slm ahali e_erdun un yeni jenerasyonu geldiii

vaaaaaayyyy junıor erdun hoşgeldin aramıza............ :rendeer:

ercüment abim benim canımdır bitanemdir...senin babanın varya o babanın...o sakallarını tek tek yolucam...selam söyle...unuttu mete han kardeşini...gülüm babana daha bomba motor aldırsaydın...parası çok babanın...

alemin en göbüşlü zabıta amiri arvasi abim sana her motor yakışır...kanuni hariç....güle güle kullan...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
metehancım sen unutlurmusun hiç , valla cepde delindi bakalım nasıl dikecez :queen: kardeşim ancak bütçem bu motora bile zor yetişti. :thumleft: sakalımıda yolamayacan çünkü çok kısalttım :flower: :flower:
arvasi 3 hasancım seninde 2,motorun hayırlı olsun :rendeer:

walla hepınıze cok tesekkur ederım dırek kabullendınız benı eywallah yanı :cat: :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hb_erdun, bağrımıza bastık :) :queen:

mete_han, canım ciğerim bitane kardeşim allah razı olsun.inşallah bu motorda iyi çıkarda şöyle karnımızı kaşıya kaşıya bi seyahat ederiz allah hepinizden razı olsun :thumleft: :queen:

ChatnoiR, sana bütün motorlar feda olsun kardeşim hususi yanına gelecem sana tur attırmaya söz.seneye deği bu sene allah nasip ederse.hoşçakal :queen: :cat: sanada bitana böyle KLR falan alalım sen benim sözümü dinle sanada böyle Murat KIZAK hocam temiz bir motor bulur :thumleft:

Hoş geldin küçük erdun :rendeer: Babanın kıymetini bil yeni katılan birine bukadar msg atılmadı çünkü. Yeni motorun hayırlı olsun. Allah kaza bela vermeden kullandırsın :rendeer:

hb_erdun' Alıntı:
walla hepınıze cok tesekkur ederım dırek kabullendınız benı eywallah yanı :cat: :rendeer:

hayatım seni sevmemiz için çok neden var...........

....SENİ SEVERİM YARADANDAN ÖTÜRÜ......cümlesini duymuşsundur....

bu cümlede bir düzeltme yapayım........

SENİ SEVERİZ BABANDAN ÖTÜRÜ........... :queen:

arvasi abi sen zahmet etme göbüşünü ben kaşırım........ :rendeer:

e_erdun abi
hb_erdun kardeş
bu liste böyle uzuycak gibi geliyo sarı jinlunuda alınca.
çayıra çimene erdun ocakbaşı falan kurmayasınız:)
şimdiye kadar evlenmek çocuk yapmakla ilgili bir sürü tavsiye duydum ama hiçbiri yukardaki manzara kadar etkileyici olmadı:)

sanırım baba olsam ancak bu mutluluk verirdi.
hem kendimin yaşlanmadığımın hem oğlumun büyüdüğünün hemde bizim arkadaş olduğumuzun kanıtı:))

süper nediyim.

erdun Jr.dikkatli ol motor üstünde.bozma bu mutluluğu...kask koruma riske girmeme falan diyorum anladın sen onu...ancak ozaman torun erdunda siteye katılabilir sizinle birlikte :)

ii de abi benim oğlanda tutturdu şimdi bak nasıl yapacağım ben şimdi seneye onada almak gerekecek yoksa elimdeki gidecek

hoşgeldin aramıza kardeşim kazasız sürüşler olsun :cat:

nunu abi geçen kerpede denizde yüzerken ağlıyordun bende para yok diye....

ama burgmanla gidersin wc'ye... :king:

oğluna güzel bir motorda sen patlatırsın... :king:

senin canın can oğlanınki patlıcanmı...

motoruda vermiyon çocuğa pipirikli adamsın netekim... :king:

Hoş geldin sefa getirdin :rendeer: kazasız, zevkli sürüşler kardeşim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar