slm ben aranıza katılan bir bayanım

Aramıza hoşgeldin.Umarım senin gibi arkadaşlara da yol açarsın,bu camiaya ait olmak çok güzeldir çok.

selam herkese bu siteyi hep merak ettim ve en sonunda kayıt oldum motor çok eğlenceli ama bir okadarda korkutucu.Yollarda siz düzgün gitseniz bile önünüze çıkan engeller siz istemeden istenmeyen şeylere sebep olmakta Lütfen motor kullananlar yine çok dikkatli olun.
Ben motorları çok seviyorum hele o yarış motorları yada ona benzeyenler gerçekten süper. birde çıkardıkları sesler offfff diyorum sizlerdede bahsetmiş olduğum gibi resimler varsa benimle paylaşmak ister misiniz?

eyvahhh...yapmaaa bunuu aitheros...yapmaaa...(İlker Yasin):p

ben mesaj yazdıysam el verdiysem senin bu topik yürür merak etme...artık önünde engel kalmadı...Mete Han üfürdü topiğe...:p

ojgeldin be yav...te be nerdeydın beyavv...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
eyvahhh...yapmaaa bunuu aitheros...yapmaaa...(İlker Yasin):p

ben mesaj yazdıysam el verdiysem senin bu topik yürür merak etme...artık önünde engel kalmadı...Mete Han üfürdü topiğe...:p

ojgeldin be yav...te be nerdeydın beyavv...

eyvah metehan bu kıza sponsor olduysa motive ediyosa yeni mi süper user doğuyo demektir :queen:

aramıza hoşgeldin. Barannet arkadaşımız yakında sitede erkek kalmıcak demiş. olsun be barannet kızlarda şu motordan hevesini alsınlar bence. Kızlarında gelmesi iyi olur. biraz bişiler öğrenebilirler bizlerden.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
hayat endro ve krosta dostum sen boş ver raceyi hoş geldin yeni motorcu

dostum sana katılıyorum neo racıng asfalt olayı:):) gercek motorcu her zaman kendını arazıde gosterır,bence en buyuk coskuyu enduro makıneler saglar,,aramıza hos geldınnn:rendeer:bende endurocuyum:queen::queen:

Hoş geldin bende bayanım. motor kullanmayı biliyormusun diye sormuş bir arkadaş eğer bilmiyorsan bir an önce öğren 2 senedir kendime yol arkadaşı bayan arıyorum hala bulamadım .Aynı duyguyu,keyfi ,yaşayan ve hisseden arkadaşlarla paşlaşmak daha zevkli oluyor.

:::hosgeldinn:::

HOSGELDİNNNNN BOL BOL RESİM MEVCUTTUR
*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hosgeldin bayan endudoocuu:cherry:
ama bayan dediğin kibar olur bi hosbuldum burda olmaktan ve endurocu olmaktan gurur duyuyorum falan der yahuu :p:p

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
hoşgeldin sefalar getirdin...

hoşgeldin, forum ahalisi bayan olarak katılanlara bayılır zaten..:mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar