dostlar bi anlatıverin şu skype nedir ne işe yarar var mı aramızda kullanan:cherry:

bedeva konuşma aracı mıdır mantia bulma aracı mıdır nedir ne değildir:queen:
kiminle beleş kiminle parayla konuşcaz:mrgreen: ben biraz araştırıp baktım da kullan varsa ilk ağızdan duyalım artılarını eksilerini:cherry:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kursa yazıl beleş yok smoke

Forumdan Uzaklaştırıldı
cıdden skype ney bende cok duydum ama bılmıyorum

Msn Messengerin bir başka versiyonu.Aşağı yukarı tüm özellikler aynı.Sadece skype de web cam olayı yok.Yeni versiyonunda o da eklenecekti ama ne alemde bilmiyorum.Kullanması ve kurması oldukça basit.Evet bedava konuşma aracı;ancak öyleee her yerle değl tabiki.Sadece skype kullanan herkesle ücretsiz,internet üzerinden mikrofonlu kulaklık sayesinde iletişim kuruyorsun.Dediğim gibi msn den çok bir farkı yok,hatta eksiği var.Ama bunda skype kullanıcılarını taratabiliyorsun.Manita olayları falan bana ters baba :mrgreen: Ama o iş için de ideal.Ben açıkcası benim hatunla bu yüzden çok kavga ediom.Ben kimseleri taratıp bulmasam da onlar beni buluyo.Bazen tehlikeli olabiliyor yani kanka.

yaw bende bi deneme yazdım tarattım kimseyi bulmadı ne iş anlamadım ne yazıp aratıcaz:mrgreen: bi de bu skype me olayı nedir

neyse daha akşam üzeri yükledim bakalım biraz kurcalıyım şunu hakkından gelirim:queen:
bi de deneme yapabilmeniz için 5 dakika verdik size diyolar kullanmaya çalışınca paran yok diyolar kafayı yedirdiler bana:queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
sen boswerskypeyı ıcelım guzelleselım:mrgreen:

Baba şimdi tara kısmına geldiğinde bir isim ==> mesela crazy_devil1502 diye arattığın zaman beni bulursun ve kendi kişi listene eklersin.Bu şekilde bana arama yapabilirsin ve yazılı mesaj gönderebilirsin.Yada atıyorum bir isim : ayşe diye arattığın zaman o isimdeki -nickteki tüm kişileri işaretlediğin arama kriterlerine göre bulursun.

bendede var skype cok memnunum..
msn den daha kaliteli ses var..kulaklikli mikrofon kullanirsan internet uzerinden diger skype cilerle bedava konusuyon ama skype den normal telefonlari arasan para talep ediyor yani abonelik istiyor..:)

selam

ben çok uzun süredir skype ı kullanıyorum hatta ilk çıktığından beri .skype nedir nasıl çalışır anlatmak istiyorum ama umarım reklam yapıyorsun diye atmazlar beni neyse...

skype bir VoİP yazılımıdır yani ip tabanlı ses iletim yazılımıdır .günümüz telefon santral sistemleride dijital sistem tabanlı olduğundan şu anda bilgisayardan sabit hatları ve cep tyelefonları ile görüşme yapılabiliyor ayrıca skype bir İM(internet messaging) yazılımıdır yani en çok bilinen örneği msn messenger kısaca anlatmak gerekirse diğer skype kullanıcıları ile yazı ve dosya alışverişi yapabiliyorsunuz aynı zamanda ses alışverişide yapılabiliyor

skype ilk çıktığı zaman 6 ülkeyi aramak ücretsizdi tabi biz inanmadık ve adı bende saklı olan bir sitede bir teleon numarası verilmişti aradım ve gerçekten konuştum ama adam direk küfür etmee başladı muhhahhaha :)

neyse gelelim zurnanın zırt deği yere bedava meselesine skype bedava ancak skype proıgramı kullanan bilgisayrlarla her türlü iletişim şekli bedava diğer sabit hatları ve cep telefonlarını aramak için belirli bir miktar ücret talep ediliyor . bildiğiniz gibi iletişimin kısmende olsa telekomun tekelinden kurulmasından sonra bir sürü ucuz arama seçenekleri ortaya çıktı skype da böyle birşey ..

bir kaç not daha eklemek istiyorum eğere ben mikrofonla hoparlörle telefon görüşmesi yapamıyorum zor geliyor derseniz nokia motorola gibi bir çok tanınmış markanın skype için özel ürettiği telefonlar var usb den bilgisayra bağlanılıyor

Forumdan Uzaklaştırıldı
beyler ınternet telefonları arama programları var bunlardan bedava olanını bılıyomusunuz??

Forumdan Uzaklaştırıldı
yok o paralı ben mesela ew telefonunu arıcam ole ıste

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar