slm +1 geldi.

ooo bakıyorum sıteyı ele geçirmek için bir icraat bu.Aramıza hoşgeldiniz.Bende yeni sayılırım burda evsahibi ayagına takılıyos ama:queen: :queen:

özkan!! fuara yarın artcın olarak katılacak arkadasımız bu hanfendı herhalde degılmı:queen:

İyi eğlenceler sizlere :pale:

Evet Emrah abi.:cherry:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Emrah abi artık bilemem kim kimi döver,şahsen benim işim olmaz mankenlerle de,genelde bayanlar birbirini keser.:p Bende bu durumdan rahatsız olursam kaskı geçiririm kafasına dalarım.:queen: :queen: :queen:

Ters taksaydın kafasına.....:bounce: :bounce: :wiinkk: :queen:

Bu arada beauty hoş geldin.....+1 olmak böyle bişey.....Bence sen sadece + olmaya bak...1 o olsun...

Ters taksaydın kafasına.....:bounce: :bounce: :wiinkk: :queen:

Bu arada beauty hoş geldin.....+1 olmak böyle bişey.....Bence sen sadece + olmaya bak...1 o olsun...

Ters düz dinlemedim valla o an Allah ne verdiyse:queen: :queen: :queen:
(dermişimmmmmmmmm :)

Alp varya senin yüzünden yiyeceğim sopayı şimdi :queen: :queen:

hoşgeldinnn kalıcı olman dilegiylee...

ozkansava
senin yerinde olsam fuara onu götürmezdim. fuar çıkışı gözünün morarması kaçınılmaz:mrgreen:
Fuar bitti, ikiliden haber var mı? :queen: :queen: :queen:

Hoşgeldiniz sefalar getirdiniz bu arada :wiinkk:

aramıza biraz üşüyerek ve istanbul turuyla geldin.. umarım en kısa zamanda gene bölesi güzel görüşmelerde hep beraber oluruz.. :rendeer: hoşgeldin

Herkese merhaba.Ben ozkansava'nın +1 iyim.:cherry:
Genel istek üzerine artık bende bir Mt üyesiyim.:queen: :queen: :queen:

:bestmt: ::tutkuy::

Aramıza hoş geldin,ve nihayet Mt'e girdin:salut: Mutlu olduk yani biraz geç oldu ama seni kazanmak güzel.Hoşça vakitler geçirmek dileğiyle.Tabiki mutluluk gözyaşları ben duygusal......

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar