- Konu Yazar
milllet ben deldim artçı alperin arkadaşıyım site ii felan dedi ee bende bi girip bakayım dedim inşallah pişman olmayız dimi:silent:
adosonic' Alıntı:aferin sana acmıssın sonunda tanısma topiği ama "deldim" değişik olmuş..:mrgreen:
aykırıyız galiba biraz neyse..hoşgeldin tekrar:rendeer:
Teki dediğin benim:cat: dostdarkblack_tulip' Alıntı:hoşbulduk vallahi akıllı olduğumda sölenmez yani akıllı olsam buda işim ne dimi nese pardon ama arkadaşın teki alper 2 dio pardon başka alper daha mı benim tanımadığım alamadı ben hem banane ne yaparsa yapsın cnm alper 2 kimse sen nasıl bilion alperin gerçekten kankisi olduğumu he söle bakem çok mu belli ediom yoksam:wiinkk:
black_tulip' Alıntı:oo burdada bişey beyendiremioz hee hep zıt varlıklar dolu heralde birinin dikkatini çekio deldim kelimesi dierinin yok efem haykırıyız galiba felanda filanda laflar ben ne konuşcam bilmiom artıkın hee nese benim konuşma tarzım bu biras çocuksu şeyleri severim o kadar zaten kendimde öle gibiyim
:rendeer: :rendeer: Muylu kal:rendeer: :rendeer:black_tulip' Alıntı:hee şimdi anladı ben dostdark öle desene bee bende diom nedio buu tabe ondan başka alper olamz yani bilioz Allah kahretsin kir: şimdi ben alper iki oluomda seni bende mi arızaya sokuom bee