slm ben aranıza katılan bir bayanım

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hosgeldin msn varmi saka tabikide

bayanınız selamı vermiş forumdan çekilmiş sanırım :) baymadan gitmiş :p:queen:

merhaba hoşgeldin bu arada ben de bu foruma yeni üye olan bi bayanım ismim esra ilk mesajımı sana atıyorum motor kullanmayı öğrendiğimden beri ben de bi takıntı oldu en küçük bi motor sesinde cama fırlıyorum...bir çok motor kullanan arkadaşım var...hepsi de çok ii kullanıyo cambazlık yapıyolar..tekere kalkıyorla laztik yakıyorlar...asfaltın üzerinde şekiller çiziyolar lastik yakarak ve daha bin sürü şey hayranlıkla izliyorum valla:) ben de bu yaz motor almayı düşünüyorum kafayı koydum hatta hem pokul hem iş yapıyorum çok yoruluyorum ama değicek yani o kadar çalışmaya:)honda cbr 125 r modeli çok hoşuma gidio acaba bu motor bayanlara göre çok mu ağır???

merhaba hoşgeldin bu arada ben de bu foruma yeni üye olan bi bayanım ismim esra ilk mesajımı sana atıyorum motor kullanmayı öğrendiğimden beri ben de bi takıntı oldu en küçük bi motor sesinde cama fırlıyorum...bir çok motor kullanan arkadaşım var...hepsi de çok ii kullanıyo cambazlık yapıyolar..tekere kalkıyorla laztik yakıyorlar...asfaltın üzerinde şekiller çiziyolar lastik yakarak ve daha bin sürü şey hayranlıkla izliyorum valla:) ben de bu yaz motor almayı düşünüyorum kafayı koydum hatta hem pokul hem iş yapıyorum çok yoruluyorum ama değicek yani o kadar çalışmaya:)honda cbr 125 r modeli çok hoşuma gidio acaba bu motor bayanlara göre çok mu ağır???
cümleten hoşgeldiniz hayır bayanlarda kullanabilir ama ağrılık dengesine kadar motor yatmamalı yattığı sürece erkeklerde yatırabilir

hoşgeldin bir bayandan daha merhaba motor kullanmaya başladın mı bilmiyorum ama ben başlamış olarak düşmek üzerine rekor kırcam sanırım:) ama güzel tutukuya devam:cat:

Aitheros85 hoşgeldin .İnan bay bayan farketmiyor.İlerde göreceksin arto bile üye olcak ; amaç motosiklet burda saygılar..

ARAMIZA HOŞGELDİN...BENDE RACER'LERE TUTKUNUM...SESLERİ VE MOTOSİKLETİN AYRODİNAMİĞİ iNSANIN İÇİNİ KIYIRIYOR...BİRGÜN BENDE RACER Cİ OLACAĞIM... İŞTE HAYALLERİMİN RACER'İ ...
aprilia_rsvr_1000_r_2006_black.jpg

aprrsva1000fr04%20dy.jpg

P6270502.jpg

İŞTE BÖYLE...

:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar