallahi akıllı olduğumda sölenmez yani akıllı olsam buda işim ne dimi nese pardon ama arkadaşın teki alper 2 dio pardon başka alper daha mı benim tanımadığım alamadı ben hem banane ne yaparsa yapsın cnm alper 2 kimse sen nasıl bilion alperin gerçekten kankisi olduğumu he söle bakem çok mu belli ediom yoksam:wiinkk:

aferin sana acmıssın sonunda tanısma topiği ama "deldim" değişik olmuş..:mrgreen:
aykırıyız galiba biraz neyse..hoşgeldin tekrar:rendeer:

adosonic' Alıntı:
aferin sana acmıssın sonunda tanısma topiği ama "deldim" değişik olmuş..:mrgreen:
aykırıyız galiba biraz neyse..hoşgeldin tekrar:rendeer:

oo burdada bişey beyendiremioz hee hep zıt varlıklar dolu heralde birinin dikkatini çekio deldim kelimesi dierinin yok efem haykırıyız galiba felanda filanda laflar ben ne konuşcam bilmiom artıkın hee nese benim konuşma tarzım bu biras çocuksu şeyleri severim o kadar zaten kendimde öle gibiyim

black_tulip' Alıntı:
hoşbulduk vallahi akıllı olduğumda sölenmez yani akıllı olsam buda işim ne dimi nese pardon ama arkadaşın teki alper 2 dio pardon başka alper daha mı benim tanımadığım alamadı ben hem banane ne yaparsa yapsın cnm alper 2 kimse sen nasıl bilion alperin gerçekten kankisi olduğumu he söle bakem çok mu belli ediom yoksam:wiinkk:
Teki dediğin benim:cat: dostdark
ayrıca tek bir alper var başkada olamaz sitemizin geveze artcısı
ama her yerde beni daraltır arızaya sokar onun içinde ben sana alper2 dedim:p

hee şimdi anladı ben dostdark öle desene bee bende diom nedio buu tabe ondan başka alper olamz yani bilioz Allah kahretsin ki:pr: şimdi ben alper iki oluomda seni bende mi arızaya sokuom bee

black_tulip' Alıntı:
oo burdada bişey beyendiremioz hee hep zıt varlıklar dolu heralde birinin dikkatini çekio deldim kelimesi dierinin yok efem haykırıyız galiba felanda filanda laflar ben ne konuşcam bilmiom artıkın hee nese benim konuşma tarzım bu biras çocuksu şeyleri severim o kadar zaten kendimde öle gibiyim

sen istediğin gibi konuş, burda kimse kimsenin kalbini kırmaya yönelik sözler sarfetmez burası bi aile cunku. ( yanlış anlama kalbimi kırmaya calışıyosun yada benzeri bişey kastetmedim.zaten kıramazsın :) ) ayrıca cocuksu seyleri sevmen ve öyle olman ne guzel gercekten..
senden mutlu insan yoktur o zaman kendine iyi bak:bounce:

black_tulip' Alıntı:
hee şimdi anladı ben dostdark öle desene bee bende diom nedio buu tabe ondan başka alper olamz yani bilioz Allah kahretsin ki:pr: şimdi ben alper iki oluomda seni bende mi arızaya sokuom bee
:rendeer: :rendeer: Muylu kal:rendeer: :rendeer:

Hoşgeldin :rendeer:
Umarım yanında mantar da getirmişindir.:wiinkk:

ayy çiçekler için çok mersi şikerlerimde ben buda ne konuşsam hep yanlış anlaşılıo ama yaa en iisi ben susuyim dimi eet sususiyim çünkü timse beni anlamıo:salut: ne yaptım ben ama bide mantar alcaktım ama kamamış alamadım özür bidaki sefere inşallah:pale:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar