slm ahali e_erdun un yeni jenerasyonu geldiii

slmlar ben halil burak e_erdun abi yani babam olur kendileri bana bır adet cross tipi motor aldı junlin modelinı bilmıom kusra bakmayın:)...öss ye hazırlanıom ve işallah kazancam motoru aldık ama daha ehlıyet yok aralarda ögrenme safasındaym zaten ehlyetı yaza alıcam tanıstagımıza sewındım
p1030003600x4503pf.jpg

p1030005600x4503tq.jpg

p1030006600x4505bz.jpg

p1030007600x4508yp.jpg

p1030008600x4501md.jpg

p1030009600x4508as.jpg

p1030010600x4504ra.jpg

eeee armut dibine düşermiş e_erdun abimi bir kez daha takdir ettim valla hb_erdun kardeşim aramıza hoşgeldin ve yeni motorun hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız iyi günlerde kullan :thumleft:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
oğlum hoş geldin aramıza :rendeer: sende motorcu oldun valla :cat: ablanın sarı jınlunu da alacazda :queen: :queen: bakalım nasıl ,motorunu güle güle kazasız belasız kullanmalar dilerim :rendeer:
bu hafta söz sana tüm motor korumalarında alayımda ondan sonra bol bol gezersin artık bizim gezilerede katılırsın motorunla :thumleft:
ha burada motoru skyteam st 200 sm

Süper Moderatör (BBRR)
burak aramıza hoşgeldin :rendeer: cross ii motordur biraz deneyim birde ehliyeti aldınmı tamamdır boynuz kulağı geçer derler doğrudur hele crossla valla gezilerde aradaki fark ortaya çıkar :bounce:

hb_erdun, hoşgeldin aramıza.. Motorunu güle güle kullan, kazasız sürüşler.. Her motorcuya nasip olmayacak bir başlangıç yapıyorsun, kıskandım valla :p

Başarılar; hem sürüşte, hem ÖSS'de.. :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Hayırlı olsun. Keyifli sürüşler.

Aramıza hoşgeldin..

Moderatör (forrap)
burak aramıza hoşgeldin dostum :cat: Bende össye hazırlanıyorum.Motorcu bi ailede olduğun için şanslısın ben kendi paramla almama rağmen günlerce dırdır ettiler(aslında endişeleniyorlar benim için haklılar ama...).Neyse motoruna kazasız belasız iyi günlerde binersin inşallah :cat:

hoşgeldin hayırlı olsun kardeşim allah nazardan saklasın gülegüle kullan

hb_erdun, hosgeldin aramıza. Hayırlı olsun motorun. e_erdun abi tebriklrer...

e_erdun abi bu motorun özellikleri ne?abi bu nemalı?bide sorması ayıptır ama fiyatı ne abi?

hb_erdun, kardeşim hoş geldin dünyamıza bizim dünya bir ayrıcalıktır.burada kötülük yok sadece sevmek var.sevme.sevmek gene sevmek.e_erdun, abi sende büyük adamsın vesselam

motor güsel yakışmış aleme iyi yerden giriş yapmışsın hayırlı olsun öss de başarılar dilerim iyi çalışmalar :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
hoşgeldin, hayırlı olsun. kazasız belasız sürüşlere inşallah :rendeer:

hb_erdun, hoşgeldin, ya valla cok sanslisin, hakikaten her motor tutkununa e_erdun agbi gibi baba nasip olmuyor, kıymetini bil, Allah nazarlardan saklasin. Motorun hayırlı olsun.
Oss de de basarilar :king:

hb_erdun;

Kaldır bu topiği, Kefken gezisinde benimle gelemeyen büyük oğlum görürse başım belaya girer benim.
"Sevgili Ercüment abim ÖSS ye hazırlanan oğluna motor almış da ben fakültedeyim, nerede benim motorum" diyecek benim çocuk.

Gerçek bir tarafa babandan millet bir çok önemli şeyler öğrenirken, uygularken, kulak verirken senin iki defa usta binici olman kaçınılmaz.

Dememeliyiz armut dibine düşememiş diye, dememeliyiz Ercüment beyin oğluna yakışmadı diye, dememeliyiz bu işi kuralına göre, mütevazi yapmıyor, yapamıyor diye.

Hep takdir etmemiz gereken zorunluluk çemberinde olduğun sence hiç unutulmamalı.

Öpüyorum seni sevgili HALİL BURAK ERGÜN, kaderine kaza, keder, sıkıntı vermesin yüce mevlam şu mübarek günler aşkı için.

Unutmuşum bu arada yahu, hoşgeldin be eleman.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar